A šta je, di ste?! Oli niko ne prati testiranja di mi se čini da će bit sve po starom, ka i prošle sezone.
Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 29.899
- |
- čitano: 3.682.713
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A šta je, di ste?! Oli niko ne prati testiranja di mi se čini da će bit sve po starom, ka i prošle sezone.
Ja sam malo gledao, ništa zanimljivo nema za vidit. Niko ne pokazuje najbolje što može. Samo se divit bolidima kako su moćni i to je to.
Ja bi još rekao da je za mene ovo jedna od nalipših garnitura bolida. Sve jedan ljepši od drugog. Ferrari, Red Bull, Mercedes, Alfa... prekrasno.
Odgledao... ferkan možda najviše pokazao - samo 0,5s sporiji od prošlogodišnjeg Q3... ostali daleeeko ispod prošlogodišnjih rezultata, tako da ima tu još sekundi za spustiti. To je čar "starog" pravilnika... evolucija.
Zna li se kako Ferrari troši gume ? To mi je jedino mjerodavno za cijelu sezonu. Jer ako se gume opet previše troše, nema onda razloga pričati o strategiji, onda je svaka strategija pogrešna.
Zna li se kako Ferrari troši gume ? To mi je jedino mjerodavno za cijelu sezonu. Jer ako se gume opet previše troše, nema onda razloga pričati o strategiji, onda je svaka strategija pogrešna.
a nitko ne zna, evo baš kaže Vasseur u jednom dijelu testiranja je bila dobra degradacija dok su u drugom imali poteškoće
Navodno ima problema s tim... netko napisa na drugom portalu. Ja se opirem vjerovati... onako navijački... jbg.
Sljedeci vikend cemo se nasladjivat kvaru red bulla i plakanju i uzasnom tempu kod mercedesa... XD
Odgledao... ferkan možda najviše pokazao - samo 0,5s sporiji od prošlogodišnjeg Q3... ostali daleeeko ispod prošlogodišnjih rezultata, tako da ima tu još sekundi za spustiti. To je čar "starog" pravilnika... evolucija.
Ne znam o cemu pricas...
Iskreno... ni ja sad ne znam šta sam gledao... nešto krivo očito.
Practice 3 u subotu će sve pokazat. Naslućujem da bi Red Bull mogao bit ispred svih, a Ferrari i Mercedes li-la.
Odgledao sam dosta u tih 3 dana, pogledao analize i dosta toga je "svima" jasno, samo meni ne.
Izgledalo je da je fokus bio na novim gumama. Ne samo da ima više varijanti nego su i teže i drukčije.
Blesavo mi je kad su već mnogi nagovijestili dosta novih dijelova za FP1.
S obzirom koliko je CFD važan, mislim da im je najvažnije da ono što vide u simulatoru da je što točnije na terenu. I potrošnja guma/komponenata.
Jedino me zanima taj hype oko Aston Martina. Izgleda imaju odličan race pace.
Red Bull ima zastražujuću prednost. Imam osjećaj da se svi nadaju da će im ponestati brzine (resursa) kasnije u toku godinu da će ih stizati. Meni izgledaju vrlo dominantno. Bila je analiza da su popravili i ubrzanje iz sporih zavoja u kojima ih je Ferrari držao prošle godine. Po meni - no brainer.
Meni je drago da ima tisuću aero detalja za uživati, a za motore ćemo vidjeti. Ferrari navodno ima 10-15HP više od Honde sada. No i dalje Ferrariju ne paše vruće.
Još jedna godina za odžmiriti za nas McLaren fanove. Jad i bijeda.
Ajmo onda ovako:
2023. je...
- godina kad Yuki završava F1 karijeru
- godina kad Norris kaže da neće produljiti s McLarenom
- godina kad Vettel se možda vrati odvoziti utrku-dvije umjesto Lancea
- godina kad Norris kaže da neće produljiti s McLarenom
- godina kad Vettel se možda vrati odvoziti utrku-dvije umjesto Lancea
pa znao je da ništa ni od ovog bolida, čeka se iduća godina, a ak onda sjebu mogao bi stvarno otići, i Vettel se ne vraća, već ti je najavljeno da će Drugovich voziti ak Lance ne bude mogao
Znam da Vettel ne mora nužno voziti, ali se čovjek mora nadati. Ne mora biti prva utrka. Ako je Lanceu stvarno tako jako slomljena ruka, oporavak će trajati sigurno par tjedana.
Ako je AM toliko dobar, s Alonsom bi mogao biti uspješniji nego Alonso i Drugovich.
Znam da Vettel ne mora nužno voziti, ali se čovjek mora nadati.
on je sad obiteljski čovjek u godinama, Alonso i Lewis nemaju nikoga i zato mogu još gurati
Lewis ima psa.
Lewis ima psa.
Ne zaboraviti Angela Cullen, kao sestra mu je..
Lewis ima psa.
Ne zaboraviti Angela Cullen, kao sestra mu je..
Ipak je zauzeta.
Ipak je zauzeta.
malo crno ali nekad se govorilo: "pa nije oduzeta ak je zaueta"
Samo na brzaka da provjerim. F1 TV pretplata može ići na šest uređaja.
Tih šest uređaja može biti na drugim lokacijama jel tako? Jel se ovdje netko dogovarao da nas šest uzme pretplatu pa podjelimo trošak?
Tih šest uređaja može biti na drugim lokacijama jel tako? Jel se ovdje netko dogovarao da nas šest uzme pretplatu pa podjelimo trošak?
Ali live prenos ide samo na jednom. Sta ce ostali gledati ;)
A ha, isto ko što se Netflix gleda na 4 uređaja samo. How about no.
Može netko tko je pratio testiranja napisati kakva je situacija? Nešto sam usput vidio da je Aston Martin kao brz, zanimaju me Red Bull i Ferrari.
Sudeći po testiranjima - RB dominacija, Ferrari ždere gume... to su dojmovi, a stvarno stanje stvari ćemo znati do kraja vikenda.
Ali live prenos ide samo na jednom. Sta ce ostali gledati ;)
ima primjera gdje radi live prijenos na vise uredjaja koji su na drugim lokacijama
15:55h, SK3 - prijenos drugog treninga
Hvala puno.
A ha, isto ko što se Netflix gleda na 4 uređaja samo. How about no.
Hvala puno.
Ja sam uzeo nadajuci se da prenose trke u 4k.