Mamić mora letiti.
Prvo, zato što je on psihički nestabilna osoba koja kada nešto nije po njegovom, odmah plane i kreće verbalna agresija koja može lako preći u fizičku, jer on nije ništa bolji od nekog kvartvoskog štembera koji se cijeli život tuče i opija po kvartu.
Drugo, osobno ja i mnogi dinamovci ne želimo više da nam voljeni klub bude igračka u rukama osoba sumljivoga morala, nego da već jednom postane naš, klub svojih članova koji participiraju u klubu na način da imaju pravo glasa, ako plaćaju članarinu za neko tekuće razdobolje. Nešto slično kako što imaju klubovi u Bundesligi, te navijači imaju preko 50% glasova u njima, te su klubovi udruge građana po zakon.
Tako je naprimjer i NK Dinamo udruga građana po zakonu, al' lokalna politika(čitaj Bandić) štiti maminjose koji izigravaju zakon, te ne žele članovima dati pravo glasa.
Znači postoji zakon, al' maminjosi ga namjerno izigravaju, jer onda ne bi mogli loviti u mutnom, odnosno krasti pare....što je i CIA doznala, al' naši sudovi trebaju to dokazati, odnosno da je Mamić i njegov ortaci lovu spremao na račune tzv. fiskalnih rajeva.
Mamić koristi naš NK Dinamo i repku, te cijeli hrvatski nogomet kao svoju prčiju, kako bi mogao bolje prodati svoje igrače kao da su neka stoka, jer on nije nogometni manager, nego nakupac i prekupac kao neka zloglasna verzija Delboy(poštujem originalnog Delboy i nema ništa protiv njega...). Nije njemu toliko bitno jel' se radi o stiroporu ili igračima ili tvornici Česma, bitno je da vrti lovu, te u suradnji sa politikom, Crkvom i mafijom, policijom zgrće pare za svoje niske interese...
Bio je u Segesti, bio je u Osijeku, Croatia Sesvetama, al' nigdje nije uspio kao što je u NK Dinamu...u skupštini Dinama sjede ljudi koji služe kako glasačka mašina koja samo podiže ruke kako Veliki vođa želi...ta skupština bira Izvršni odbor Dinama, a taj isti Izvršni odbor bira skupštinu, te nitko drugi ne može podrijeti u vladajuće strukture Dinama jer Mamić to neda i izigrava zakon...on je tobože "veliki Hrvat", koji je švercao i bavio se mutnim poslovima dok su obični ljudi ginuli i ratovali za Domovinu...
Kupio je I.Z. Čička i HHO, te jedan dio navijača BBB iz Fan Cluba koji za svoje navijanje za Mamića dobivaju plaću oko 4000 kuna netto...samo ta fantomska udruga navijača Velikog vođe godišenje okrene milijun kuna...ista stvar je sa navijačima iz udruge "Uvijek vjerni"...
...jedan Zvone Boban može biti drugi čovjek svjetskog nogometa, al' nema mjesta za njega u NK Dinamu i općenito u hrvatskom nogometu, jer se ne slaže sa mišljenjem Zdravka Mamića.
Dinamovcima koji se ne slažu sa Tattom govore da su komunisti, jugoslaveni i ne znam kakvi sve neprijatelji, a on i njegova kamarila imaju komunističke metode(jedan vođa, jedna skupština nelegitimno odobarana...), žele regionalnu ligu, znaju sve pjesme Partizana i Red Stara, kradu pare od naroda i države....te, su onda problem navijači, koji eto ne žele da kliču i klanju se velikom vođi, Tatti, čovjeku bez kojeg tobože ne bi bilo ovo jakog GNK(u Europi smo teška pušiona...)
Ne želim da moj klub bude finacijer predizbornih kampanja, utočište ljudi sumnjivog morala, poligon za isticanje niskih nacionalističkih strasti, OPG Mamić, i tako dalje....neka si politika i mafijaši osnuju svoj klub koji će imati navijače sa tekućim računom, neka ga nazovu Croatia ili kako već žele, a te neka puste već Dinamo jednom na miru svojim navijačima...neka se maknu od mojeg kluba, njegove povijesti, grba, dresa....
Na primjer za vrijeme Tuđmana naš klub je navodno nastao 1903 kada je osnovn HAŠK, te smo '98 slavili 95. obljetnicu kluba, onda smo 2005. slavili 60 godina kluba, te ona naposljetku 2011. sto godina kluba, jer je navodno Dinamo osnovan 1911, godine kada je osnovna Građanski.
Malo ne štima ta matematika nekim ljudima u klubu, nekada i sada...al' Dinamo je faktički nastao 9.lipnja.1945, te od tada kreće njegova povijesti. Međutim, neki ljudi iz svojih uskih interesa žele mijenjati i prekrojavati našu povijest kluba....
Ljudi nemojte podržavati kriminalce, jer nakon što su nam uzeli tvornice, radna mjesa, razna poduzeća sada nam žele uzeti i nogomet i naše klubove kako bi samo mogli brojati lovu i baviti se kriminalnom...
Odustanite od njihovih laži da su to ne znam kakvi neprijatelji i da nismo Hrvati ili ne znam kaj već...dinamovci samo žele pošten klub, te bolju državu bez pljački na svakome koraku...njima služi hrvatstvo samo kao pokriće za njihovo nelegalno boaćenje, a dok se stvarala Hrvatska, oni su se bavi kriminalnom....ljudi, osvijestite se....