- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Potvrđen novi vlasnik Honde!
U petak je javnosti predstavljeno ime novog vlasnika Honde, koji dolazi upravo iz redova sada već bivše japanske momčadi. Ross Brawn potvrdio je ono o čemu se mjesecima nagađalo te postao alfa i omega momčadi koja će se u nadolazećem prvenstvu natjecati pod imenom Brawn GP...
Spas u zadnji čas, rekli bi u Hondi, a spas dolazi u liku i djelu Rossa Brawna, koji je u prvim satima petka postao vlasnik bivše japanske momčadi i tako joj omogućio nastup u 2009. godini.
Kao što je već prije bilo poznato, za upravljačem bolida Brawn GP-a sjedit će stari poznanici Jenson Button i Rubens Barrichello, a Brawn će motore nabavljati od Mercedes-Benza.
"Posljednjih nekoliko mjeseci stajao sam pred golemim izazovom. Zato je današnja objava zadovoljavajući završetak svih napora koji su uloženi u budućnost ove momčadi", rekao je novopečeni vlasnik, zahvalivši se svima u Hondi na suradnji i potpori, kao i svom osoblju u Brackleyu koje je nastavilo s radom neovisno o Hondinom povlačenju iz svijeta Formule 1.
U novoj će sezoni ključni biti njihov entuzijazam te iskustvo dvojice vozača, dodaje Brawn, a zadovoljstvom sjaje i čelnici japanskog proizvođača, koji su se konačno riješili velike brige, iako su svoju momčad u tuđe ruke planirali proslijediti još prije Božića.
"Drago nam je što smo momčad prodali upravo Rossu Brawnu, a nakon objave povlačenja obavili smo razna istraživanja kako bi momčad ipak ostala na životu. Zahvalni smo Brawnu što se odlučio na taj potez", izjavio je izvršni direktor Honde, Horishi Oshima.
Službene boje nove momčadi trebale bi biti žuta, crna i bijela, novi će bolid biti predstavljen pod radnim nazivom BGP 001, a na stazu bi trebao izaći sljedećeg tjedna u Barceloni te sedam dana kasnije u Jerezu.
A još od 2010. ulaze Amerikanci i njihov USF1 tim. Bit će svašta u vezi F1, najprije zbog krize...
A još od 2010. ulaze Amerikanci i njihov USF1 tim. Bit će svašta u vezi F1, najprije zbog krize...
nisam sve cital ali sam procital da ima nekakvih promjena... :S

Honda, ilitiga BrawnGP po novome.. rade nevjerojatna vremena na testiranjima! vjerojatno je brawn nanjušio da imaju odličan bolid za sezonu pa je odlučio ući u posao. zanimljivo, vrlo zanimljivo. mcl u najmanju ruku ne radi tak dobar posao.. jedva čekam start sezone. bit će zanimljiva konstruktorska borba od 3. do 6-7. mjesta..
Meni je najbolji Schumacher. Šteta šta je otišao.
Legendarna mi je bila njegova zadnja utrka u Brazilu kada je sa zadnje pozicije mašući svojim protivnicima došao ako se ne varam na 5-o mjesto.
Majstor je majstor.
meni je F1 najbolji sport samo da nema onog idiota Hamiltona
meni je F1 najbolji sport samo da nema onog idiota Hamiltona
Honda, ilitiga BrawnGP po novome.. rade nevjerojatna vremena na testiranjima! vjerojatno je brawn nanjušio da imaju odličan bolid za sezonu pa je odlučio ući u posao. zanimljivo, vrlo zanimljivo. mcl u najmanju ruku ne radi tak dobar posao.. jedva čekam start sezone. bit će zanimljiva konstruktorska borba od 3. do 6-7. mjesta..

Formula 1 je zakon ! ja i ove sezone naijam za Alonsa i Renault , a sljedeće sezone za Alonsa i Ferrari .

Formula 1 je zakon ! ja i ove sezone naijam za Alonsa i Renault , a sljedeće sezone za Alonsa i Ferrari .
BMW-Sauber F1 Team forever!
Scuderia Ferrari F1 Forzaaa Schumii SOLO CON TE SEMPRE PER TEEE
1. Ferrari sa Schumacherom
2. Ferrari bez Schumachera
3. BMW
4. Renault
5, 6, 7, ... Ostali
... Nešto (bilo što, fićek, peglica, tačke...)
Googolplex. McLaren bez Hamiltona
Googolplex+1. McLaren sa Hamiltonom
Ova sezona bi mogla biti zanimljiva.Izgleda da su tu negdje ekipe iste jačine.
PS:Mogla bi se otvoriti nova tema o formuli,o sezoni 2009.U ovoj ima puno postova,ili bi u moderatori mogli složiti da se novi postovi stave prvi,a oni od prije iza.
Ovdje sada raspravljajte o f1 2009 sezoni. Ova tema može u lock jer je pretrpana raznim postovima.
dežurni policajac -.-
Ovdje sada raspravljajte o f1 2009 sezoni. Ova tema može u lock jer je pretrpana raznim postovima.
jos samo 13 dana
Ljubitelji formule 1 i F1 igara, ako ste zainteresirani voziti u cro ligi posjetite http://www.forum.hr/showthread.php?t=431716
Pocela zadnja testiranja prije Australije u Jerezu.Trenutno Rubinjo (Brawn GP) najbrzi.
1. Rubens Barrichello, Brawn BGP 001, 1:19.236
2. Fernando Alonso, Renault R29, 1:19.819
3. Nico Hulkenberg, Williams FW31, 1:20.015
Đizs Krajst ovi iz Brawna nisu normalni. Evo sekundu su danas brži od svakoga. Rubinjo 00:01'18''398. Svaka im čast i ako ovako nastave, navijat ću za njih. Renault sekundu kasni, McLaren još pola.