Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.637
|
čitano: 3.980.796
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Evo ja i ros smo sredili neke stvari...(Samo TS server haha)

Ugl na server stane 5 ljudi max (Ja,ros,ruske,i ivo ako bi moga) i onda cemo ovih dana probat pogledat kolko kasni zvuk i stream...jer niej bas najlipse cut "svijetla se gase button krece vettel ga precijeca ovako onako" deset sekundi poslije sta to vidite haha

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
insomniac kaže...
A ivo bi super dosa jer se razumi u F1 ko isus

What Jesus have with Formula 1?{#}

rooswelt1991 kaže...
Ivo bi nam bio nešto kao "jergović" htv-u xĐ

Molim bez vrijeđanja moga lika i djela.{#}

doktor1 kaže...
Kada bi Ivo počeo:

"Ja i moji dečki iz......."

Jergovićevi hot boys from ef-o-em.{#}

Hvala na ponudi da budem sukomentator ali ne smatram se toliko kompetentnim niti nebi mogao zadržati objektivnost.

Moje komentiranje (najbolje kad sam alone in the room) se svodi na psovke i proklinjanje uže i šire porodice pojedinih vozača što mislim da nitko nebi želio slušat live{#}

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 21:52 (F1-IVO).
14 godina
neaktivan

Isus vidi sve,ko big brader

negio,aj pridruzite mi se u testiranju livestream channela
kvaliteta i sve to,glasnoca i molio bih Ivu da dodje na teamspeak,jer mi treba netko pomoc kod glasnoce sukomentatora

http://www.livestream.com/bugf1stream

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina

Da ivo, onda bi nam bar mogao dati koju statistiku, ili bitnu informaciju koju bi mogli prenjeti "puku" tjekom "emisije" xĐ

14 godina
neaktivan

ajte an stream,ruter se reseta

14 godina
neaktivan

Evo,napravili test od pola sata,BBC radi,Stream radi,na nekih 15 FPS-a jedino mi mikrofon jede masivna govna koja su 2 puta probavljena...moram kupit novi headset...

17 godina
insomniac kaže...

Evo,napravili test od pola sata,BBC radi,Stream radi,na nekih 15 FPS-a jedino mi mikrofon jede masivna govna koja su 2 puta probavljena...moram kupit novi headset...

Ok, dns je na stream-u govorio samo insomniac, a sutra ćemo probati napraviti da pričamo svi, pa ćemo vidjeti kako to radi...

15 godina

stari moj, al ste navalili...ja sam rekao, tek na ljeto...imam zavrsavanje faxa u planu do tad, diploma itd. pa onda budemo se igrali...

MOOOZDA koji put kad bude utrka popodne isprobam ako ne budem imao kojeg ispita...

u svakom slucaju, hvala na povjerenju

iako imam jednu ideju, neznam dal je izvediva...

dakle, nadu se dva zaljubljenika u f1 iz istog grada i komentiraju utrke...ono jednostavnije je ja mislim komentirati dok si jedan kraj drugog, nego ja u rijeci a ti u splitu :) npr. jedan se moze zalaufati a drugi nemoze doc do rijeci, sto bi da su skupa u istoj sobi lako rijesili jednom sakom u rebra :)

to bi bilo lijepo kad bi netko mogao tako svaki drugi vikend ugositit drugog i da emitiraju...konkretno kod mene nije nikako moguce, posto sam sa roditeljima, a vjerujem da postoji netko tko ili zivi sam ili sa roditeljima ali je na drugom katu npr. ili slicno, samo da mu ne stoji nitko na putu :)

neznam to bi se isto dalo napravit...

meni je JAKO JAKO zao sta nemogu s vama emitirati sad odmah, jer ste me napalili full, al jbg, fax mi je ipak vaznije od bavljenja toga (vec se vidim kako budem gledao trku sa skriptom u ruci hahah) - bit ce bolja vremena!

15 godina
rooswelt1991 kaže...
insomniac kaže...

Ok, dns je na stream-u govorio samo insomniac, a sutra ćemo probati napraviti da pričamo svi, pa ćemo vidjeti kako to radi...

sutra bi mogao ja kratki test s vama, ali popodne...ako je moguce...imam ispit ujutro pa sam onda slobodan, no vec navecer ili preksutra pocinjem uciti za drugi...i tako u krug do 20.7. :)

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

stari moj, al ste navalili...ja sam rekao, tek na ljeto...imam zavrsavanje faxa u planu do tad, diploma itd. pa onda budemo se igrali...

MOOOZDA koji put kad bude utrka popodne isprobam ako ne budem imao kojeg ispita...

u svakom slucaju, hvala na povjerenju

iako imam jednu ideju, neznam dal je izvediva...

dakle, nadu se dva zaljubljenika u f1 iz istog grada i komentiraju utrke...ono jednostavnije je ja mislim komentirati dok si jedan kraj drugog, nego ja u rijeci a ti u splitu :) npr. jedan se moze zalaufati a drugi nemoze doc do rijeci, sto bi da su skupa u istoj sobi lako rijesili jednom sakom u rebra :)

to bi bilo lijepo kad bi netko mogao tako svaki drugi vikend ugositit drugog i da emitiraju...konkretno kod mene nije nikako moguce, posto sam sa roditeljima, a vjerujem da postoji netko tko ili zivi sam ili sa roditeljima ali je na drugom katu npr. ili slicno, samo da mu ne stoji nitko na putu :)

neznam to bi se isto dalo napravit...

meni je JAKO JAKO zao sta nemogu s vama emitirati sad odmah, jer ste me napalili full, al jbg, fax mi je ipak vaznije od bavljenja toga (vec se vidim kako budem gledao trku sa skriptom u ruci hahah) - bit ce bolja vremena!

Pa u mene nema ama bas niko koga bas zanima F1,i kome bis e dalo to radit,ja i ross cemo se dogovorit sve lipo,,BTW,mic mi susti,frend ce mi donit drugi dok ne nabavim bolji headset :)

17 godina

Ma ako bude dobro krenulo, otkupit ćemo prava na prijenos{#}{#}

15 godina

joooooooooj jos 1,5 dan!!!!!

17 godina

Ljudi, ja, osim streamova, nemam nikakvog alternativnog riješenja za praćenje Formule 1.

Očekujem vašu pomoć u subotu i nedjelju pri pronalasku kvalitetnog streama za Pole i utrku! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
14 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Ljudi, ja, osim streamova, nemam nikakvog alternativnog riješenja za praćenje Formule 1.

Očekujem vašu pomoć u subotu i nedjelju pri pronalasku kvalitetnog streama za Pole i utrku! {#}

Imam ja:

Ako imas para samo odes lagano na utrku :D

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
cro_blue kaže...

ja mislim da je BBC relativno kvalitetan stream...ako nisi jos, baci oko, imas na prosloj stranici post moj, citirao sam samog sebe, pred mjesec dana sam napisao kako gledati BBC iz hrvatske

14 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Ili mozes gledat nas stream,gdje cemo se ja i roosevelt mucit komentirajuci utrku, a la Blazicko & Novak :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 0:05 (insomniac).
17 godina
insomniac kaže...
cro_blue kaže...

Ili mozes gledat nas stream,gdje cemo se ja i roosevelt mucit komentirajuci utrku, a la Blazicko & Novak :D

Aha boca pive, 2 pizze headset i udri brigu na veselje{#}

15 godina

{#}

14 godina
neaktivan

wtf???

15 godina

Neznam jeste li vidjeli,ali izasla je app za Iphone F1 2011,vec je skinuta i u pogonu,ali ista je kao i proslogodisnja.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina

instalirao sam na nokia 5800 ali se nemogu logirat... neznam u cemu je problem {#}

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
15 godina

Ja sam se normalno,bez ikakvih problema.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan

ima ko na bug streamu.

5 sati je prošlo

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
neaktivan

nema jos,za nekih 20 minuta cu ga kresnit,i testat novi mic,koji mi je frend posudio,pa bi molio nekoga da bude tamo..

15 godina
neaktivan

evo bit ću ja oko 6 pa da vidimo

14 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

evo gledam neke vijesti sada oće li ubrzo f1

14 godina
neaktivan

Pa,mogu van streamat videa sa stranice od F1 da ubijemo vrime...ko race edite i onboard laps

Trenutno pustam BBC i testam zvuk prvi trening je u 2:30 nocas mogu streamat ako ocete (ako budem budan) i ako cete gledat,i naravno ako ga budu pustali

15 godina
neaktivan

ok meni rade zašteka svakih 15-20 sec ništa strašno.

Samo nemam zvuka

14 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

ok meni rade zašteka svakih 15-20 sec ništa strašno.

Samo nemam zvuka

Zato sto ga ne pustam,ocu vam pustit koji race edit?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice