Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.153.696
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

slažem se s tim da se nije trebao vraćati.Čovjek je osvojio pun qrac titula,povukao se kao uspješan vozač formule 1.

sada se vratio te ne znam šta je mogao dobroga napraviti osim što će ovaj njegov povratak biti obilježen kao neuspješan

15 godina
neaktivan

Nijemac je u Mercedesu jer im treba netko iskusan da pomogne u razvoju bolida vi ste svi glupi koji kritizirate odmah nekoga nakon loše utrke i grube vožnje  tipično za naš mentalitet dok netko pobjeđuje dobar je dok gubi ne valja i gledaju mu se mane, a treba krenuti još od kvalifikacija i sjetiti se ko je kriv za loš plasman Schumija u njima.

BC2 ingame:Croat-hunter
17 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
kejbl kaže...

Nijemac je u Mercedesu jer im treba netko iskusan da pomogne u razvoju bolida vi ste svi glupi koji kritizirate odmah nekoga nakon loše utrke i grube vožnje  tipično za naš mentalitet dok netko pobjeđuje dobar je dok gubi ne valja i gledaju mu se mane, a treba krenuti još od kvalifikacija i sjetiti se ko je kriv za loš plasman Schumija u njima.

Za razvijanje bolida imaju testne vozače i inženjere. Osim ako misliš da je Schumy ipak pametniji od inženjera.

Đabe čekati nekoga da mu krene. Rosberg pokazuje da se može više izvući iz bolida, a nepoštivanje fair-playa je samo još jedan dodatak da budem ljut na nekoga.

P.S. - nije Schumacher bio loš samo u ovoj utrci, cijelu sezonu se vuče ko krpa u Mercedesu. Prošlo je već skoro pola sezone, ne znam koliko ga još treba čekati. Da nema tako blistavu prošlost iza sebe ne bi mu ginulo premještanje u Lotus, Virgin ili HRT -- u najboljem slučaju... Neodlučan

~~~ How do you like them apples? ~~~
16 godina
neaktivan
Koji ku..c toliko serete po MS-u?
Šta je trebao samo pustit da ga prođe bez borbe?
Uglavnom kada Alonso(koji vise voli preticati u boksu nego na stazi) radi takve poteze, onda je to samo najobicnija borba za poziciju, al kad se schumi bori za poziciju, onda je to prljava igra.
Pravi vozač ne popusta, a isto tako bi reagirao bilo Alonso bilo Vetel.
Alonso i Hamilton su živi dokaz da je prgavost odlika vrhunskih vozača, a popustljivost odlika slabijih vozača

uglavnom drago mi je da je Hamilton pobijedio i malkice mi je zao Vetela, jer mi je trenutno najdraži vozač
15 godina
Shumi se nije trebao vraćat, samo kvari ono što je prije napravio. Hoće li dobit Shumaher kakvu kaznu? Ja da sam sudac dobio bi 25sec kazne. P.S ovi navijači Shumahera, nemorate vrijedjati ostale, svako ima pravo komentirati.
16 godina
neaktivan
Ako me dobro vid sluzi, nisu navijači MS- a koji vrjedaju nego je obrnuto.
Također ja nisam navijač MS-a( nekad sam bio) već Vetela.
I'll be back
15 godina
Slabo te vid služi.
17 godina
microman kaže...

Alonso i Hamilton su živi dokaz da je prgavost odlika vrhunskih vozača,

Ne, to ti je danas, kao i u većini karijere pokazal Michael.

Hamilton i alosno su pravi šoferi, bez posebnih dodataka.

Damon Hill i Montoya bili su šoferi "sa potezom više" - kao i

u šahu

Velika trka danas i zaslužena pobjeda Hamiltona

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
neaktivan

Zanimljiva utrka danas...

Macca zasluzeno do 1-2, jednostavno imaju strasan race pace i to jos kad se sjetim da nisu ni izvlacili maximum, gadno se pise Red Bullu...

RBR promasili strategiju s Webberom totalno...Vettel opet problemi s bolidom, ne vjerujem...

Alonso odlican, na razini zadatka i bit ce dobro kad u Valenciji stigne F10B...prasi redovito Massu koji se gubi iz utrke u utrku...

Rosberg prasi MS-a big time i bolje da se djedica ostavi stvari za koje nije spreman ni sposoban...e moj MS, nema tebi Ferrarija i povlastenog polozaja...sramota...

Inace me iznenadilo sto nije bilo SC-a, svasta...

I da, apeliram na kamermane i rezisere da se ostave one kucke u crvenoj haljinici....

Pozz

17 godina
odjavljen

šta ste napali na MS,očekujete da bude prvi sa bolidom koji debelo zaostaje za najboljima

šta bi trebao svakog propustit samo tako...tko je kriv massi šta je navaljivao a nije ga mogao proć kako spada

alonso je do sad imao gafova i vlastitih pogrešaka da je to velika sramota za jednog svjetskog prvaka...a čudno kako to nitko ne spominje nego se samo pljuje po MS

16 godina
neaktivan
Hebiga, izgleda da u ovoj temi ima jako puno potencijalnih "boljih" vozača od MS-a samog.
Ajde još bi razumio kad bi Alonso ili Hamilton pljuvali po njemu, jer ipak su oni vrhunska klasa, al kad vidm bisere koji ni karting nisu isprobali odma mi se zeludac okrene. MS ima sedam osovojenih naslova svijetskog prvaka i tu mu titulu nitko ne može uzeti,a na koji način je to osvojio nitko ne može sa sigurnošću tvrditi, a niti tu svoju tvrdnju dokazati. Također MS je djedica(kao sto je već netko napisao), al taj se djedica dobro drži posto do sada je u svakoj utrci osvojio bodove, sto će reci da je među prvih deset. I iskreno bas mi je drago sto je Masa opet završio na travi jer je ponovno dokazao da se nezna boriti, a to MS nebi sigurno uspio napraviti Alonsu, a u najgorem slučaju bi oba završila utrku u tom zavoju.
Također MS postiže dobre rezultate sa činjenicom da je tri godine bio u penziju, a ni bolid nije bas vrhunski
I'll be back
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Hebiga, izgleda da u ovoj temi ima jako puno potencijalnih "boljih" vozača od MS-a samog.
Ajde još bi razumio kad bi Alonso ili Hamilton pljuvali po njemu, jer ipak su oni vrhunska klasa, al kad vidm bisere koji ni karting nisu isprobali odma mi se zeludac okrene. MS ima sedam osovojenih naslova svijetskog prvaka i tu mu titulu nitko ne može uzeti,a na koji način je to osvojio nitko ne može sa sigurnošću tvrditi, a niti tu svoju tvrdnju dokazati. Također MS je djedica(kao sto je već netko napisao), al taj se djedica dobro drži posto do sada je u svakoj utrci osvojio bodove, sto će reci da je među prvih deset. I iskreno bas mi je drago sto je Masa opet završio na travi jer je ponovno dokazao da se nezna boriti, a to MS nebi sigurno uspio napraviti Alonsu, a u najgorem slučaju bi oba završila utrku u tom zavoju.
Također MS postiže dobre rezultate sa činjenicom da je tri godine bio u penziju, a ni bolid nije bas vrhunski

To sto je bio tri godine izvan Formule 1 (znamo da ne do kraja izvan, cak stovise) postaje irelevantno...vec bi mu se vratilo sve na mjesto da 5 godina nije vozio, a ne tri (zapravo jos manje jer je uredno testirao Ferrari)...

Vozi katastrofalno lose ove godine, dokaz tome je i da ga Rosberg svako malo opere dobrano...MS nije zavrsio Maleziju, Monaco je bio izvan top 10, jucer isto...da ne spominjem Kinu kada su svi bacili redaljku na njemu

i Australiju kada se mucio s STR-om i Virginom...koliko god Brawn probao udovoljiti njemu (bolje da se drzao Rosberga, po mome misljenju) ne vrijedi...nema MS vise ono nesto (Ferrarijev bolid i sve podredjeno njemu, pa i maFIA) i to je to...

Nikada se nije trebeo vracati, napominjem opet...

16 godina
neaktivan

Pa i ja sam mišljenja da se nije trebao vračat, ako ništa drugo več bi sada uživao u novoj F1 igri. Al hebiga to je njegova odluka.

Naravno uvijek je najvažniji bolid i ako bolid ne valja ništa neznači ni šofer poput Alonsa, ali tvrdit da MS nezna vozit je nebulozno.

Istina i Bog vozi agresivno i prgavo,al da tako svi voze F1 bi bio puno zanimljiviji.

Shvačam da ima onih koji ne podnose MS-a i to je čisto normalno, al svejedno bi se trebalo suzdržati vrjeđanja bilo samog MS-a, bilo njegovih navijača, jer u konačnici svak ima svoga favorita.I kud bi došli da svak počne vrjeđati svakoga radi nekog vozača kojem je ionako svejedno jer pobira pare o kakvima bilo tko na ovom forumu niti sanjati nemože.

EDIT: E da mike skoro sam zaboravio: Nije isto biti testni vozač koji nema nikakvog pritiska i odgovornosti koje nosi utrka i biti vozač u utrci u kojoj sudjeluje još 23 vozaća željnih pobijede.Također niti čimbenici poput potrošnje goriva,guma,mogučnost mehaničkih kvarova nisu isti na testiranju i utrci.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 17:29 (microman).
15 godina
neaktivan

massa je bezveze nasrnuo a nije bio ništa značajno brži.

pa nije ga prešao za više od pola bolida a neznam gdje je navalio na onu stranu.

pustite schumachera brani poziciju kako spada pa pogledajte ovaj dvoboj ustvari troboj pa ovdje je svaki tren moglo do dodira doć.

da ima ovakvih stvari daloeko bi više uživali u f1

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

massa je bezveze nasrnuo a nije bio ništa značajno brži.

pa nije ga prešao za više od pola bolida a neznam gdje je navalio na onu stranu.

pustite schumachera brani poziciju kako spada pa pogledajte ovaj dvoboj ustvari troboj pa ovdje je svaki tren moglo do dodira doć.

da ima ovakvih stvari daloeko bi više uživali u f1

Massa je u utrci išao kopirati Hamiltona i Alonsa pa je i on probao preticati no naravno ipak je to Schumi i to ne prolazi. Inače mnogi koji su branili Webbera sada brane Massu, a očigledno da je u ovoj situaciji Webber bio Schumi, ali Massa nije imao famoznih 2m ispred. I da zašto bi Ferrari dovodio Kubicu kad ima Alonsa pa netrebaju im dva vrhunska vozača, a i znamo kako Alonso to nepodnosi. Stvarno mi je žao Masse koji je 2008 zaslužio djeliti mjesto prvaka sa Lewisom, a sada vozi ispod prosjeka solidnog vozača.

BC2 ingame:Croat-hunter
16 godina
neaktivan
microman kaže...

Pa i ja sam mišljenja da se nije trebao vračat, ako ništa drugo več bi sada uživao u novoj F1 igri. Al hebiga to je njegova odluka.

Naravno uvijek je najvažniji bolid i ako bolid ne valja ništa neznači ni šofer poput Alonsa, ali tvrdit da MS nezna vozit je nebulozno.

Istina i Bog vozi agresivno i prgavo,al da tako svi voze F1 bi bio puno zanimljiviji.

Shvačam da ima onih koji ne podnose MS-a i to je čisto normalno, al svejedno bi se trebalo suzdržati vrjeđanja bilo samog MS-a, bilo njegovih navijača, jer u konačnici svak ima svoga favorita.I kud bi došli da svak počne vrjeđati svakoga radi nekog vozača kojem je ionako svejedno jer pobira pare o kakvima bilo tko na ovom forumu niti sanjati nemože.

EDIT: E da mike skoro sam zaboravio: Nije isto biti testni vozač koji nema nikakvog pritiska i odgovornosti koje nosi utrka i biti vozač u utrci u kojoj sudjeluje još 23 vozaća željnih pobijede.Također niti čimbenici poput potrošnje goriva,guma,mogučnost mehaničkih kvarova nisu isti na testiranju i utrci.

Znam da nije isto, naravno, ali govorite to na taj nacin kao da je tri godine bio na pustom otoku bez Formule 1, a ne na pitwallu Ferrarija i u njihovom bolidu u Mugellu ili Fioranu...mislim stvarno...

Nije na razini i to je to...nije to samo do bolida, do njega je....nije vrijedan ni spomena ove sezone, ali sto ces, moram odgovoriti na amebe koje se glasaju s izjavama tipa "Sad ce Schumi pobijediti" ili "Oprao je Rosberga (LOOOL)" ili "ako padne kisa MS ce rasturiti...."...bljaak...

16 godina
neaktivan

Ja sam bio navijač MS-a,al hebiga oša on u penziju i ja morao nač drugoga. Ispočetka me je najviše vuko Alonso, al me nekako previše podsiječao na samog MS-a, pa sam odabrao Vetela koji je također odličan vozač, al evo u zadnje vrjeme nema sreče sa bolidom.

Kad sam čuo da se MS vrača bio sam pomalo razočaran i pun nevjerice, jer sam znao da od toga ništa, al hebiga kao što rekoh to je njegova odluka sa kojom se ja ne slažem, jer mislim da je ionako pokupio dosta naslova koje če teško netko u ovo doba preteč, ne zog vozača(dapače ima i boljih od njega), al naprosto zato što bolidi iz godine u godinu su malo dobri, pa malo loši i više nema dominacije jednog Ferari-a.

I'll be back
16 godina
neaktivan
microman kaže...

Ja sam bio navijač MS-a,al hebiga oša on u penziju i ja morao nač drugoga. Ispočetka me je najviše vuko Alonso, al me nekako previše podsiječao na samog MS-a, pa sam odabrao Vetela koji je također odličan vozač, al evo u zadnje vrjeme nema sreče sa bolidom.

Kad sam čuo da se MS vrača bio sam pomalo razočaran i pun nevjerice, jer sam znao da od toga ništa, al hebiga kao što rekoh to je njegova odluka sa kojom se ja ne slažem, jer mislim da je ionako pokupio dosta naslova koje če teško netko u ovo doba preteč, ne zog vozača(dapače ima i boljih od njega), al naprosto zato što bolidi iz godine u godinu su malo dobri, pa malo loši i više nema dominacije jednog Ferari-a.

Znam da nema dominacije, ali oderedjeni vozaci pokazuju da su uvijek u vrhu, kao npr. Hamilton i Alonso...

Ja sam tocno znao da ce ovako biti s MS-om, gledao sam sve njegove sezone i znam kakav je kad je bolid losiji...nije mu trebalo ovo...kao ni Jordanu wizardsi...ali ako je za njegov gust, neka ga...

Samo treba smiriti ove amebe i nadobudnu djecurliju koja je uvjerena da ce ovaj stici do pobjede...moguce, ali ne svojom snagom...

16 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...
microman kaže...

Znam da nema dominacije, ali oderedjeni vozaci pokazuju da su uvijek u vrhu, kao npr. Hamilton i Alonso...

Ja sam tocno znao da ce ovako biti s MS-om, gledao sam sve njegove sezone i znam kakav je kad je bolid losiji...nije mu trebalo ovo...kao ni Jordanu wizardsi...ali ako je za njegov gust, neka ga...

Samo treba smiriti ove amebe i nadobudnu djecurliju koja je uvjerena da ce ovaj stici do pobjede...moguce, ali ne svojom snagom...

Svašta... sljedecu utrku ce MS ponovo derat Rosberga... Realno gledano da nije imao incident s Kubicom na pocetku utrke zavrsio bi ispred Rosberga, a ovako je morao 3 puta u boks i jos k tome radi tog incidenta je s meksim gumama je morao odvozit jako dugi zadnji stint pa su gume otkazale pri kraju utrke i svi su ga poceli sustizati i preticati.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
moderator
mtopol kaže...

Svašta... sljedecu utrku ce MS ponovo derat Rosberga... Realno gledano da nije imao incident s Kubicom na pocetku utrke zavrsio bi ispred Rosberga, a ovako je morao 3 puta u boks i jos k tome radi tog incidenta je s meksim gumama je morao odvozit jako dugi zadnji stint pa su gume otkazale pri kraju utrke i svi su ga poceli sustizati i preticati.

Drago mi je da sam nakon hrpe površnih komentara, pisanih navijačkom strašću, pročitao i jedan ovako kratak, koncizan i točan zaključak, baziran na činjenicama. Bravo!

Smiješno je kako neki ovdje olako veličaju i još daleko više olako sahranjuju (ne samo MS-a, već i druge vozače)...

...
16 godina
neaktivan

Dodajmo još lom prednjeg krila odmah na startu.. nije se vidjelo na prijenosu al je BBC prikazal u emisiji nakon utrke.. jako teška utrka za MS ali je stiskal čitavo vrijeme kolko je išlo.

Nema bombe do napalm bombe
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...

LOL do neba...da nije ovo, da nije ono...da je baba mushko zvala bi se Dushko... :)

Tko je njemu kriv sto je on zadnji stint od milijun krugova vozio na optionu?!!? Koji LOL, zasto nije uzeo prime, napravio middle stint na optionu i nitko veseliji...kad je vec toliko puta isao u box....

Kakva glupost na kvadrat, morao je sa meksim gumama odvesti zadnji dugi stint, OMFFFFFFFG sto jos necu tu procitati...

Da i jos nesto, opet ce derat Rosberga??!? Pa imao je bolji plasman valjda u samo dvije utrke ove sezone...od osam...u Barceloni i Turskoj...i to tek nakon sto je Brawn po njemu podesio bolid da vise nije mogao podesiti...ajme, koji epic fail...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 23:51 (Mike Litoris).
17 godina
neaktivan

Ajde ti mike litorisu malo sleti na zemlju ha? Jel bi to bilo ok? Pun mi je K tvojih bahatih komentara. Tko si ti pak da drugima soliš pamet. Navijanje nije racinoalno djelo. Zato se i zove navijanje. Sleti na zemlju, malo kucnog odgoja ti ne bi skodilo. Neopisivo bahati postovi. Ti si najpametniji tvoje misljenje je jedino vrijedno i ispravno, a ostali su svi djeca i budale, da kako da ne.... F1 fašista Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 23:59 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ajde ti mike litorisu malo sleti na zemlju ha? Jel bi to bilo ok? Pun mi je K tvojih bahatih komentara. Tko si ti pak da drugima soliš pamet. Navijanje nije racinoalno djelo. Zato se i zove navijanje. Sleti na zemlju, malo kucnog odgoja ti ne bi skodilo. Neopisivo bahati postovi. Ti si najpametniji tvoje misljenje je jedino vrijedno i ispravno, a ostali su svi djeca i budale, da kako da ne.... F1 fašista Smijeh

BRAVO majstore Cool

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Malo si pobrkao loncice Mojslave...ovo nema veze s navijanjem, drugo je navijati za nekoga, a drugo je tupiti nebuloze tipa "morao je odvesti utrku do kraja na softu pa su ga jadnog svi pretjecali"...mislim ono, zesca glupost...

Ako si ti toliko pametan, onda reci po cemu je MS ove sezone vrijedan spomena i po cemu je na razini MSovih voznji od prije (bez obzira na bolid)?

Samo mala digresija na gore navedeno i receno, cinjenica je da je Rosberg bolji i to dosta. Brojke govore tome u prilog. MS se jednostavno gubi na stazi, radi gluposti kao u Albert Parku, Kini i eto u Montrealu...i to je voznja

covjeka koji je 7 puta bio prvak i sedam puta pobijedio u Montrealu!!?!?!? Tko je ovdje lud...nema bahacenja, niti prodavanja pameti nikome (citaj: tople vode). Sve je jasno kao dan, samo treba otvoriti oci...

Ovo nije Ferrarijev tajni ugovor, ovo nije maFIA i varanje Bennetona, ovo nije podredjenost cijelog F1 cirkusa jednom jedinom vozacu. Ovo je realno stanje stvari.

17 godina
mtopol kaže...

Hehe... Uz dužno poštovanje, tvoj komentar savršeno odgovara mom potpisu. Namigiva

Zaista više ne kužim smisao aboliranja svakog Schumacherovog poteza i konstantno izmišljanje veoma šupljih opravdanja kojima se neki od vas hranite.

Valjda vam je jasno kako je Schumacher mlad kao rosa u podne i kako iz uztrke u utrku pokazuje sve više nervoze koja rezultira sa sve većim brojem grešaka (od kojih su neke neoprostive jednom sedmerostrukom svjetskom prvaku).

Schumacher do sada nije opravdao apsolutno niti jedno obrazloženje Mercedes GP-a kojim su objasnili njegov angažman, a njegov povratak mi sve više nalikuje trećem povratku Michaela Jordana u NBA (mislim da je tada igrao za Washington Wizardse). U ovom trenutku Schumacher je samo epizodist i ništa drugo!

Ako ćete pokušati analizirati utrku ("realno", kao i obično) onda moram i ja iznijeti svoje mišljenje. Vidim da se spominje incident s Kubicom (kojeg je, usput rečeno, izazvao nitko drugi do Schumacher), ali nitko ne spominje incident Liuzzija i Masse čiji je sudar uzrokovao kaos u kojem je Schumacher prilično sretno prošao neokrznut (i probio se naprijed), a Rosberg se jedva provukao. Nitko ne spominje drugačiju strategiju Schumachera u odnosu na vodeće kojom je u jednom trenutku došao i do trećeg mjesta (doduše, onda kad su ostali bili u boksu). Na kraju, ta ga je strategija "koštala" glave jer je posljednji stint bio onakav kakav je bio.

Za kraj... Ako sad mislite pljuvati po meni, izvolite. Samo ću reći da nisam Schumacherov navijač, ali nisam ni mrzitelj. Samo pokušavam maksimalno realno (onoliko koliko je to moguće sa stajališta jednog navijača Renaulta) sagledati stvari. S obzirom kako one sada izgledaju, Schumacheru se ne piše dobro!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 8:25 (cro_blue).
15 godina
neaktivan
ajde mi mike litoris reci kad toliko ponizujes ms-a kakav je bio alonso kad se vratio u renault ?
Rezultati su mu bili sjajni uvijek je bio u vrhu how yes no ?
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Malo si pobrkao loncice Mojslave...ovo nema veze s navijanjem, drugo je navijati za nekoga, a drugo je tupiti nebuloze tipa "morao je odvesti utrku do kraja na softu pa su ga jadnog svi pretjecali"...mislim ono, zesca glupost...

Ako si ti toliko pametan, onda reci po cemu je MS ove sezone vrijedan spomena i po cemu je na razini MSovih voznji od prije (bez obzira na bolid)?

Samo mala digresija na gore navedeno i receno, cinjenica je da je Rosberg bolji i to dosta. Brojke govore tome u prilog. MS se jednostavno gubi na stazi, radi gluposti kao u Albert Parku, Kini i eto u Montrealu...i to je voznja

covjeka koji je 7 puta bio prvak i sedam puta pobijedio u Montrealu!!?!?!? Tko je ovdje lud...nema bahacenja, niti prodavanja pameti nikome (citaj: tople vode). Sve je jasno kao dan, samo treba otvoriti oci...

Ovo nije Ferrarijev tajni ugovor, ovo nije maFIA i varanje Bennetona, ovo nije podredjenost cijelog F1 cirkusa jednom jedinom vozacu. Ovo je realno stanje stvari.

Prvo i osnovno zovem se Mislav, ne znam cemu "mojslav". Ako sam vec stavio svoje ime onda me zovi po imenu i ne pokušavaj bit duhovit jer ti neide. Drugo, pratim formulu 1 iz zabave i cisto jer uzivam u tome i nemam izražen kompleks kao ti da moram svakom loncu bit poklopac i da moram omalovazavat drgue sudionike u ovoj temi. Ako nisi u stanju komunicirat na normalnoj razini i uvazavat tudje misljenje bez da ga ismijavaš i druge nazivas budalama i djecom, drzi jezik za zubima. Nisi ti ovdje da otvaraš oci drugima, mišljenja se razlikuju na tebi je da kazes svoje a poštuješ tuđe. To se u prvom osnovne uci.

Dakle nisam spominjao uopce MSa i statistike niti sam pokušavao "ispast pametan" ipak je to tvoj posao u ovoj temi. Samo sam komentirao tvoj nedostatak kulture i odgoja. Ništa drugo, rušiš kvalitetu rasprave i teme koja je inace odlicna i puna informacija. Ne znaci da ako si mozda upravu da moraš bit arogantan i bahat. Sve se moze normalno i civilizirano reci. Dakle jos jednom sleti na zemlju i nauci se razgovarat poštujuci svoje sugovornike. Nitko ne kaze da mozda nisi u pravu, problem je nacin na koji prezentiras svoje misljenje Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 8:56 (mislav_01).
16 godina
neaktivan

cro_blue - objektivan prema Schumy-u kao navijač renaulta.. LOL .. valjda i sam znaš onda da nisi objektivan... a ako si i navijač renaulta kaj se uopće brineš i analiziraš Gazdu? Pusti to nama koji isto nismo objektivni ali on je nama razlog za F1, a ti se posveti renaultu koji je u uzlaznoj putanji, Kubica dobar, Petrovu treba da sazrije (najboljeg agenta u paddoku ima (MILF power)  ;) ) i postali su mi super u eri nakon Briatorea - mafia boy-a.

Inače Schoo je stvarno odličan i grize kao nekad ali ga prati peh i jednostavno rezultati izostaju ali dok je na stazi ima nade.

a glede bahatosti majk klitača opcija ignore user radi čuda, za mene on opće ne postoji, pročitam poneku glupost kad ga neko citira i onda mi je još više drago da mi je u ignore modu ... :)

Nema bombe do napalm bombe
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 8:53 (Dodi NAPALMIKUS).
17 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...

1) cro_blue - objektivan prema Schumy-u kao navijač renaulta.. LOL .. valjda i sam znaš onda da nisi objektivan... 2) a ako si i navijač renaulta kaj se uopće brineš i analiziraš Gazdu? Pusti to nama koji isto nismo objektivni ali on je nama razlog za F1, a ti se posveti renaultu koji je u uzlaznoj putanji, Kubica dobar, Petrovu treba da sazrije (najboljeg agenta u paddoku ima (MILF power)  ;) ) i postali su mi super u eri nakon Briatorea - mafia boy-a.

3) Inače Schoo je stvarno odličan i grize kao nekad ali ga prati peh i jednostavno rezultati izostaju ali dok je na stazi ima nade.

1)  - Valjda kužiš da sam htio biti malo sarkastičan!  Namigiva

2) - "Gazdu" ću analizirati uvijek, a pogotovo onda kad svojim ponašanjem na stazi ugrožava sigurnost drugih sudionika u utrci (kao što je bio slučaj nekoliko puta u Kanadi i nekoliko puta prije).

3) - Vidim da nema druge nego da vam prepustim vaše vile i vilenjake te da vas ostavim u uvjerenju kako je Schumacher još uvijek "gazda" u Formuli 1.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice