Biti navijač Ferrarija.... možda da si upalim pjesmu Osmjeh od grupe 220.
Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 29.899
- |
- čitano: 3.681.377
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Glupost do bola.
Jel ovo početak kraja za RB ove sezone?! Nema te brzine kao prije. Sada prvenstvo bude zanimljivo, nadam se.
Opaaaa... kako je lijepo biti navijac LH
Pustio mu Max za rekord :)
Jel ovo početak kraja za RB ove sezone?! Nema te brzine kao prije. Sada prvenstvo bude zanimljivo, nadam se.
Ne vjerujem. Sutra je Max... kroz boksove, ako ne uspije na startu.
Biti navijač Ferrarija.... možda da si upalim pjesmu Osmjeh od grupe 220.
Bome nakon ovoga danas i ja se predajem, iskreno nisam ni gledao i drago mi je da nisam.
Danas prvi zavoj sudar Max-a i Hamilton-a, Norris na prvo mjesto sve do kraja.
Danas prvi zavoj sudar Max-a i Hamilton-a, Norris na prvo mjesto sve do kraja.
sumnjam, Max je postao strpljiviji jer zna da ima bolji bolid od svih
https://f1i.com/news/481615-alonso-new-pirelli-tyres-hurting-aston-and-red-bull-pace.html
Očekivano kaj se tiče Maxa, a moj Lujo nije to tako jednostavno više kad nemaš bolid brži 2 sec od ostatka.
Gotova trka. Budući GOAT će se igrati do kraja. Lik je čudo od vozača i kad završi karijeru s nekih 150 pobjeda, isto toliko pole positiona i deset titula nitko neće smjeti u istu rečenicu s njim stavljati Hamiltona, Schumachera, Sennu...
Očekivano kaj se tiče Maxa, a moj Lujo nije to tako jednostavno više kad nemaš bolid brži 2 sec od ostatka.
A slušaj, nikad nije ni imao dvije sekunde brži bolid od drugih. Sad ipak vozi crap car.
Gotova trka. Budući GOAT će se igrati do kraja. Lik je čudo od vozača i kad završi karijeru s nekih 150 pobjeda, isto toliko pole positiona i deset titula nitko neće smjeti u istu rečenicu s njim stavljati Hamiltona, Schumachera, Sennu...
Mi fanovi Maxa se nadamo da će povećati broj utrka po sezoni na 30 + pa da MV mahne Hamiltonu sa 200+ pobjeda.
Čim si fan onda ne možeš objektivno razgovarati. Zbog toga se i naslađuješ nemoći Hamiltona što je meni blesavo jer onda tu nema ni trunke sporta.
Jedna od najgori utrka u zadnje vrijeme.
Kao da se komentari ponavljaju nakon svake utrke
A kao sad Verstappen nema duplo bolji bolid od ostalih?
Nema, to je urođeno kod vozača ih Nizozemske. Neusporedivo bolji od ovih iz UK.
Kao da se komentari ponavljaju nakon svake utrke
Ponavljali se ili ne očaj od utrke. Sva sreća pa postoje F2 i F3 pa barem vikend ne bude za ništa.
ma nema, pa samo 30sec prednosti u odnosu na drugog, to nije ni minuta
Nema, to je urođeno kod vozača ih Nizozemske. Neusporedivo bolji od ovih iz UK.
Kao što i rekoh, kad si fan ta ludost ti isključi mozak. Koji su to vozači iz Nizozemske, osim MV-a i daj reci mi koliko prvaka je dao UK, a koliko Nizozemska, i ne samo prvaka?
Malo sam trolao, s obzirom da je utrka kamilica sam došao unijeti malo živosti na forum.
Naravno da ima, gotov ista ili još gora situacija je opet nažalost.
Ferrari je izgleda uzeo ljude iz Hajduka u momčad. Tolika količina idiotizma, a tako velike ambicije.
Nisam navijač RB-a, ali bome cijela momčad od boxa, preko stratega i vozača im funkcionira kao "well oiled machine". Sve što imaju su zaslužili radom i pameću... respect. Ne volim Maxa, ali ne može mu nitko pera odbiti. Nije tu bilo tajnih testiranja, prilagođavanja pravila, prilagođavanja debljine gaznog sloja gume, čudnih sudačkih odluka ili nekakvih ozbiljnih kontraverzi (ako ćemo realno)... sve što imaju su zaslužili i zato im skidam kapu.... iako ih i dalje ne volim... jbg
Moj problem je što sve ovo kako si opisao Red Bull očekujem od Ferrarija jer sam to gledao kada je bila osovina Todt-Schumacher-Brawn.
Moj problem je što sve ovo kako si opisao Red Bull očekujem od Ferrarija jer sam to gledao kada je bila osovina Todt-Schumacher-Brawn.
eee i ja sam očekivao, pa se nadao, pa se nervirao... sad sam u fazi lagane letargije
Dok Talijani vode glavnu riječ u Ferrariju naslova vidjet neće