Servis elektricnog romobila

poruka: 7
|
čitano: 5.451
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, Lazarus Long, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

Pozdrav ekipa

Ljetos sam klinkama, dok smo bili u Hrvatskoj, kupio MS Energy e20 da me ne gnjave kad trebaju negdje ici. Presao je nesto vise od 500km pa me zanima kada je njima nekakvo vrijeme za servis i to? Na sta treba obratiti paznju, koji je ocekivani zivotni vijek pojedinih dijelova i opcenito ako imate tip & tricks za odrzavanje.

Inace, vrlo sam zadovoljan sa navedenim romobilom. Kupio sam ga u Linksu pa sam nakon manje od tjedan dana dobio novi buduci je zadnji amortizer izuzetno skripio. Ovog evo vozimo vec mjesecima i nismo imali nikakvih problema. Bas zato ga zelim odrzavati u dobrom stanju pa mi treba savjet. Zahvaljujem

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Servis elektricnog romobila
VladRi kaže...

Mislim da to vozis dok se ne raspadne i onda kupis novi,

Ja na mom imam oko 1500km total - sve super (samo svako toliko sve sarafe zategnem)

edit: cak mi u knjizici i pise svako koliko se zatetu sarafi!

A gume, diskovi... ?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina

Preporuka je 1x godišnje odnijeti na servis da provjere stanje baterije, pločica, diskova, čeljusti i stanje guma. Također, na servisu provjeravaju sve vijke, kakvo je stanje lagera i slično pa mislim da se isplati.

U Zagrebu sam nosio i za 10-tak eura dečki obave super posao.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
16 godina
odjavljen

A kakav je ocekivani zivotni vijek baterije? Znam da uvelike ovisi o ucestalosti i nacinu koristenja ali da li uglavnom izdrzi barem 2-3 godine nekog normalnog koristenja? Super sam zadovoljan sa kapacitetom pa me zanima sta ocekivati u buducnosti.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Imam E21 godinu dana isto baterija kao nova.Mislim da dosta zavisi o kvaliteti pojedinačnih baterijskih članaka koji su ugrađeni. Nisam istraživao dali su Samsung, Lg ili nešto drugo...
Sve da i imam,otkud mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
alen4430 kaže...

Preporuka je 1x godišnje odnijeti na servis da provjere stanje baterije, pločica, diskova, čeljusti i stanje guma. Također, na servisu provjeravaju sve vijke, kakvo je stanje lagera i slično pa mislim da se isplati.

U Zagrebu sam nosio i za 10-tak eura dečki obave super posao.

Čovjek ti je sve rekao...

12 godina

Pozdrav. Žena mi ima romobil Xiaomi 3 lite ili tako nesto. I ugl, romobil je odvozio poštenu kilometražu i imamo dojam da je baterija pocela cediti.Htjeli smo zo servisirati preko garancije, ali problem je bio sto joj je jedan dan pukla guma i morali smo hitno mjenjati radi toga sto ga žena koristi za posao a ako bi išli preko garantnog lista, morali bi cekat vise od mjesec dana. Pa smo servis radili drugdje. I sada je naravno garancija nevazeca. Pa me zanima dal se isplati mjenjati bateriju ili bolje uzeti novi romobil? Jer ovaj smo platili 410eura.Pa nezz koliko dodše zamjena? Dali mi se isplati mjenjat bateriju? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice