Iskušali smo Revolutov eSIM, rješenje za podatkovn

poruka: 14
|
čitano: 6.927
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Iskušali smo Revolutov eSIM, rješenje za podatkovn".
4 godine

I na kraju nemaju Svicarsku a bas tamo letim i moram cekat nekoliko sati na aerodromu sto bi super doslo

0 9 hvala 0
15 godina
Re: Iskušali smo Revolutov eSIM, rješenje za podat

Kako nemaju Švicarsku? Znači novinar upravo Švicarsku navodi kao primjer koji je isprobao. A evo ti i screenshot iz Revoluta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2024 10:31 (Nusuth).
12 godina
Gravyri kaže...

I na kraju nemaju Svicarsku a bas tamo letim i moram cekat nekoliko sati na aerodromu sto bi super doslo

Dakle, članak je doslovno o iskustvu novinara u - Švicarskoj. Ja ne znam zašto se itko više trudi išta pisati, kod nas se samo slike gledaju na internetu.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
9 godina
1gb 4e? lol
to potrošim dok provjerim mailove.
inače gdje god idem tamo uzmem domaći sim/esim i koristim za mobilne podatke
Moj PC  
0 5 hvala 0
4 godine
Moje isprike sad vidim da ju ipak ima :P

3 0 hvala 0
15 godina
Malo pretjeruješ. Ja sam uzeo za Tursku 3GB, fakat sam dost bio na internetu dok sam bio van hotela (znači većinu dana), i nakon 7 dana mi je ostalo još 160MB. Nejde to baš tako brzo kako misliš. Ako ne gledaš Youtube non stop, prilično je optimalna potrošnja, i čak i 1GB potraje par dana.
9 godina

definitivno zgodna stvar, s tim da treba uvijek provjeriti kakve opcije ima zemlja u koju ideš. Ako sam dobro shvatio reklame po poštama, kod nas u Hrvatskoj postoji opcija od T-coma i Telemacha za 10ak eura neograničen internet 10 dana. To je stvarno dobar deal.

Ali mene sad zanima druga stvar, kolegica je neki dan produžila ugovor sa A1 i imala je opciju da uzme eSIM umjesto obične kartice, ako je to kod nas počelo zašto nas sve ne prebace na to?

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Swisscom ima u ponudi odlični 7-dnevni SIM za cca 20 EUR - sve flat (internet, pozivi i SMS), uzeo ga prošle godine kad sam tamo putovao

13 godina
neaktivan
Cansee kaže...

definitivno zgodna stvar, s tim da treba uvijek provjeriti kakve opcije ima zemlja u koju ideš. Ako sam dobro shvatio reklame po poštama, kod nas u Hrvatskoj postoji opcija od T-coma i Telemacha za 10ak eura neograničen internet 10 dana. To je stvarno dobar deal.

Ali mene sad zanima druga stvar, kolegica je neki dan produžila ugovor sa A1 i imala je opciju da uzme eSIM umjesto obične kartice, ako je to kod nas počelo zašto nas sve ne prebace na to?

Pa imaš kod nas opciju eSIMa već godinama no ne podržavaju svi modeli mobitela eSIM...

9 godina
Nusuth kaže...
Malo pretjeruješ. Ja sam uzeo za Tursku 3GB, fakat sam dost bio na internetu dok sam bio van hotela (znači većinu dana), i nakon 7 dana mi je ostalo još 160MB. Nejde to baš tako brzo kako misliš. Ako ne gledaš Youtube non stop, prilično je optimalna potrošnja, i čak i 1GB potraje par dana.

a slušaj, nekom "biti na internetu" znači dopisivati se preko whatsapp, nekom u 2 min. pregledati 100 videa na 9gag/yt, nekom glazba serije filmovi, nekom posao.. uglavnom 1gb potrošim dok pogledam u mob

16 godina
Cansee kaže...

N podržavaju svi mobiteli eSIM, kao ni što nije baš toliko praktičan kao što izgleda.

Za prebacivanje s jednog na drugi mobitel je noćna mora.

15 godina

Da, ali moraš ići na fizičku lokaciju, jel tako? Jer moraš napraviti registraciju u Švicarskoj kad uzimaš njihove SIMove, ako se ne varam - tako je bilo dok sam tamo radio. Ako se ništa nije promijenilo, onda je i dalje Revolut bolji deal za brzo, no-hassle onboardanje na prilično jeftini mobilni internet.

15 godina
digitall kaže...
Nusuth kaže...

a slušaj, nekom "biti na internetu" znači dopisivati se preko whatsapp, nekom u 2 min. pregledati 100 videa na 9gag/yt, nekom glazba serije filmovi, nekom posao.. uglavnom 1gb potrošim dok pogledam u mob

Ali ti si spominjao čitanje mailova. To je nešto što stvarno napraviš bilo gdje u bilo kojem trenu. Realno, 100 videa na 9gag/yt, glazba serije filmovi - koliko to točno često radiš kad si u nekoj stranoj zemlji a da nisi spojen na neki wifi? Ako si tamo turistički - obično razgledavaš i fotkaš. Ako si poslovno - obično radiš nešto za posao, pišeš mailove, dokumente. A najčešće se ovako ponašaš kako si naveo kad živiš u toj zemlji, a onda realno ovo više nije use case.

9 godina

ovisi što ti je posao... spojen 24/7 hrpa stvari

a strogo turistički sam znao potrošiti 1gb u trenu samo na google maps, streetview, istraživanje o mjestima, restoranima i sl.

ono, 1gb, što je to danas, kad playstore opali update aplikacija ode 2gb

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice