Mercedes dominira. Bravo Russel za hrabrost. RB je izgleda prošlost.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ooops?
Ako je istina, možda namjerno nisu htjeli intervenirati s propuštanjem Hamiltona.
Moram priznat utrka kojoj se nisam nadao, mislio sam da će overtaking bit kud i kamo lakši.
Btw Lando? Max s vidno sporijim paceom, zadržati najbližeg protivnika za prvenstvno i kapitalizirati s bodovima.
Hvala Bogu da je pauza.
Ooops?
Ako je istina, možda namjerno nisu htjeli intervenirati s propuštanjem Hamiltona.
Moram priznat utrka kojoj se nisam nadao, mislio sam da će overtaking bit kud i kamo lakši.
Btw Lando? Max s vidno sporijim paceom, zadržati najbližeg protivnika za prvenstvno i kapitalizirati s bodovima.
Hvala Bogu da je pauza.
Update. Ako je ovo stvarno, kako im se takva greška mogla potkrasti
Da, Ruth Boscombe je to odmah rekla u post-race showu/twitteru.
Puno faktora koji su vjerojatno odigrali ulogu.
Šteta, al opet, 1,5kg je previše tak da, Lec podij a nismo ga vidjeli
Koja smijurija od odluke. Mora sve šablonski biti, čim odmakneš od toga dsq.
Hemač ipak prvi ...
Otkud Mercedesima ova brzina? Ko metak su!
Svi su kao metak... osim Ferrarija. Kada će oni napokon staviti prave nadogradnje? Ispadaju kao sirotinja, a imaju para više od većine na gridu.
Čuj smijurija... 1,5kg nije zaje*ancija... grame gledaju kad rade dijelove... vjerujem da si drugačije pričao za RB catering od 2,2mil usd... isto tao vjerujem da bi svaki tim platio 2,2 mil usd za 1,5kg
Btw Toto nike nesto vesel bio kad je Russel prosao kroz starc/cilj ravninu

Upravo sam to i ja pomislio.
Toto je sumnjivo smiren bio za 1,2 zavrsetak.

Čuj smijurija... 1,5kg nije zaje*ancija... grame gledaju kad rade dijelove... vjerujem da si drugačije pričao za RB catering od 2,2mil usd... isto tao vjerujem da bi svaki tim platio 2,2 mil usd za 1,5kg
Ubijaju zabavu, da je bio 4 ili 5 nebi ništa gledali.
Pa da su znali valjda bi naredili russelu da se ne bori protiv hamiltona jer ovako su riskirali da ih Piastri oba obiđe.
Piastri je sam potvrdio da kad se nađeš u prljavom zraku auta ispred da je katastrofa.
Hamilton je bio ljut, jer mu nisu dozvolili jednu promjenu i dobro da nisu. Kao što su rekli, sa Russellom su se mogli igrati, ali Hamiltona su morali igrati na sigurno i pobijedili.
Ako je istina i Mercedes je maknuo nadogradnje zbog mehaničkog problema, pratit će Maxa u Zantvoortu bez problema.
Sve ovo govorim, jer pokušavam ne misliti na papaju i kako McLaren ide po konstuktorski ali i da će se Lando dugo gristi zbog gluposti i kako je mogao biti (puno) bliže Maxu. Možda čak i konkurirati krajem godine za prvaka.
Piastri je sam potvrdio da kad se nađeš u prljavom zraku auta ispred da je katastrofa.
Hamilton je bio ljut, jer mu nisu dozvolili jednu promjenu i dobro da nisu. Kao što su rekli, sa Russellom su se mogli igrati, ali Hamiltona su morali igrati na sigurno i pobijedili.
Ako je istina i Mercedes je maknuo nadogradnje zbog mehaničkog problema, pratit će Maxa u Zantvoortu bez problema.
Sve ovo govorim, jer pokušavam ne misliti na papaju i kako McLaren ide po konstuktorski ali i da će se Lando dugo gristi zbog gluposti i kako je mogao biti (puno) bliže Maxu. Možda čak i konkurirati krajem godine za prvaka.
Pogotovo njima koji su na čistini čudo u zadnjim utrkama.
Ali da, Lando ne da nije kapacitet, nego nije.
Piastri je No.1 vozač sviđalo se to Zaku Clownu ili ne.
Nego, što se dogodilo s dragim nam frendom?!
S kim ću se sad svađati
Jer stvarno mu je svašta prolazilo
Nezz bez obzira sto je to i dalje F1 ja bi rađe gledao od kuce F1 nego u Williamsu tisao!

Evo i ovi moji tuljani iz Milton Keynesa potvrdili Pereza za nastavak sezone.

trenutno na gridu ne postoji slobodan vozac koji moze donositi love koliko on donosi

trenutno na gridu ne postoji slobodan vozac koji moze donositi love koliko on donosi
Slažem se. Jedini objektivni razlog im je to.
Marketinška koka za latino tržište - koje je budimo realni ogromno.
Red Bull je prije svega u biznisu (F1) iz jednog jedinog razloga - ekspanzije tržišta i brandinga.
Može se reći i za ostale, ali ruku na srce Red Bull ima najmanje veze s autoindustrijom i kompetitivnošću u racing svijetu.
Sve je u prodaji.
da
lova u f1 dolazi najvise od sponzora, koje perez sa sobom vuce + tu je redbull-ov biznis sa pićem a meksicko trziste broji cca. 130m ljudi
tu jos ubroji ekspanziju f1 u SAD gdje isto ima prema nekim procjenama skoro 40m ljudi meksickog podrijetla. Sad vidis kakvu lovu Perez nosi sa sobom.
I samo neki od sponzora koje Perez vuce za sobom su, Telcel, Claro, Telmex (meksicke kompanije sa ogromnim prihodima), a tu su jos i ostale kao Disney itd...