Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.323
|
čitano: 3.888.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Max mi je malo specifičan... u mladosti je bio jako "naopak", prgav, radio probleme na stazi... stalno je bio tema u raspravama... baš ga nisam volio... ali mogu reći da je vozački dozrio na najbolji mogući način... još uvijek ga ne volim, ali realno - nemam mu što prigovoriti.

16 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
miki_the_pirat kaže...

Misliš, da se nije zabio u zid na ulasku u box stigao bi dovoljno usporiti i ne bi spušio ni kaznu ni mjesto.

Pa nebi ni ulazio u box nego čeko red flag i mir.

10 godina

Poanta je bila da je sam napravio grešku koja ga je koštala mjesta. Nije ga ulazak u box koštao mjesta, već njegova greška prilikom ulaska - da je normalno ušao u box ništa ne bi izgubio... teniskim riječnikom - čista neprisiljena pogreška.

15 godina
Vandit kaže...

Pa da. Uz F1 pratim MotoGP i WRC i voze u svakakvim uvjetima. F1 je što se toga tiče malo previše ziheraška. 

voze jer mogu vidjeti gdje voze, šta ovaj s motorom digne 2 litre vode

16 godina
miki_the_pirat kaže...

Poanta je bila da je sam napravio grešku koja ga je koštala mjesta. Nije ga ulazak u box koštao mjesta, već njegova greška prilikom ulaska - da je normalno ušao u box ništa ne bi izgubio... teniskim riječnikom - čista neprisiljena pogreška.

ali se ne bi našao u sitaciji da napravi tu grešku da nije išo po wet gume a da je ko ostali čeko red flag...

10 godina

E jbg sad... baš piliš po istom... ne bi se našao u toj situaciji ni da je to jutro ostao u krevetu.

22 mjeseca
protjeran
robogo kaže...
Sam Max je izjavio da ne planira voziti u 30-ima u F1 jer ima drugih klasa i organizacija koje su mu isto zanimljive

Ma to baljezga. Neće se on smiriti dok debelo statistički ne nadmaši Hamiltona. Za tri godine imati će sve rekorde osim broja titula što će srediti u iduće dvije. Nakon toga ide nabijanje statistike koju nitko neće nadmašiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.8.2023 12:49 (Master Mariner).
15 godina
protjeran
Master Mariner kaže...
robogo kaže...
Sam Max je izjavio da ne planira voziti u 30-ima u F1 jer ima drugih klasa i organizacija koje su mu isto zanimljive

Ma to baljezga. Neće se on smiriti dok debelo statistički ne nadmaši Hamiltona. Za tri godine imati će sve rekorde osim broja titula što će srediti u iduće dvije. Nakon toga ide nabijanje statistike koju nitko neće nadmašiti.

Kome je zanimljiva F1 ako se to ostvari. Lik nije neki extra vozač i to svi znaju. Ali eto RB je klasa iznad za sve druge. Čak i Perez da svojim greškama je drugi vozač u prvenstvu.

XBOX: RENZOR GT 01
14 godina
x18x05x kaže...
Master Mariner kaže...
robogo kaže...

Kome je zanimljiva F1 ako se to ostvari. Lik nije neki extra vozač i to svi znaju. Ali eto RB je klasa iznad za sve druge. Čak i Perez da svojim greškama je drugi vozač u prvenstvu.

Jesi ti realno to napisao?

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
15 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
x18x05x kaže...
Master Mariner kaže...
robogo kaže...

Jako realno. To što je ovaj forum postao sranje i gdje se mišljenje samo određeni ljudi pika to je nešto drugo. Ali opet, minusi i mišljenje nekog sa ovog forumu me ne dira niti najmanje.

XBOX: RENZOR GT 01
14 godina
x18x05x kaže...
sudy_freak kaže...
x18x05x kaže...
Master Mariner kaže...
robogo kaže...

Jako realno. To što je ovaj forum postao sranje i gdje se mišljenje samo određeni ljudi pika to je nešto drugo. Ali opet, minusi i mišljenje nekog sa ovog forumu me ne dira niti najmanje.

Nisu ti važni minusi, ali si primjetio da se "mišljenje određenih ljudi pika".

Errrrmm?!

Možeš ti imati svoje mišljenje i zastupati ga, ali da onda na neki način elaboriraš.

Međutim problem postaje što ti to nikako nisi napravio.

Nego samo zato što mrziš Maxa misliš da i nije neki vozač, a to govori puno više o tebi.

Međutim za širu sliku i Maxov level je toliko nebitno tvoje mišljenje. A jednako je malo bitno moje mišljenje.

22 mjeseca
protjeran
x18x05x kaže...
Master Mariner kaže...
robogo kaže...

Pa nije nikome zanimljiva, ali ni prvi ni zadnji put. Ali nemoj tako, rekao bih i da ti tako ne misliš. Verstappen, koji mi usput uopće nije omiljen, je ekstra vozač i to je itekako dokazao u vremenima kad je RB bio treći bolid po vrijednosti. Prvu titulu, doduše s upitnicima, je osvojio iako je Mercedes još uvijek bio bolji bolid. RB je klasa iznad svih, ali takvi su bili i McLareni i Williamsi i Ferrariji i Mercedesi, a za njih su uvijek vozili ekstra vozači poput Laude, Prosta, Schumachera, Hamiltona... jer takvi timovi uvijek biraju ekstra vozače.

17 godina
miki_the_pirat kaže...

Max mi je malo specifičan... u mladosti je bio jako "naopak", prgav, radio probleme na stazi... stalno je bio tema u raspravama... baš ga nisam volio... ali mogu reći da je vozački dozrio na najbolji mogući način... još uvijek ga ne volim, ali realno - nemam mu što prigovoriti.

Iliti nije specifičan. A kakav je bio Michael Schumacher ?

8 godina

Kad će ljudi shvatiti da dominacija jednog bolida nije iznimka već pravilo, tako je uvijek bilo kroz povijest Formule 1.

Sezona poput 2021. je jedna u 20 godina.

7 godina
miki_the_pirat kaže...

Zanimljivo je to promatrati sa psihološkog stajališta. Puno vozača dok se bore za prvenstvo ispolje ono najgore iz sebe. Schumacher, Hamilton, Vettel, Verstappen...samo su neki. Ne kažem da su oni svi nužno loši ljudi, ali vidi se razlika u pristupu kada se boriš za prvenstvo i kada voziš turistički. 

14 godina
Vandit kaže...
miki_the_pirat kaže...

Zanimljivo je to promatrati sa psihološkog stajališta. Puno vozača dok se bore za prvenstvo ispolje ono najgore iz sebe. Schumacher, Hamilton, Vettel, Verstappen...samo su neki. Ne kažem da su oni svi nužno loši ljudi, ali vidi se razlika u pristupu kada se boriš za prvenstvo i kada voziš turistički. 

Pa nije li to logično i razumljivo?

Kad ti je do nečeg stalo i kad nešto silno želiš, radiš sve moguće da to i ostvariš.
Pogotovo u takvom okruženju kao što je F1.
Slažem se da je zanimljivo, ali ne to uopće ne iznenađuje.

Ne bi bili WDC-ovi da nemaju takav pristup.

10 godina
Korny1603987 kaže...
miki_the_pirat kaže...

Iliti nije specifičan. A kakav je bio Michael Schumacher ?

Nisam ni njega volio u ono doba... al to su bila druga vremena. Ne mogu se porediti kako pravila tako ni vozači... zamišljena crta normale je bila na potpuno drugoj poziciji. Prije je puuuno više toga bilo dozvoljeno a MS je uvijek plesao na granici, kao i MV svojevremeno, tako da se može reći da su svaki u svom vremenu bili vrlo slični - s tim da mi MV danas zreliji nego što je MS ikad bio. Ali to vjerojatno subjektivno gledam iz današnje perspektive, a i njihov put je vrlo različit... možda bi i MS bio zreliji da je imao ovakav bolid. A možda i MV opet "popizdi" ako netko napravi bolji bolid od RB-a... jedino je sigurno da to neće biti Ferrari.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2023 13:00 (miki_the_pirat).
17 godina

Volio sam Michaela. Neopisivo. Nakon njega ne mogu navikati za drugog vozača F1. Pravi vozač mora biti super brz, super konstantan, a kada je loš automobil onda mora biti i brutalan. Kada kažem brutalan mislim da ne smije imati milosti jer ako imaš slabiji automobil ne smiješ si dopustiti fair play borbu, onda moraš biti mučko đubre udarati ispod pojasa. Michael je imao sve.

14 godina
Korny1603987 kaže...

Volio sam Michaela. Neopisivo. Nakon njega ne mogu navikati za drugog vozača F1. Pravi vozač mora biti super brz, super konstantan, a kada je loš automobil onda mora biti i brutalan. Kada kažem brutalan mislim da ne smije imati milosti jer ako imaš slabiji automobil ne smiješ si dopustiti fair play borbu, onda moraš biti mučko đubre udarati ispod pojasa. Michael je imao sve.

Znači Max?

16 godina
Korny1603987 kaže...

A Max to sve nema?

A Ayrton Senna je imo još više i konstantnosti a bome i brutalnosti :)

22 mjeseca
protjeran

Senna i konstantnost?! Pa i ne ide to baš jedno uz drugo.

17 godina

Po meni to je i vrijednost Schumachera. On je spojio Prosta i Sennu u jednu osobu.  Dakle profesorovu metodologiju i srce gladijatora.

14 godina

Ferrari napokon priznaje

15 godina

Sta se dogada sa Perezom? Jel mu tolko prijete da ce ga izbacit iz tima pa pukli zivci? Svako malo neka greska.

Kolika je sansa da se Aston Martin proda Porsche-u ili Andrettiju? Nema rezultata od Lance-a a ove godine se jos moze dobro zaraditi na prodaji, prije novih pravila...

Jel bude ista od Ferrarija ovaj vikend ili ce opet zeznut strategiju?

mihi
17 godina

Zašto bi Stroll išta prodao? Njemu nije do zarade u F1. Njemu je F1 samo poligon da sinek ima gažu u formuli 1.

13 godina
Nezz zasto nema na EON TV..SK prijenos kvalifikacija!?
AUDIOFIL
14 godina
volegradele kaže...
Nezz zasto nema na EON TV..SK prijenos kvalifikacija!?

ima na SK3, samo što ne piše u rasporedu

22 mjeseca
protjeran

Sutra... sve po starom, šetnja.

17 godina

Ferrari će već imati neku katastrofu do prvog zavoja, jedan od njih će opasti na pola grida. Onda brzo pojesti gume i kreće loše po loše. Iskreno više vjerujem Mercedesima da mogu skupiti više bodova od mojih crvenih.

14 godina
Korny1603987 kaže...

Ferrari će već imati neku katastrofu do prvog zavoja, jedan od njih će opasti na pola grida. Onda brzo pojesti gume i kreće loše po loše. Iskreno više vjerujem Mercedesima da mogu skupiti više bodova od mojih crvenih.

Ne moraju imati katastrofu ovak i onak race pace nije na razini RB-a ali da vjerojatno budu izveli neku glupost

twice the pride double the fall
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice