Australskoj raketi otpao vrh i, donekle razumljivo

poruka: 6
|
čitano: 2.742
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Australskoj raketi otpao vrh i, donekle razumljivo".
14 godina

To se i meni baš neki dan desilo u Kerbalu :)

“See the happy moron, / He doesn’t give a damn, / I wish I were a moron, / My God! Perhaps I am!”

5 0 hvala 0
9 godina

Tako je kad ne radis spicasti vrh.

1 0 hvala 1
10 godina

Baš si razmišljam što napisati, a da ne dobijem doživotni ban...  

0 0 hvala 0
8 mjeseci
Re: Australskoj raketi otpao vrh i, donekle razuml
Aldo kaže...
Thinker kaže...

Baš si razmišljam što napisati, a da ne dobijem doživotni ban...  

bolje pripazi, u zadnje vrijeme su posebno darežljivi po tom pitanju, pogotovo ako nisi ideološki usklađen s mainstream stavovima...

no kak god bilo, bar su aussies pokušali neku skalameriju poslati u svemir, dok mi (EU) u to vrijeme razmišljamo kako ljude spriječiti da ne otrgnu neodvojive čepove s boca...

Nije stvar u ideološkim stavovima, nego o vrijeđanju.. 

a i evo EU rocket https://www.esa.int/Enabling_Support/Space_Transportation/Ariane/Europe_s_new_Ariane_6_rocket_powers_into_space

12 godina
Dakle raketa od 25 metara za 305 kg tereta?? Ova naša tehnologija je stvarno bezveze. I rakete se lansiraju već 70 godina i oni iznova otkrivaju kak se to radi i stalno svi prolaze iste probleme. Smiješno. A zato vrijeme sve više ufoa vrluda našim nebom. Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Azmo kaže...
Dakle raketa od 25 metara za 305 kg tereta?? Ova naša tehnologija je stvarno bezveze. I rakete se lansiraju već 70 godina i oni iznova otkrivaju kak se to radi i stalno svi prolaze iste probleme. Smiješno. A zato vrijeme sve više ufoa vrluda našim nebom. Hmm...

A tek automobili...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice