Mirko Cro Cop

poruka: 204
|
čitano: 44.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

Iako mislim da to nije bilo presudno u borbi, trebali su zaustaviti borbu na kratko. Inače, Mirko je krenuo odlično, vidi se da je radio na boksačkoj tehnici.

BTW: Nova, Nova TV. Tu smo! Vidi, piše na mikrofonu - Nova TV! Imam i bedž, hoćeš bedž? I na njemu piše Nova TV. =P

16 godina
neaktivan
RE: Mirko Cro Cop
labrovic kaže...
 slazem se, ali opet mirko ga je moga posteno prosuti na podu no on ga je posteno zva da se ustane tako da je u nekom slucaju i opravdano
 O tome se da raspravljati. Ovako je išao 'na sigurno'. Dobro, ne baš sigurno, ali imao je veće šanse nego na parteru.
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ja mislim da je pravedno sudac nije imo pravo zaustavit meč jer je Mirko već imo seriju udarac,istu kao i onu prošlu kad je  protivnik bio pao na parter.

Također je to problem otvorenih rukavica kao što je komentator rekao.

Prvo se više informiraj pa onda prosuđuj.

Prvo proćitaj tekst još jednom ako nisi shvati iz prve,ja ništa ne prosuđujem nego iznosim svoje mišljenje.

Prvi overclocker je bio Nikola Tesla.
17 godina
Random. kaže...
labrovic kaže...
 slazem se, ali opet mirko ga je moga posteno prosuti na podu no on ga je posteno zva da se ustane tako da je u nekom slucaju i opravdano
 O tome se da raspravljati. Ovako je išao 'na sigurno'. Dobro, ne baš sigurno, ali imao je veće šanse nego na parteru.
 Mirko gotovo uvijek i svakom da priliku, tj. pozove ga da ustane ukoliko nisu obojica već na podu...
On je pravi stand-up fajter
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
Mirko Cro Cop

Sudac nije mogao to vidjeti, zbog brzine. Al da je ljepa pobjeda i nije. Mislim da se Mirko ne može i nesmije ponositi ovom pobjedom.

16 godina
protjeran
Mirko Cro Cop

Hvala na podršci i prosvjetljavanju takozvanih "znalaca" sporta

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 22:57 (Perkan777).
16 godina
neaktivan
labrovic kaže...
warhed kaže...

Što mislite o borbi?Po meni nepravedno,nakon udarca prstom u oko,protivnik nije bio u stanju nastaviti meć,a sudac nije nista reagirao.

Istina,možda je protivnik mislia da će Mirko opet popustiti.
17 godina
HCSC kaže...

Sudac nije mogao to vidjeti, zbog brzine. Al da je ljepa pobjeda i nije. Mislim da se Mirko ne može i nesmije ponositi ovom pobjedom.

Mirko se nije pres.... i sam voditelj je rekel da nije namjerno.
Poslije se je išel ispričati Turku koji je također bil svjestan da ga ovaj nije namjerno u oko.
P.S. thx HCSC, znaš već na čemu
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Hvala na podršci i prosvjetljavanju takozvanih "znalaca" sporta

Zbilja suvišan komentar,ako se ne slažeš s mojim mišljenjem jednostavno mi daj "Thumb down" i iznesi svoje mišljenje,a netribaš odma omalovažavati s komentarima " prvo se malo imformiraj pa onda presuđuj.
17 godina
Armor kaže...
HCSC kaže...
P.S. thx HCSC, znaš već na čemu
ne pratim...
Sportski se je ispričati. Uglavnom to mi se nije sviđalo. Sigurno da na jedno oko ne vidiš dok te ovaj lupeta.
16 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

bravo MirkoSmijeh !!!!!!!!!!!!!!!!!

16 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

Evo baš mi je drago što je pobjedio nakon operacije i par poraza ta će ga pobjeda poticati (moralno) da krene dalje.

Bravo Mirko samo tako.

P.S. Legenda

Cool

add me xfire >>> razvaljot add me steam>>razvaljot
16 godina
protjeran
Mirko Cro Cop

Sve više sumnjam da je Armor slovenac i da pokušava omalovažavat pobjedu Mirka

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Sve više sumnjam da je Armor slovenac i da pokušava omalovažavat pobjedu Mirka

Bilo bi poželjno držati se teme!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 23:23 (warhed).
17 godina
Mirko Cro Cop

Borba je prekrako trajala da bih pisao neke epove o Mirkovoj borbi. Bio je jači i zasluženo pobijedio premda uz malu pomoć prstiju ali nakon što sam na video snimci vidio da je bio skroz okrenut od Mustaphe vjerujem da nije bilo namjere!

Sljedeću put barem neka odvuče do druge runde. Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

Šteta za prst u oko... Nije bilo namjerno, a lijepo je bilo što se poslije ispričao Mustafi.

Sudac je trebao bolje odreagirati! Čim je pobrao prst u oko, Mustafa se primio za glavu i potrčao prema ogradi leđima okrenut Mirku. Tu je sudac trebao odmah zaustaviti borbu, a ne dati Mirku da ga još izudara. Vrlo loša reakcija suca!

Inače, Mirko je bio bolji u meču, ušao je hladne glave, čekao pravi trenutak i iskoristio ga. Ne sumnjam da bi pobijedio i bez prsta u oko...

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Borba je prekrako trajala da bih pisao neke epove o Mirkovoj borbi. Bio je jači i zasluženo pobijedio premda uz malu pomoć prstiju ali nakon što sam na video snimci vidio da je bio skroz okrenut od Mustaphe vjerujem da nije bilo namjere!

Sljedeću put barem neka odvuče do druge runde. Belji se

moglo je malo duže trajat samo jedna runda,mogo mu je malo pustiti XD , ali glavno  da je Mirko pobjedioOsmijehCool
16 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

Evo tu sam nešto napisao - nisam znao da i ovdje postoji tema.

The sands of time for me are running low
17 godina
Mirko Cro Cop

Izjava Dane Whitea prije nego što je saznao da mu je Cro Cop okrenuo leđa

"Nije li to prljavo. Prvi put sam odlučio dogovoriti borbu telefonom, a on me prevario. Obećao mi je još tri borbe, no nije održao riječ. Pričao je o ponosu i časti, a odigrao je suprotno. Napričao mi je laži o tome kako se želi boriti za titulu i onda napravio ovo. Odbio je sve borce koje sam mu nudio, a želio sam da se bori protiv Caina. Cro Cop nije samo Al-Turka pogodio prstom u oko, nego i mene", izjavio je bijesni White.

Na net.hr piše kako je Mirko potpisao novi ugovor s Dream-om tek što se vratio u UFC, wtf, ima li ko više informacija o ovome?

...something diabolic
16 godina
protjeran
Lovac kaže...

Izjava Dane Whitea prije nego što je saznao da mu je Cro Cop okrenuo leđa

"Nije li to prljavo. Prvi put sam odlučio dogovoriti borbu telefonom, a on me prevario. Obećao mi je još tri borbe, no nije održao riječ. Pričao je o ponosu i časti, a odigrao je suprotno. Napričao mi je laži o tome kako se želi boriti za titulu i onda napravio ovo. Odbio je sve borce koje sam mu nudio, a želio sam da se bori protiv Caina. Cro Cop nije samo Al-Turka pogodio prstom u oko, nego i mene", izjavio je bijesni White.

Na net.hr piše kako je Mirko potpisao novi ugovor s Dream-om tek što se vratio u UFC, wtf, ima li ko više informacija o ovome?

Ma bolje je Mirku da se ostavi borilačkih sportova,jer sad su došli puno mlađi i spretniji borci koji će ga pojesti za doručak..
16 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

ono s prstom u oko mozda i nije bilo slucajno, tko zna kakav bi bio ishod borbe da Turk nije dobio u okoCool

16 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

ono s prstom u oko mozda i nije bilo slucajno, tko zna kakav bi bio ishod borbe da Turk nije dobio u okoCool

molim....Mirko je nakon te nezgode zastao jer je vidio da je pogodio al turka u oko, ali sudac je dozvolio nastavak borbe.
(sudac mozda nije vidio taj udarac u oko ali sta je tu je...Mirko se ponio fer i korektno)
Taj udarac nije bio nikako namjeran...da je al turk usao u borbu potpuno spreman to se ne bi dogodilo.
Cijeli meč je bio trom i trosio je energiju na beskorisne udarce. U ovom meču su pobjedili Mirkova fizička spremnost
i sabranost tokom meča.
16 godina

možda nije namjerno, ali što ti kao borac imaš ići prema licu protivnika sa otvorenim prstima???

Pa Filipović je nedavno imao jedno borbu koja je bila poništena zbog nedozvoljenih udaraca od strane protivnika, pa je u najmanju ruku i ova borba morala biti bti prekinuta na nekoliko trenutaka, a to što sudac nije vidio je u najmanju ruku žalosno, pa jedino mora njih dvoje pratiti u ringu, a s time i pratiti dali koriste ne/dozvoljene udarce.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 13:23 (kostolomac).
16 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

Za sve nevjernike, sitne duše i ostale pogledajte ovo i razmislite malo koliko je potrebno krvi i znoja da se brani čast i ugled jedne tako male zemlje kao što je naša,uradio sam ovaj skromni video u nadi da će mnogi promjeniti svoj stav o Mirku, jer priznajte, trebalo je imati m...da stati pred mnogim uglednim borcima s kojima je imao čast naći se u ringu, a takvih je malo. Uživajte.

Link>

16 godina
Mirko Cro Cop

I s udarcem u oko i bez njega Mirko bi pobjedio, svaka čast mu na tome, nisam vjerovao u njegovu pobjedu, ali ispostavilo se da je se vratio u formu, i da još nije gotov, ovo s prelaskom u Dream je čini se istina, ali glavno da pobjeđuje.

Samo naprijed Mirko, jedva čekam njegovu slijedeću borbu bolje rečeno pobjedu.

17 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

E dečki dečki vidi se da ne znate pravila slobodne borbe al nema veze

objasnit ću vam.Na videu se točno vidi da je sudac vidio ubod u oko a to

što nije reagirao je zato što vjerojatno ni Al-Turk nije baš najbolje upućen lol

Kad se to već dogodilo morao je podići desnu ruku i sudac bi odmah prekinuo

borbu i dao mu 5 minuta odmora..A što se tiče otvorenih šaka prema protivnikovom licu to

je zato što je tako lakše pohvvatati udarce zbog malih rukavica......

A nema veze sa stilom borbe što ga je pustio da ustane već s tim što Al-Turk ima crni pojas u jiu jitsu

i tako bi samo mogao popušiti polugu....

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
Spaz kaže...

E dečki dečki vidi se da ne znate pravila slobodne borbe al nema veze

objasnit ću vam.Na videu se točno vidi da je sudac vidio ubod u oko a to

što nije reagirao je zato što vjerojatno ni Al-Turk nije baš najbolje upućen lol

Kad se to već dogodilo morao je podići desnu ruku i sudac bi odmah prekinuo

borbu i dao mu 5 minuta odmora..A što se tiče otvorenih šaka prema protivnikovom licu to

je zato što je tako lakše pohvvatati udarce zbog malih rukavica......

A nema veze sa stilom borbe što ga je pustio da ustane već s tim što Al-Turk ima crni pojas u jiu jitsu

i tako bi samo mogao popušiti polugu....

Evo napokon netko da zna...

Al Turk si je sam kriv,trebao je podići ruku pa bi sudac reagirao. A ne mogu se koristiti drugačije rukavice jer je to MMA, kako bi se u parteru borili i izvodili poluge i slično.

Ali Mirko mi je bio opet pasivan, govorio je kak je 100% spreman a onda je nakon borbe rekao da mu je koljeno 50% spremno... kao zato nije uputio niti jedan udarac nogom jer se boji kako će reagirati kod rotacije. Nadam se da će ubuduće biti 100% spreman i da će biti agresivniji. Nismo već dugo vidjeli njegov lijevi high-kick, nedostaje mi već hehe!

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
17 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

Mislim da se Mirko boji uputiti high kick jer to ama bas svi ocekuju.

Sjeti se gonzage!!!Ako podigne nogu riskira rušenje i borbu na parteru.

Mislim da je bolje da se služi boksačkom tehnikom i onda kad već malo

omami protivnika PLJASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

laku noć!!!!!!!!!!!lol

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
16 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

bas sam sad gledao na youtube njegovu borbu s bob sapom, čovječe ono je vise humoristicno nego zanimljivo!

koda je pijan bob sap.

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
17 godina
neaktivan
overdeath kaže...

bas sam sad gledao na youtube njegovu borbu s bob sapom, čovječe ono je vise humoristicno nego zanimljivo!

koda je pijan bob sap.

ma lol, kad je bob sap dok je doso do ringa vec bio mrtav umoran :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice