Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.156.155
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
redrum781 kaže...

Jednostavno ne vjerujem da pokraj toliko odličnih staza u SAD-u Bernie odabere tilkedrom Mršti se

Baš me zanima kako bi se vozači snašli na corkscrew-u na laguna seci... Watkins Glen... hmmm

U to to to!! Sto volim kad se netko konta...da ga hoce malo otici na Lagunu Secu, da vidim tamo kako bi silazio bolid niz corkscrew...iskre na sve strane...

Za Watkins Glen; steta sto nije zazivio u F1...

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Sažetak VN Belgije:)

#!

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407
17 godina
Mike Litoris kaže...
redrum781 kaže...

Jednostavno ne vjerujem da pokraj toliko odličnih staza u SAD-u Bernie odabere tilkedrom Mršti se

Baš me zanima kako bi se vozači snašli na corkscrew-u na laguna seci... Watkins Glen... hmmm

U to to to!! Sto volim kad se netko konta...da ga hoce malo otici na Lagunu Secu, da vidim tamo kako bi silazio bolid niz corkscrew...iskre na sve strane...

Kada već spominjete, to mi je omiljena staza u svim simulacijama, jednostavno ju obožavam, možda jednom i tamo vidimo F1, strpljenja...

16 godina
neaktivan
Kristyans kaže...
Mike Litoris kaže...
redrum781 kaže...

Kada već spominjete, to mi je omiljena staza u svim simulacijama, jednostavno ju obožavam, možda jednom i tamo vidimo F1, strpljenja...

smo (bar ja) puno puta...jedan zgodan

Interviewer: The most exciting moment during the race weekend? Kimi: I think it's the race start, always. Interviewer: The most boring? Kimi: Now..
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 23:38 (Mike Litoris).
16 godina
neaktivan

Ivo jel ti to vratil sliku starog avatara? :)

Nostalgija ha?

Nema bombe do napalm bombe
17 godina
neaktivan

Evo

na novoj stazi u Koreji

Forza Vale!!!
17 godina

Još malo nostalgije:

1991 US, Phoenix 1991 US, Phoenix
If at first you don't succeed; call it version 1.0
17 godina
vistma kaže...

Evo

na novoj stazi u Koreji

Odurno!!

16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
vistma kaže...

Evo

na novoj stazi u Koreji

Odurno!!

Katastrofa!!!!

BTW nekoliko vijesti:

- Lotus s Renaultovim motorima od iduce godine

- Kobayashi ostaje u Sauberu 2011

- alokacija guma za ostatak sezone (hard i soft za Japan i Koreu, super soft i medium za Abi Dhabi i Brazil)

Pozz

16 godina

Alonsu prijeti oduzimanje 25 bodova zbog pretjecanja masse na vn Njemacke

http://www.index.hr/sport/clanak/alonsu-prijeti-oduzimanje-25-bodova-zbog-pretjecanja-masse-na-vn-njemacke/510980.aspx

17 godina
milanji kaže...

Mo`š mislit kako mu prijeti oduzimanje bodova...

Isto kao što mu je oduzeta pobjeda u Singapuru 2008, i kao što su diskvalificirani McLareni iz prvenstva 2007 zbog varanja...

Ne očekujem ništa više od oduzimanja konstruktorskih bodova, što ih neće puno pogoditi jer ionako puno zaostaju u toj konkurenciji.

Nadam se da sam u krivu i da će sankcije biti ozbiljnije kako bi se vratilo malo kredibiliteta u F1, isto tako, nadam se da od slijedeće godine neće više bit idiotskog pravila o zabrani timskih odredbi jer je, kao i svako pravilo koje se ne može 100% provesti i kontrolirati, besmisleno. Ali, dok god ptavilo postoji i većina ga ne krši na tako glup način, one koji se tako rugaju svijetu i gledateljima treba kazniti.

16 godina
neaktivan
milanji kaže...

Daj molim te, vijest s indexa. Zar niste naucili vec o kredibilitetu i tocnosti njihovih informacija (i ostalih domacih portala)? Nista od toga...

Prijeti im mozebitna povecana novcana kazna, kazna u bodovima za tim, za vozace, iskljucivanje s iduce utrke (Singapur) ili iskljucenje iz cijelog prvenstva.

Poznavajuci maFIA-i i njihov odnos s Ferrarijem dogovorit ce se medjusobno za ono sto je najbezbolnije po Scuderiu, vjerojatno bodovi iz WCC-a ili novcana kazna...

15 godina

Da vas pitam ako je netko bio na Monzi, kad bi trebalo doći do staze, tj negdje do parkiralista.

Mi idemo u subotu ujutro u 6h i planiramo stići na kvalifikacije. Nekako mi se sve čini da necemo stici i da bi trebali krenut ranije. Via michellin kaze da treba 6h vožnje a ja mislim da ce trebati i vise.

Tako da ako ima tko kakav savjet dobro je dosao. Hvala!

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
17 godina
agent_00klc kaže...

Da vas pitam ako je netko bio na Monzi, kad bi trebalo doći do staze, tj negdje do parkiralista.

Mi idemo u subotu ujutro u 6h i planiramo stići na kvalifikacije. Nekako mi se sve čini da necemo stici i da bi trebali krenut ranije. Via michellin kaze da treba 6h vožnje a ja mislim da ce trebati i vise.

Dobru zabavu ti želim!! Alta Velocita?

15 godina

Hvala! Alta Velocita bi znacilo ''na brzinu'' ako dobrro kuzim (a vjerojatno neIzlanuo se). A da uvjek je sve na brzinu al nema veze bit ce dobro.

17 godina
agent_00klc kaže...

Hvala! Alta Velocita bi znacilo ''na brzinu'' ako dobrro kuzim (a vjerojatno neIzlanuo se). A da uvjek je sve na brzinu al nema veze bit ce dobro.

Alta Velocita = Tribina na kraju ciljne ravnine s desne strane staze Smijeh 

ili kako ti veliš "Velika Brzina"

15 godina

Hehe nisan znao kako se zovu tribine. Mi smo uzeli General Admition jer nismo bas pri nekom novcu a ide nam se.

17 godina
agent_00klc kaže...

Hehe nisan znao kako se zovu tribine. Mi smo uzeli General Admition jer nismo bas pri nekom novcu a ide nam se.

Ma glavno da se ide!!

Još jednom, dobar provod!!

16 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Odlicno!! Vidim da imas general admission, tako mi Hrvati i idemo u Monzu :) A cuj, gledao sam cijene tribina, Alta Velocita je oko 2500-3000kn, Ascari jos i vise...Parabolica je jefitna, ali tamo nemas sto vidjeti...

Stajanje bejbe, to se trazi :))

Po meni je to ok. Mi smo uboli F1 village prosle godine, bili izmedju della Roggie i prvog Lesmoa. Sest sati na putu ti je na knap, ako ne budes imao guzve i lijepo vrijeme mozes stici.

Nadji si neko mjesto gdje prolaze polako, kao npr. della Roggia ili slicno, Retifilio...doduse tamo je skupo...nema veze, svakako uzivaj... skljocaj slike, pa posalji na forum...uputno je ponijeti neku

malu stolicu na rasklapanje, popnes se na nju kad zatreba...mozes i na drvo, LOL...a nista, sretno!!!

E i da, najvaznije, NEMOJ kupovati cepice za usi :))))))

Fisico Fisico
SC SC
Kimi Kimi
Nando Nando
F1 Village F1 Village
Ascari sikana Ascari sikana
Liuzzi, Webber, Kubica... Liuzzi, Webber, Kubica...
Felipe we miss you :( Felipe we miss you :(
Webber Webber
Podij Podij
15 godina

Hvala! A cepice za usi sam dobio kad sam kupio kartu ali ne namjeravam ih stavit, valjda.

17 godina

Ja sam gledao altu za ovu godinu ali ni frend ni ja ne stojimo baš najbolje. A kad idem hoću ići u stilu!!

Nadam se dogodine.

Fotkaj OBAVEZNO!!!!

16 godina
neaktivan

Ništa od nikakve kazne za Ferrari... :(((((

Ali hajde, valjda su se opametili.

15 godina
Mike Litoris kaže...

Potpuno očekivano...i moram reći da mi je žao, da se mene pitalo Ferrari je trebao dobiti pravu kaznu (recimo sto miljona USD, sve manje od toga nebi polučilo baš neki efekt) a onda bi negdje na kraju sezone objavio da se od slijedeće sezone ukida zabrana TO-a.

17 godina

Sad će se svi ugledati na Ferrari i kad htjednu izdati momčadsku naredbu samo će ponoviti riječi koje su uputili Alonsu i Massi i izbjegli kaznu... npr:

Vettel štedi gorivo, žao mi je. 

(nakon 30s) Mark, možeš pojačati tempo, brži si od Sebastiana

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 23:25 (kemal_r).
15 godina
protjeran
Mike Litoris kaže...

MaFIA je odradila još jednom mafijaški potez.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
16 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Mike Litoris kaže...

MaFIA je odradila još jednom mafijaški potez.

Sluzbena izjava Todta je da nemaju dovoljno dokaza optuziti Ferrari i da su svi koji su sudjelovali u timskim odredbama taj dan

rekli da nemaju pojma o nicemu!!!!!!

Isuse, koja farsa!!

17 godina

Zašto je Massa promašio startnu poziciju u Spa:

"Ja sam vjerojatno najniži vozač u bolidu, sjedim vrlo nisko i da sam mrvicu viši bilo bi mi lakše vidjeti," objasnio je Massa, koji je inače visok svega 166 centimetara. 

"Definitivno nisam mogao dobro vidjeti liniju ispred sebe, malo sam je promašio i to je bilo to."

S obzirom na reputaciju iskrenog sportaša, u Massino obrazloženje ipak ne bi trebalo sumnjati.

Neka stavi jednu enciklopediju pod guzicu pa će biti boljeSmijeh

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Zašto je Massa promašio startnu poziciju u Spa:

"Ja sam vjerojatno najniži vozač u bolidu, sjedim vrlo nisko i da sam mrvicu viši bilo bi mi lakše vidjeti," objasnio je Massa, koji je inače visok svega 166 centimetara. 

"Definitivno nisam mogao dobro vidjeti liniju ispred sebe, malo sam je promašio i to je bilo to."

S obzirom na reputaciju iskrenog sportaša, u Massino obrazloženje ipak ne bi trebalo sumnjati.

Neka stavi jednu enciklopediju pod guzicu pa će biti boljeSmijeh

Dobro da onda vidi zavoj i kud ide kad je tako nizak - koja su to obrazloženja Masse

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan

FP1 vremena:

1.  Button         McLaren-Mercedes       1:23.693            28
2.  Vettel         Red Bull-Renault       1:23.790  + 0.097   27
3.  Hamilton       McLaren-Mercedes       1:23.967  + 0.274   25
4.  Kubica         Renault                1:24.120  + 0.427   25
5.  Rosberg        Mercedes               1:24.129  + 0.436   30
6.  Webber         Red Bull-Renault       1:24.446  + 0.753   26
7.  Liuzzi         Force India-Mercedes   1:24.512  + 0.819   19
8.  Alonso         Ferrari                1:24.543  + 0.850   24
9.  Massa          Ferrari                1:24.648  + 0.955   22
10.  Schumacher     Mercedes               1:24.756  + 1.063   26
11.  Hulkenberg     Williams-Cosworth      1:24.841  + 1.148   28
12.  di Resta       Force India-Mercedes   1:24.923  + 1.230   23
13.  Petrov         Renault                1:25.292  + 1.599   25
14.  Buemi          Toro Rosso-Ferrari     1:25.318  + 1.625   29
15.  de la Rosa     Sauber-Ferrari         1:25.320  + 1.627   20
16.  Kobayashi      Sauber-Ferrari         1:25.334  + 1.641   24
17.  Alguersuari    Toro Rosso-Ferrari     1:25.897  + 2.204   19
18.  Glock          Virgin-Cosworth        1:26.772  + 3.079   19
19.  Trulli         Lotus-Cosworth         1:26.898  + 3.205   12
20.  di Grassi      Virgin-Cosworth        1:26.956  + 3.263   17
21.  Kovalainen     Lotus-Cosworth         1:27.374  + 3.681   14
22.  Senna          HRT-Cosworth           1:28.256  + 4.563    8
23.  Barrichello    Williams-Cosworth      1:28.516  + 4.823   4
24.  Yamamoto       HRT-Cosworth           1:29.870  + 6.177   17

Nema bombe do napalm bombe
16 godina
neaktivan

Zanimljivi rezultati drugog treninga. Svi su tu negdje. Fora je bilo za vidjeti dvije
razlicite sasije za Hamiltona i Buttona (F-duct). RBR ga isto fura,
kao i Renault. Nisam skuzio jel Ferrari ima, vjerojatno da.
Napominjem, bez Webberovih zadnjih 17 minuta i bez McLarena na optionu
(mislim da Button je nesto sitno probao).

Nije Ferrari i RBR toliko off pace kao sto se mislilo da ce biti :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice