Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.157.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Ja bih najvise volio da Vettel pocne guzit 2021 ovaj slampavi Ferrari, zajedno s onim Binottom. Vettel mozda nije vise za prvaka, ali Ferrari je ugusio sve svjetske prvake koje je imao, pa neka im karma vise vrati.

Kamo srece da Alonso i Vettel budu ispred Ferrarija... (navijam za Ferrari, ali njihovo ponasanje je kao da su od 2008 osvojili sva prvenstva)

Di2 & EPS FTW!
14 godina
odjavljen
Kutak za ljubitelje Formule 1

Vettel još uvijek nije pristo na ugovor. Još uvijek razmišlja i nada se nekoj boljoj opciji za drugu sezonu. S obzirom da je za sljedeću sezonu dozvoljeno jako malo promjena na bolidu zbog covida, moglo bi se dogoditi da aston martin i bude bolju od ferraria, jer voze se praktički isti bolidi kao ove sezone. To bi praktički značilo borba za 3 mjesto u konstruktorskom poredku. 

No isto tako se vode neke kalkulacije Vettel-Perez jer bi bila ekipa jača, a Stroll bi dobio neku drugu ulogu. No ta opcija je malo vjerojatno. Kako god bilo sve će biti jasno do velike nagrade britanije s obzirom da do onda Vettel treba odgovoriti 

16 godina
ivanoile kaže...

Ja bih najvise volio da Vettel pocne guzit 2021 ovaj slampavi Ferrari, zajedno s onim Binottom. Vettel mozda nije vise za prvaka, ali Ferrari je ugusio sve svjetske prvake koje je imao, pa neka im karma vise vrati.

Kamo srece da Alonso i Vettel budu ispred Ferrarija... (navijam za Ferrari, ali njihovo ponasanje je kao da su od 2008 osvojili sva prvenstva)

Realno njega guzi i Leclerc u identicnom bolidu. Vettel od 2016. nije isti vozac.

15 godina
Mitch kaže...
ivanoile kaže...

Realno njega guzi i Leclerc u identicnom bolidu. Vettel od 2016. nije isti vozac.

On je imao sreću što je vozio jedan od najbolji bolida ikad i tako osvojio 4 titule. Realno prosječan vozač i stalno neko plakanje, nikad on nije kriv itd...

Stavit Hamiltona u neki drugi bolid isti k kao i Vettel.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
16 godina
x18x05x kaže...
Mitch kaže...
ivanoile kaže...

On je imao sreću što je vozio jedan od najbolji bolida ikad i tako osvojio 4 titule. Realno prosječan vozač i stalno neko plakanje, nikad on nije kriv itd...

Slazem se da, zbilja je pao u taj prosjek u zadnje vrijeme....pa meni je Sainz 10x uzbudljiviji vozac.

A jos povrh svega, Vettel radi pocetnicke greske...ironicno sto to nije radio u RB kad je zbilja bio pocetnik.

15 godina
Mitch kaže...
x18x05x kaže...
Mitch kaže...
ivanoile kaže...

Slazem se da, zbilja je pao u taj prosjek u zadnje vrijeme....pa meni je Sainz 10x uzbudljiviji vozac.

A jos povrh svega, Vettel radi pocetnicke greske...ironicno sto to nije radio u RB kad je zbilja bio pocetnik.

Tamo uzme prvo mjesto u kvalifikacijama i u utrci pobjegne na startu. Kad si naprijed nema pritiska, voziš pažljivo. Kad si iza u poretku onda je sranje i puno se griješi, a on je to često radio. Valjda Lec bude pametniji i sa Sainz-om budu dobar posao radili.

15 godina
But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
8 godina
formula1live kaže...

Vettel još uvijek nije pristo na ugovor. Još uvijek razmišlja i nada se nekoj boljoj opciji za drugu sezonu. S obzirom da je za sljedeću sezonu dozvoljeno jako malo promjena na bolidu zbog covida, moglo bi se dogoditi da aston martin i bude bolju od ferraria, jer voze se praktički isti bolidi kao ove sezone. To bi praktički značilo borba za 3 mjesto u konstruktorskom poredku. 

No isto tako se vode neke kalkulacije Vettel-Perez jer bi bila ekipa jača, a Stroll bi dobio neku drugu ulogu. No ta opcija je malo vjerojatno. Kako god bilo sve će biti jasno do velike nagrade britanije s obzirom da do onda Vettel treba odgovoriti 

A koja je trenutno bolja opcija od RP-a? Nema je. Možda eventualno ako Red Bull nije 100% za Albona, što mi je teško povjerovati. 

14 godina
odjavljen

Pa bolje opcije nema, ali se on još uvijek nada da će nešto iskrsnuti. Aston Martn će druge godine biti još bolji, a i već sad se govori da će nadogradnje koje će donjeti ove godine ubrzati bolid

15 godina
formula1live kaže...

Pa bolje opcije nema, ali se on još uvijek nada da će nešto iskrsnuti. Aston Martn će druge godine biti još bolji, a i već sad se govori da će nadogradnje koje će donjeti ove godine ubrzati bolid

Nije Toto glup da ulaze 40 mil. u nesto sto nema smisla tj. nece biti kompetitivno. Samim time sto je RP vec kopija Mercedesa i ima pace da moze konkurirat postolju.

Di2 & EPS FTW!
15 godina

Ferrari mrvicu bolje izgleda (da pokucam), ali Mercedes je u svom svijetu. (i njihov blizanac)

Di2 & EPS FTW!
9 godina

Za ekipu koja nema gdje gledati utrke (i kvalifikacije) - sportsurge.net

Streamovi su uglavnom u 720p, a neki i 1080p ali ti znaju tu i tamo zaštekat. Preporuka je da odaberete stream SkySportsa jer su ipak oni službeni partner F1, a i komentatori su najbolji. Odgledao sam obje ovosezonske utrke i nisam imao nikakvih problema.

Vidim da se žalite i na reklame, na SkySportsu ih tijekom prijenosa uopće nema. Probajte danas pogledati kvalifikacije pa provjerite

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2020 1:25 (Snoozly).
14 godina
Imam MaxTV i gledam F1,reklame su tu malo manje nego inace ali tu su..ne smeta mi toliko nije GP upitanju da je svaka sekunda bitna..ne oada mi napamet opet nesto placat da bih gledao bez reklama..a i uvik nesto Blazicko i sukomentator kazu zanimljivo sto nisam znao pa se i informiram usput s obzirom da ne pratim preko tjedna nista!
AUDIOFIL
15 godina

Oba Williamsa u Q2. Ovo se dugo nije desilo.

15 godina

Svi Mercedesi su svijet za sebe. Žalosno za gledat kako deru sa srednje mekim gumama.

14 godina
odjavljen

Uff, baš to. Mercedes brži od ostalih 0,8s na sporijim gumama...

15 godina

Najbolje bi bilo da svi kupuju motore od Merdeces-a. Takmičenje bi bilo puno zanimljivije.

15 godina

Mercedes 

btw. Albon opet u teskoj sjeni Maxa 

Di2 & EPS FTW!
15 godina

Ferrari 5 i 6, moram priznati da sam mislio da će biti 8 i 9.

14 godina
odjavljen

Aston Martin će druge godine biti jak s obzirom da mogu preuzeti nadogradnje mercedesovog bolida za ovu godinu bez tokena. To znači da će biti puno bolji nego što su sada. Ferrari nema takvih mogućnosti jer već sada voze 2020 bolid (Racing Point koristi još uvijek dijelove mercedesovog bolida iz 2019), tako da mogu samo zaostati za Astonom.

Da se malo vratim na mogućnost odlaska Vettela kod aston martina, nadam se da se to neće dogoditi i da Vettel neće zbog svoje pohlepe izbaciti Pereza (ili možda Strolla) iz ekipe. Za mene bi to bilo jako nisko s obzirom da Perez ima ugovor s Racing Pointom. Drugo je dok ekipa ne produži ugovor i uzme drugoga, a drugo je kada te izbace iz ekipe jer je netko postao slobodan, bez obzira što u ugovoru Pereza postoji klauzula da ga se može zamijeniti. To je sport, ali stvarno moraš nisko pasti da to prihvatiš, s obzirom da se Vettel već iskazao i ne trebaju mu novci za preživjeti.

8 godina
ivanoile kaže...

Mercedes 

Vettel gleda iz prikrajka. :D 

Mercedes je toliko nadmoćan da rade anti reklamu F1. Mislim da je ovdje riječ o najsuperiornijem bolidu svih vremena. Gledao sam on board Hamiltona, pa taj bolid k'o da ide po tračnicama. Minimalne korekcije. I onda sam pogledao Verstapenov, bolid je all over the place. A kao glavni su konkurenti Mercedesu. 

15 godina
Vandit kaže...
ivanoile kaže...

Mercedes 

Vettel gleda iz prikrajka. :D 

Mercedes je toliko nadmoćan da rade anti reklamu F1. Mislim da je ovdje riječ o najsuperiornijem bolidu svih vremena. Gledao sam on board Hamiltona, pa taj bolid k'o da ide po tračnicama. Minimalne korekcije. I onda sam pogledao Verstapenov, bolid je all over the place. A kao glavni su konkurenti Mercedesu. 

Mislim da više nisu. Oni nemaju konkurenciju. RC bude blizu al ova dva budu daleko ispred. Barem bude zanimljivo za best of the rest (treće mjesto).

12 godina

A rundown on the Qualifying pace difference between 2019 & 2020 in Hungary

Alfa Romeo                           +0,46s
Red Bull                                  +0,28s
Haas                                        +0,14s
Ferrari                                     -0,27s
McLaren                                 -0,83s
Renault                                   -0,90s
Mercedes                               -1,14s
Torro Rosso Alpha Tauri    -1,18s
Williams                                 -1,33s
Force India Racing Point     -2,73s

15 godina

Najzabavnija stvar u F1 iz utrke u utrku je, ne samo koliko sve više uz mečkinu, suckaju kitu i dodatnih 3 momčadi, nego i vidjeti kako će si Ferrari pucati u nogu, uvijek na novi način... Svaka čast, domišljati su.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina

Tragedija od utrke. Ovo je sramota za F1.

16 godina

Jedva cekam jos 2 sezone ovoga. :|

15 godina

Čekaš pola godine utrke i onda dobiješ ovu sramotu. Prije su bili nadmoćni, a ovo je još više.

Ajde i Haas je zaradio bodove.

14 godina

F1 je Mercedes a ostali su samo smetala na gridu, prvi put u 20 godina nemam volje gledati F1 tolko mi je ovo vec dosadno i predvidljivo.

Jedino kaj je konstantno ko Mercedes u pobjedama jer Ferrari sa zajebima u strategiji 

twice the pride double the fall
14 godina
odjavljen

A dečki nećemo pretjerivati. Nije mercedes kriv što su ostali nesposobni. Takvu dominaciju je imao i Schumacher u ferrariu u zlatno doba ferraria. 

Ono što je sigurno je da će sljedeća sezona biti potpuno ista s obzirom na zamrzavanje nekog većeg razvoja bolida. Mercedes će i dalje biti prejak, Aston martin bi trebao napredovati a ostali će teško poboljšati bolid. Kod ferraria je problem, koliko sam je skužio iz izjava, da oni sami ne znaju što je problem? 

PS: ja smatram da nema štednje ovoga i onoga i da vozači voze na granici svojih sposobnosti/bolida cijelu utrku, utrke bi bila puno zanimljivije, ako ništa drugo jer bi se događale greške vozača pod pritiskom 

16 godina

Pa najbolje da se ne vozi Formula po vama, uvijek će netko biti prvi, pa ih treba sve poizbacivati, nek Vettel i Leclerc voze sami. Meni je zanimljivo gledati kako se ostali bore, prvog ionako rijetko gledaš u većini utrka od kad znam za sebe. Jedino je problem što se na utrkama kao jučer dešava malo toga ali nije tu krivac Mercedes.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice