balic uso i pocela je igra, pa hebes trenera koji to ne primjeti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Horvat ih ubija.
Sa ovakvom igrom i šaplastenjem nismo niti zaslužili ići u finale!! Bolji su, naša realizacija = nula bodova!
gotovo je vise...
izgubili smo
Duvnjak i Kopljar su oduvijek bili antitalenti,a to su sad i dokazali.
Onaj Duvnjak je posebni sroljo od igrača....
A tek trener Goluža,HDZ-ov seljo koji još živi u Oluji...Najbolji igrač na svijetu ,pa i na ovom prvenstvu(Čupić) mu cijelu utakmicu sjedi na klupi,bez obzira što je Horvat odigrao dobro.
Takav igrač ti mora dobiti drugu šansu nakon jednog promašenog zicera,jer je protivnička obrana i naš napad drukčiji u psihološkom smislu kad su takvi igrači na terenu.To je Balić pokazao.
uvijek isti osjećaj, kao da je svaka utakmica koju izgubimo od njih jedna te ista
Goluža,serem se na tebe i onog Duvnjaka koji ti igra cijelu utakmicu,a napravio je 285 pogrešaka...
Duvnjak i Kopljar su oduvijek bili antitalenti,a to su sad i dokazali.
Onaj Duvnjak je posebni sroljo od igrača....
A tek trener Goluža,HDZ-ov seljo koji još živi u Oluji...Najbolji igrač na svijetu ,pa i na ovom prvenstvu(Čupić) mu cijelu utakmicu sjedi na klupi,bez obzira što je Horvat odigrao dobro.
Takav igrač ti mora dobiti drugu šansu nakon jednog promašenog zicera,jer je protivnička obrana i naš napad drukčiji u psihološkom smislu kad su takvi igrači na terenu.To je Balić pokazao.
Svaki put kad Ivano uđe spajamo priključak. On ga drži na klupi i kad mi počnemo tonut ga stavi i opet pospremi na klupu. Ako on ima neki kompleks s njim neka to riješi podhitno. Duvnjak kura*, Laco je predobro odigrao. Imali smo 10 šansi za priključak ali ništa naravno.
Totalno uništenje.
Koliko god smo loše igrali u obrani, još gore smo igrali u napadu! Ali jednoga dana Omeyer neće biti na golu....
Ocito je da zbog njega jedino ne mozemo realizirat
Evo ga izgubili smo, ovaj put nisu krivi suci, nisu krivi francuzi sa igrom(uvijek govorimo da su neposteni). Krivi smo mi, ovo kao da nije ista repka koja je igrala prijasnje utakmice. Vori, duvnjak, kopljar su za kura* nekuzim izbacivanje cupica, najboljeg igraca, ne stavljanje balica svih 60 minuta, i stavljanje kopljara u igru. Goluza je kreten.
Francuzi svaka vam cast, ovo je perfektna igra, nema se sto rec.
Meni je sad tolko zao da neznam, bas mi je zao.
Molim ?
Opet nas ovi Francuzi poslali kući plačući. Al mora se priznat da su jači.
I Goluža je kriv, Balića drži na klupi, a on kad je ušo doneso je prevagu.
Eh Francuzi...
Molim ?
Šta moliš.
1.Drži Kopljara cijelo vrijeme,a ovaj ko djeca u vrtiću igra rukomet.
2.Zašto nije držo Balića cijelo vrijeme,a ne da ga vadi cijelo vrijeme
kopljar, duvnjak i vori. glavna fail-banda.
horvat je dao fine golove, balić je fino pokrenuo igru, ali uvijek su držali ovu trojicu gore.
francuska uvijek.
pa meni samo nije jasno kako oni ne uhvate igrača i zaustave ga prije nego se digne na šut? kod drugih reprezentacija je to čest slučaj, kad se uhvati igrača u zagrljaj i napravi se prekršaj. Naši čekaju Narcissa i Karabatića da se dignu na šut neometano, pa kako možeš tako igrati i očekivati nešto? u jednom trenutku smo primili 3 identična gola od istog igrača u 3 napada zaredom, ne pamtim kad sam to vidio u jednoj rukomentoj utakmici. Izgledalo je isto kao da u našoj obrani stoji betonski zid koji se ne miče i oni kao na treningu vježbaju šuteve preko zida, mislim da niti jedan njihov napad nije prošao bez da je igrač ostao sam na šutu, probili su nas totalno.
pa meni samo nije jasno kako oni ne uhvate igrača i zaustave ga prije nego se digne na šut? kod drugih reprezentacija je to čest slučaj, kad se uhvati igrača u zagrljaj i napravi se prekršaj. Naši čekaju Narcissa i Karabatića da se dignu na šut neometano, pa kako možeš tako igrati i očekivati nešto? u jednom trenutku smo primili 3 identična gola od istog igrača u 3 napada zaredom, ne pamtim kad sam to vidio u jednoj rukomentoj utakmici. Izgledalo je isto kao da u našoj obrani stoji betonski zid koji se ne miče i oni kao na treningu vježbaju šuteve preko zida, mislim da niti jedan njihov napad nije prošao bez da je igrač ostao sam na šutu, probili su nas totalno.
To je bio slučaj sa akambreom. Trebao se flaster igrat na njega jel se znalo da će on ić u realizaciju. Pogriješio je s Balićem što ga nije stavio. Bičanić me ugodno iznenadio.
Molim ?
Šta moliš.
1.Drži Kopljara cijelo vrijeme,a ovaj ko djeca u vrtiću igra rukomet.
2.Zašto nije držo Balića cijelo vrijeme,a ne da ga vadi cijelo vrijeme
Sa tim se slažžem u postpunosti, i ja žalim az time. Buntić oće na silu a nemože.
Ljudi moji bez previše sikirancije, kaj se tiče rukometa pa hrvati več imaju dvije zlatne olimpijske medalje u rukometu kaj ne.Ja nekak nisam niti očekival ovaj put, tu zlatnu medalju u Rukometu ali zato očekujem u Vaterpolu sad je za to došlo vrjeme to sigurno bez greške.
Ono zbog ceg sam presto gledat utakmicu nakon negdje 15 min je zato sto Alilovic i losert dizu noge u zrak prije nego sto ovaj baci loptu, Omeyer je dignuo nogu samo na sedmercima.
Francuzi su zabijali iskljucivo ispod noge kad su je ovi digli rano.
Ma Omeyer nas je uništio nitko drugi.
Kolko sam skužio brani sve što mu se puca gore. Pa što onda ne pucaju dolje negdje jer tamo je malo slabiji, barem meni tako izgleda.
Ono sto sam primjetio na igracima na pocetku je da su se prestrasili, to je vori sad potvrdio u intervjuu. Samo cu rec da su vori, duvnjak i kopljar veliki minusi u nasoj repki. Sta taj vori radi na poziciji kapetana.
Ono kako je Duvnjak odigrao je sramotno...A još gore je to što ga Goluža drži u igri skoro cijelu utakmicu,a Čupić mu sjedi na klupi zbog promašenog zicera na samom početku.
A što se tiče Omeyera i pucanja po visini,zadnje golove smo mu baš zabili kroz uši,tako da su to gluposti da sve brani gore.
Čovjek je svjetski u postavljanju i zato ga i pogode u prsa.Igra mozgom,a ne guzicom kao Duvnjak,Kopljar i ostali kreditaši i "talenti"...
Ivano Balić će i za 10 godina biti bolji igrač od Duvnjaka i Kopljara zajedno.