Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.157.057
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

max - malo sam zapeo

gaslyev race manager - ne utrkujemo se sa maxom

gasly - skida gaće

a s druge strane je problem kad bottas propusti svog kolegu koji se bori za naslov...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2021 15:54 (MEDO11).
14 godina

Znaci ovo nije bio ona super bzi motor…uffff hebeno..ako rikne bit ce slavlja u RB!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2021 22:15 (volegradele).
14 godina
AMD/Intel ljubitelj/mrzitelj, ovisno kakav mi je dan. :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2021 16:53 (Valentin17).
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Malo sam gledao potrošnju elemenata i Mercedes dobro stoji. Ne kao Ferrari, ali valjda AR i Haas ne daju lovu ili ih je manje briga. Mislim da su jedini koji nisu pokupili nikakve penale. 

Gledajući usporedbu između Lewisa i Maxa, Lewis je upotrijebio jedan motor više, ali i 1 turbo, MGU-H, MGU-K, ES, CE i 3 auspuha manje. Iliti Max dobio 6 penala, Hamilton 2 i to oba za motor. 22 elemenata Lewisa vs 29 Maxa. Najviše (31) imaju Ocon, Perez i Bottas. Najmanje (21) Nikita i Mick. 

Radim malo opširniju analizu za kraj sezone. Podijelim ovdje tjedan - dva nakon završetka sezone. 

In vino veritas
17 godina
Evo jedne zanimljive usporedbe 😁
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Preminuo Sir Frank Williams 

Navodno je bio bolestan u zadnje vrijeme više nego inače, i preminuo u snu.

Jedan od legendi ovog sport. RIP

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Da bas citam danas cijeli dan o tome..9 naslova konstruktora i 7 prvaka pod njegovom palicom!RIP legendo!

AUDIOFIL
4 godine
protjeran

Tužan dan za F1. Legendarni boss legendarnog tima. RIP Sir.

17 godina

BIt će safetycar na ovoj stazi sigurno.

Dakle može utrku dobiti bilo tko, samo treba pogoditi kad ući u boks. 

14 godina
Je moze je dobit Ham ili Ver..ostali imaju male sanse..ali zid je blizu
AUDIOFIL
17 godina

Max će ići na prvi zavoj kao bik na crvenu krpu. Hamilton ima 2 opcije: ili će biti tamo ili neće biti. Maxa boli ćuna.

15 godina

neki stream? sportsurge nema nikakav...prvi put vidim da je prazno pod formula 1...

17 godina

ja gledam na Kodi balkan green

14 godina

Jel mi može netko pojasniti kako je Lewis izbjegao dvije kazne jer je ignorirano dvostruke žute zastave i omeo Mazepina?

AMD/Intel ljubitelj/mrzitelj, ovisno kakav mi je dan. :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2021 18:19 (Valentin17).
13 godina
neaktivan
Ako sam dobro shvatio komentatore, nije bilo zastava. Moram ponovno pogledati snimku.
17 godina

Sir Dugina Boja nikad ne dobije kaznu koja nešto može značiti, samo dobije kaznu kada za njega nema nikakve posljedice.

14 godina

Eto osme titule ovoj sirovini.

twice the pride double the fall
14 godina
Uffff jel prominija motor Verstapen..poprilicno je bio brzi dok se nije zabija?!
AUDIOFIL
9 godina

Kakav krug Maxa, išao je na sve ili ništa, imao bi minimalno 0,3 sekunde prednosti da je završio krug. Ovako se mora nadati da nema nikakvih oštećenja na bolidu i da će moći s 3. mjesta završiti barem 2. sutra. 

8 godina
Taj posljednji krug je bio nešto za povijest, strašno kako je letio po stazi. Ali otišao je malo predaleko, dovoljno da ne uspije izvući bolid iz zavoja.

Strava od kruga.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2021 21:48 (robogo).
14 godina

Kakva šeteta, užas 

15 godina

Pa zadnji zavoj, imao je prednost 0.3 sec.

Valjda nije upravljac koji je stavio novi za ovu utrku ostecen ili jos nesto drugo.

BE HAPPY 要開心 : )
15 godina
robogo kaže...
Taj posljednji krug je bio nešto za povijest, strašno kako je letio po stazi. Ali otišao je malo predalekl, dovoljno da ne uspije izvući bolid iz zavoja.

Da, za povijest glupe vožnje. Pa vidio si u ranijem zavoju je jedva za centimetar izbjegao zid. Svatko može pushati tako ali rizik je preveliki, odnosno potencijalni benefit (prvo vs drugo mjesto) je daleko manjeg utjecaja na ishod trke nego potencijalni gubitak (udaranje u zid).

Popustio je pod pritiskom, ali ajde niko nije savrsen..

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2021 20:10 (AFARON).
15 godina

Ako mu je otisao upravljac sto se zna dogoditi u ovakvim situacijama dobiva se 5 grid penalty, nadam se da je sve u redu.

15 godina
Joe Cooker kaže...

Ako mu je otisao upravljac sto se zna dogoditi u ovakvim situacijama dobiva se 5 grid penalty, nadam se da je sve u redu.

Mjenjač, ne upravljač.

15 godina

srce mi htjelo izac iz prsa dok sam gledao maxov krug...i onda PAF...kakav krug je bio...ako se ne varam vidio sam 0.4 prije zadnjeg zavoja da mu pise na displayu

da li se zna dal mu otisla getriba?

i zasto mislite da mu propalo sve? pa ako nastavi pokazivat brzinu i u trci, ne vidim nekog veceg problema, osim naravno zidova, ali svatko moze u trci napraviti gresku i zavrsiti u zidu

leclerc je odvozio junacki nakon sta se zasio u fp3

koje su kazne i kome sve odredene vec prije Q?

15 godina
AFARON kaže...
Joe Cooker kaže...

Mjenjač, ne upravljač.

Ma da u pravu si, gearbox a ne sw, nego prednji kotac mu je zablokirao bas cudno, dodao je malo gasa da pokusa izvuci se, nije islo ahh  steta.

11 godina

Pitanje je da li Verstappen sutra može držati tempo sa Hamiltonom na tvrdim gumama?

14 godina
Nisam ovekivao ovako brz RB..bit ce sutra svega ako s bolidom bude sve uredu!
AUDIOFIL
15 godina
Chico12 kaže...

Pitanje je da li Verstappen sutra može držati tempo sa Hamiltonom na tvrdim gumama?

Krecu sa medium, pitanje je kakva ce biti taktika i undercut i koje gume se budu koristile, Mercedes je brzi na tvrdima, na medium bas i ne na ovoj Jeddah stazi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice