Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.637
|
čitano: 3.980.786
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Da vozači tipa Alonso, Hamilton, Kimi i Webber nemogu ni prići Vettelu.. hmm.. Kao u igrici kada varaš. Tako i u RB-u varaju. Više se i ne isplati odvojit sat i pol za F1.

B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

HAHA

Win Osama in hide and seek
17 godina
neaktivan

Sato i Franchitti sudar:

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
15 godina
F1-IVO kaže...

Sato i Franchitti sudar:

Bemti...baš mi je žao. Izgleda da se je pošteno udesio...

http://www.usatoday.com/story/sports/motor/indycar/2013/10/07/dario-franchitti-indycar-accident-crash-injured-surgery/2937343/

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina

- Ovaj ima sreće kaj je živ ostao.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.
17 godina
F1-IVO kaže...

Sato i Franchitti sudar:

Oduran sudar i pravo čudo da nitko nije smrtno stradao. Dario je imao sreću što na tom mjestu nije bilo betonskog stupa kao kod jadnog Krosnoffa ili što nije glavnom udario u ogradu kao Wheldon.

Amerikance očito nije pretjerano briga za sigurnost, niti vozača niti gledatelja (vidio sam snimku iz publike koja je doslovno na zidu).

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

(vidio sam snimku iz publike koja je doslovno na zidu).

Misliš na ovu snimku? Gadno izgleda.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
17 godina

To je to. Izgleda da prednja lijeva koja je otpala u sudaru na sreću nije nikog pogodila.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
F1-IVO kaže...
redrum781 kaže...

(vidio sam snimku iz publike koja je doslovno na zidu).

Misliš na ovu snimku? Gadno izgleda.

ja san se u stolici prisra, neće ovi iz prvih redova tako brzo na utrku!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
neaktivan

.

lucky mark lucky mark
World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
14 godina

- Vidiš kad gledaš ovo od Marka, vidiš koliko Sebastiana mazi sreća.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 21:59 (Valentin17).
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

To je to. Izgleda da prednja lijeva koja je otpala u sudaru na sreću nije nikog pogodila.

Tako je i 2001 u Australiji guma sa Villeneuveovog bolida (nakon što je naletio na stražnji kraj Ralfovog bolida) ubila suca pored staze:(

14 godina

F1-IVO

- Ako se ja sjećam dobro od toga događaja je uvedeno pravilo da kotač mora sajlom biti vezan za bolid i to je kasnije masu puta spriječilo ovakve posljedice.

- Letjele su gume i prije ovoga slučaja, samo bez težih posljedica.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ Učim mačke radit na računalima, ako kome zatreba takav mačak, ponude na PM. PS. samo ozbiljne ponude molim. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 22:12 (Valentin17).
13 godina
nema te sajle koju mogu dovoljno pricvrstiti na bolid a da spoj kod jakog udarca ne popusti. kad se kimiu stro ovjes guma je ostala na sajli dok kod jacih udaraca spoj popusta
15 godina
Valentin17 kaže...

- Ako se ja sjećam dobro od toga događaja je uvedeno pravilo da kotač mora sajlom biti vezan za bolid i to je kasnije masu puta spriječilo ovakve posljedice.

Ustvari, to pravilo je uvedeno 1998., a 2001. je uvedena odredba da moraju postojati 2 sajle po kotaču.

d666sermek kaže...
nema te sajle koju mogu dovoljno pricvrstiti na bolid a da spoj kod jakog udarca ne popusti. kad se kimiu stro ovjes guma je ostala na sajli dok kod jacih udaraca spoj popusta

Nažalost si u pravu. Vidi se i na videu koji je stavio Ivo da sajle postoje, ali i pucaju. 

Inače, rade se od sintetičkog polimera (Zylon) i podnose do 5 tona opterećenja...što samo govori koliko su brutalni ti sudari...

Isti materijal se koristi i za zaštitu kokpita, a nakon Massinog federa i na kacigama...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina

MiniDrivers - 2013 Korean Grand Prix

14 godina

- Informativno, ako netko nije vidio.

http://www.tportal.hr/sport/automoto/291650/Znate-li-koji-vozac-ne-moze-zasutjeti-za-vrijeme-utrke.html

- Zanimljiva prva trojica na popisu, ovaj prvi, potpuno očekivano, tome sve mora biti idealno da bi bio dobar, a teško je danas pogodit idealno.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 22:43 (Valentin17).
15 godina

odgledao (bolje rec prespavao) sam singapor danas popodne...UZAS...

raikonenu i alonsu svaka cast...

evo sta sam uspio uhvatiti za vrijeme snimke, tako nekako sam i ja bio xD

17 godina
neaktivan
17 godina
GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
17 godina
neaktivan

O jbt...samo 33 godine:(

Počivala u miru!

17 godina

Pa daj nemoj me... A tako je bila optimistična nakon udesa s okom. Nadam se da će pronaći svoj mir gdje god bila {#} 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
17 godina
neaktivan

Napokon novo lice na pole positionu (makar do prvog zavoja - valjda:)):

Vettel je na trećem slobodnom treningu imao problema sa KERSom (baterija) pa se toplo nadam sličnim problemima u utrci inače ako uspije na startu maznut Marka (što je gotovo izvjesno jer Aussie ima katastrofa startove ove sezone zahvaljujući elektronici) gledat ćemo RB sa brojem 1 kako nabija prednost kroz prvi komplex S zavoja.

14 godina
F1-IVO kaže...

Napokon novo lice na pole positionu (makar do prvog zavoja - valjda:)): Vettel je na trećem slobodnom treningu imao problema sa KERSom (baterija) pa se toplo nadam sličnim problemima u utrci inače ako uspije na startu maznut Marka (što je gotovo izvjesno jer Aussie ima katastrofa startove ove sezone zahvaljujući elektronici) gledat ćemo RB sa brojem 1 kako nabija prednost kroz prvi komplex S zavoja.

Najbolje bi bilo da se RB-i sudare u prvom zavoju da imamo normalnu utrku{#}

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan

De Vilota je preminula od posljedica ozlijeda nakon prošlogodišnjeg udesa.

"María left us while she was asleep, at around 6am, as a consequence of the neurological injuries that she suffered in July 2012, according to what the forensic doctor told us," read a statement issued by de Villota's family. "Maria has left us a clear message of joy and hope, which is helping the whole family move on."

17 godina
moderator
s puno problema jutros učitavam gp1.hr ili ih uopće ne uspijevam učitati (recimo na mobitelu), jel i netko drugi ima takvih problema?
...
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
s puno problema jutros učitavam gp1.hr ili ih uopće ne uspijevam učitati (recimo na mobitelu), jel i netko drugi ima takvih problema?

0 bodova i sa kompa tako da nije do tebe.

Vjerojatno ima Jergović sabotira sajt:)

14 godina

- Meni neće od jučer uvečer otvorit GP1.hr, mislio sam da je do moga računala, a sad vidim da ipak nije.

- Očito ima nekih radova na stranici, bude valjda proradilo.

EDIT: Stranica proradila, netko se izgleda prepao.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 12:39 (Valentin17).
17 godina

i opet bude kimi junak utrke kad sa 9. mjesta dođe do podija..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina

sreca da je umrla u snu, da nije patila :(

RIP :(

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice