Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.301
|
čitano: 3.866.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 mjeseci
Kutak za ljubitelje Formule 1

Bravo Leclerc. Odlična vožnja i po meni vozač trke. Ovaj put pitwall Ferrarija dobar.

10 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
DaNiTo kaže...

nekom 5 sekundi nekom 10 :)

Dobro je i dobio... neki su se svojevremeno znali izvući i bez kazne u prvom krugu.

8 godina
Da samo nisu bili tako glupavo tvrdoglavi i vratili Oscaru mjesto nakon prvog zavoja, Max bi bio prvi danas.
16 godina
Nebi. Max nebi bio ni blizu da nije imao čist zrak ispred sebe.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Piastri me sve više i više impresionira, hladan ko špricer i praktički ne griješi. Mislim da nije pitanje kad će biti prvak, nego koliko će sveukupno osvojiti naslova.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
16 godina

kazna je smijesna,lawson dobio 10 sek,zasto?

btw nisam ljubitelj oscara,ne znam zasto, ali sve mi je vise drazi,i nadam se nekoj njegovoj dominaciji,bar mi ne djeluje razmazeno deriste ko vecina vozaca, i naravno svida mi se njegova hladnoca

...potpis nije potreban...
13 godina

Bravo Piastri..Max je osjetio malo kako je na drugoj strani apexa i pravila!Leclerc odlicna utrka..Lando bih bio na podiju sigurno da nije sjebao kvalifikacije..i veliko bravo za Wiliams!

AUDIOFIL
14 godina

https://x.com/f1torulethemall/status/1914055765293154639?s=46&t=eWtGWjkmO8pEtuSyLNVKjg

Pri čemu je upitno je li stvarno Oscar bio ispred, ali svakako su sad drugačija pravila za ovakve incidente.

Sve u svemu, bez obzira na ovo, kao navijač Maxa mogu biti zadovoljan s paceom kakav su imali.

A što se tiče Piastrija, valjda je sad svima jasno njegovog kapaciteta i da je on puno bolji materijal za prvaka od Landa.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
8 mjeseci

Norris je odvozio odličnu trku i nije se moglo bolje. On ima problem što rijetko kad spoji idealni vikend. Uvik negdi mora usrat.

15 godina

Osim kaj ga je malo inferirioni Hemač par krugova učio o tome kako se prestiže i tu izgubio vrijeme za 3. mjesto.

9 godina
Istina, hamdjo ga je ispljuskao dva puta kod pretjecanja... :D
I onda nakon toga vidis kako Piastri prestize po prljavom dijelu staze, na mjestu koje nije standardno za pretjecanje i obavi to totalno precizno i hladno. Jasno se vidi ono sto nas vecina ovdje govori od prosle sezone, Lando nije materijal za prvaka za razliku od Oscara.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2025 8:34 (deepshitcro).
12 godina
Iako ga jako poštujem kao trenutno najboljeg vozača, Max mi u svim intervjuima poslije utrke smiješno djeluje kao uvrijeđena Mila Gera, pogotovo kad ga je Oskar pobijedio njegovom taktikom...
9 godina
Sluzbeno objasnjenje zasto Max nije dobio 10 sekundi kaznu: zato sto se je incident desio u prvom krugu, i prvom zavoju. Inace bi kazna bila 10 sekundi.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
14 godina
Darko150 kaže...
Iako ga jako poštujem kao trenutno najboljeg vozača, Max mi u svim intervjuima poslije utrke smiješno djeluje kao uvrijeđena Mila Gera, pogotovo kad ga je Oskar pobijedio njegovom taktikom...

Komentiraj činjenice. Max nije ljut na Piastrija što ga je pobjedio na taj način, nego na činjenicu da ne smiješ ništa komentirari i kritizirati odluke. Ispizdio je jer ga je MBS podsjetio da ne smije ništa reći i kritizirati jer na taj način riskira kaznene bodove. Jebena FIA i ušutkavanje.

Bez obzira na sve, na ishod, jedan mali podsjetnik da je Max dobio penalty za obje situacije vi koji ga ne možete smisliti

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina

Ništa ljepše nego vidjeti pokislog Maxa na kraju utrke.

Najbolji je vozač bez konkurencije, ali je takav entitled prick da je to nevjerovatno.

17 godina

Hamilton ga nije učio kako se prestiže već GDJE se prestiže.  U 2 navrata Lando je pokušao na predzadnjoj ravnici, Hamilton ga stavi u DRS i prestigne ga na startnoj ravnici. Treći puta Lando je bio pametan i nije pokušao pretjecati do startne ravnice i prestignuo ga je laganini. Tu je bilo pitanje lokacije.

14 godina
Korny1603987 kaže...

Hamilton ga nije učio kako se prestiže već GDJE se prestiže.  U 2 navrata Lando je pokušao na predzadnjoj ravnici, Hamilton ga stavi u DRS i prestigne ga na startnoj ravnici. Treći puta Lando je bio pametan i nije pokušao pretjecati do startne ravnice i prestignuo ga je laganini. Tu je bilo pitanje lokacije.

Nakon što su mu na radiju rekli što treba raditi

7 godina

Neznam zakaj svi volite vanilla vozace.Max sto ludji to zabavniji,nek se laktari za svaku poziciju,to je razlika izmedju Prvaka i ostalih.Piastri je dobar jer je maksimalno hladan al to pak bude jako dosadno.

A kaj se tice Norrisa,teska amatercina,pa svak ko igra F1 igre zna da se ne pretice prije DRS detection zone  :D (Baku flashbacks)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2025 11:14 (PCNjubara).
17 godina

Mala šala

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
14 godina
Ivan(4) kaže...

Mala šala

Iskreno meni ga je žao.

8 mjeseci
sudy_freak kaže...
Darko150 kaže...

Komentiraj činjenice. Max nije ljut na Piastrija što ga je pobjedio na taj način, nego na činjenicu da ne smiješ ništa komentirari i kritizirati odluke. Ispizdio je jer ga je MBS podsjetio da ne smije ništa reći i kritizirati jer na taj način riskira kaznene bodove. Jebena FIA i ušutkavanje.

Bez obzira na sve, na ishod, jedan mali podsjetnik da je Max dobio penalty za obje situacije vi koji ga ne možete smisliti

Ovo nema veze s jedno s drugim. U prvom slučaju Verstappen bi promašio zavoj da nije zakačio i odbio se od Hamiltona koji je pred zavoj bio ispred i u trkačkoj putanji. Zaslužena kazna jer je bio tipični divebomb. U drugom slučaju Piastri ga je dobio na startu i kao vodeči kontrolirano ulazi u zavoj. Verstappen ga je morao propustiti, a ne na silu kao i uvijek ići i očekivati da se ovaj pripadne i prikoči. 

8 mjeseci
Memphis kaže...

Osim kaj ga je malo inferirioni Hemač par krugova učio o tome kako se prestiže i tu izgubio vrijeme za 3. mjesto.

Slažem se, ali to je i za očekivati pošto ne vjerujem da je Norris šampionski materijal. Sve u svemu, odvozio je dobru trku u okviru svojih sposobnosti.

16 godina
Valentin17 kaže...
Ivan(4) kaže...

Mala šala

Iskreno meni ga je žao.

A sto,ima karijeru iza sebe jebenu..uziva svaku sekundu

nema ti koga bit zao svi oni lijepo zive

samo treba stat kad vidis da si star,ali ako ga dobro placaju sto da ne :D

14 godina

Samo me zanima kakav biste narativ imali da je ovakvo tretiranje vašeg vozača.

Maxa i sve oko Maxa ne možete podnijeti jer je miljama bolji od svih na gridu.

Ali budite delulu boomeri

6 godina
sudy_freak kaže...

Našeg vozača? Mislim da velika većina ovdje navija za dobru trku a samo neki se pale na te tvoje djecije nas i vas vozac....Uglavnom klinci.....

16 godina

ovaj fanboy zvuci ko neki klinac od 14 godina...jebe mi se za vozace...ocu dobre i zanimljive utrke

14 godina

Koji likovi. F1 vikend ispratite samo utrku i tu nešto pametujete.

Dobri ste, boomeri

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2025 14:56 (sudy_freak).
16 godina

sto moramo fakultet zavrsit da bi gledali i komentirali? :D

17 godina

Boomer je stara osoba ili osoba rođena u pedesetim godinama 20. stoljeća u Americi? 

Iako se osjećam mladim s 38. godina života rekao bih omladincu da pratim Formulu od sredine 90ih godina. Svaki racing vikend bez iznimaka. Rekao bih da mogu komentirati već temeljem te činjenice.

8 mjeseci
sudy_freak kaže...

Ajde dječače svitlaj majmuna na Maxa i smiri se.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice