Nema se smisla raspravljat. Gdje sam napisao da je problem što Max sere po autu? Rekao sam sere po timu.
Umjesto rasprave evo najljepšeg primjera o čem pričam - Mađarska ove godine: https://www.skysports.com/f1/news/12040/13183014/verstappen-refuses-to-apologise-for-radio-conduct-in-expletive-laden-rant
MAx je nekulturno djubre...NI g od gospodina....
Hamilton ti je prvi primjer da ne moraš bit govno od čovjeka da bi bio prvak. Ak hoćeš dalje - Button, Kimi, Mika... Schumi i Senna su na stazi bili đubrad, al van staze dobričine. Max to definitivno nije, čini se da praktički nema osobnost koja je odvojena od utrkivanja. Možeš mu se divit zbog toga, al da je sad nužno potrebno, ne baš.
a jesi našao primjer... msm stvarno. Hamstu koji je pojam za prijetvornost... omg... aj malo smanji brit komentatore pa pogledaj malo svojim očima
Kad si cuo da Hamilton sere po timu. Pogoto preko radija. Ikad? Kad si vidio da max cestita ikome javno.? Da li preko radija ili u govoru poslije trke? Cak i u kontroverznoj trci Lewis i njegov otac su prisli i cestitali. Elementarna kultura... Zato nemoj porediit Hamiltona i Maxa u tome.
- ovo traje 16 min ali sam gledao utrku i sjecam se kako je konstantno ispitivao tim je li mu auto pokvaren jer je sporiji od drugih, govorio kako ne moze skrenuti itd
Ovo je doslovno nakon jedne minute trazenja na Youtubeu, a ovakvih primjera ima jos puno vise. I ove sve situacije su unazad 3 godine od kad vise nema najbrzi bolid, znaci isto ponasanje za kakvo umanjujete Maxa kad nije bio WDC.