hajduk osvaja HNL i Europski Kup.
Šta je to? :)
bilo bolje da su Cernata ostavili umisto Anasa, meni je još žaj šta su ga potirali, bia mi je najdraži igrač
bilo bolje da su Cernata ostavili umisto Anasa, meni je još žaj šta su ga potirali, bia mi je najdraži igrač
Ma daj bizi, Cernat je odigra jednu dobru utakmicu i to prijteljsku protiv WBA kad je tek dosa, dobar je on igrac ima tehniku ali je propala "zvijezda", momak na klupi Dinamo Kijev-a pa ga poslali vamo i on se umislia, lipa placa navijaci luduju za njim...udrila ga u glavu sva ta slava :P
Nadam se da ce Anas proigrat vise jer stvarno nije nista pokaza osim da se zna nac na pravom mistu u pravom trenutku, ali to nije dovoljno.
Nego sta mu je sa bratom Ahmadom, jel taj ziv uopce ?
Ma daj bizi, Cernat je odigra jednu dobru utakmicu i to prijteljsku protiv WBA kad je tek dosa, dobar je on igrac ima tehniku ali je propala "zvijezda", momak na klupi Dinamo Kijev-a pa ga poslali vamo i on se umislia, lipa placa navijaci luduju za njim...udrila ga u glavu sva ta slava :P
Nadam se da ce Anas proigrat vise jer stvarno nije nista pokaza osim da se zna nac na pravom mistu u pravom trenutku, ali to nije dovoljno.
Nego sta mu je sa bratom Ahmadom, jel taj ziv uopce ?
Cernat je vrhunski igrač, onu prvu posudbu u Hajduku je igra odlično, stvarno odlični slobodnjaci, savršena proigravanja, ja bi se stvarno divia koji su to baluni u prostor bili al onu drugu posudbu je bia loš jer mu je tribalo vrimena da se uigra pošto je u kijevu na klupi bia, a Hajduk nije ima para njega plaćat za osrednje igre i čekat da se uigra...
a odnosi između Ahmada i špace nisu baš nešto bajni koliko san ja čua al ko zna šta je sve tu u igru i kakvi menađeri stoje iza toga da se njega ne stavlja u igru
Nemogu virovat ovog Markovica, lik zeli jos jedan mandat, koja stoka neodgojena...unisitja je klupski nogomet, hvali se A reprezentacijom.
A ovo sta ne zele da repka igra u Splitu sramota...stvarno nemogu virovat da nemogu poslat reprezentaciju vamo za dvi tri kvalifikacijske utakmice, a na mogu na ono ruglo u Zagrebu...
Nemogu virovat ovog Markovica, lik zeli jos jedan mandat, koja stoka neodgojena...unisitja je klupski nogomet, hvali se A reprezentacijom.
A ovo sta ne zele da repka igra u Splitu sramota...stvarno nemogu virovat da nemogu poslat reprezentaciju vamo za dvi tri kvalifikacijske utakmice, a na mogu na ono ruglo u Zagrebu...
Svaka čast na komentaru.
Potpisujem
Koji je to retardus
Tema je Hajduk 2010/2010. Inače se u potpunosti slažem.
Tema je Hajduk 2010/2010. Inače se u potpunosti slažem.
Ma znam al eto glupo mi je otvarat novu temu samo radi Markovica i njegovih ispada.
Evo ja sam iz Zagreba pa želim da repka igra na Poljudu, ali eto. Što se desilo, vaš ponos vas je pregazio i vi ste odbili prilku. Stvarno neznam zašto i volio bih znati ćemu ta odluka torcide. Zato jer ne vjerujem da toliko možete bit potenti i bahati da si dobuštate takve ispade, kao Zagreb je centar svijeta.
Evo ja sam iz Zagreba pa želim da repka igra na Poljudu, ali eto. Što se desilo, vaš ponos vas je pregazio i vi ste odbili prilku. Stvarno neznam zašto i volio bih znati ćemu ta odluka torcide. Zato jer ne vjerujem da toliko možete bit potenti i bahati da si dobuštate takve ispade, kao Zagreb je centar svijeta.
koji ponos o ćemu ti pričaš? pa nebi da Torcida odlučuje o tome oće li hrvatska igrat, tako je savez odlučija...
tek san sad pročita to o čemu je JackD priča... pa nemogu virovat koja je to stoka i onda se još onaj Mamić buni šta ne zovu Sammiru u reprezentaciju... a najviše me izživciralo ovo sa utakmicama na maksimiru, pa jeli više dovoljno sramote na onome otpadu od stadiona, malome broje gledatelja i skoro nikakvoj atmosferi? i onda mi je najgore kad mi se neko hvali kako dinamo osvaja naslove, pa ja mislin da je više i budalama jasno da dinamo nije niti jedan naslov u zadnjih najmanje 10 godina pošteno osvojia, gadi mi se to više
Daj ne uništavajte temu! A tema je - Hajduk!
Ako želite raspravljati o reprezentaciji, mjestu gdje će se igrati - otvorite takvu temu!
I bez vrijeđanje (općenito)...
Daj ne uništavajte temu! A tema je - Hajduk!
Ako želite raspravljati o reprezentaciji, mjestu gdje će se igrati - otvorite takvu temu!
I bez vrijeđanje (općenito)...
nastup na poljudu je vezan uz Split, a i uz Hajduk, a šta se tiče Mamića i kompanije nisu zaslužili ništa bolje
Ma onaj transparent Torcide je ko prstom u govno...imaju pravo. Isto tako torcida nemoze donosit bilo kakve odluke o tome di ce repka igrat, Markovicu je taj transparent dobro dosao za izgovor da repka ostane u Zagrebu. Nije ZG centar svijeta (mada sta se tice repke je :P), 13 godina hrvatska reprezentacija nije odigrala niti jednu utakmicu za bodove u Splitu.
Evo jedan tekst koji mi se svidio u vezi toga, je da je pise Slobodna Dalmacija i to jos Zdravko Reic, ali eto napokon je napisa nesto s cime se mogu slozit u potpunosti.
I nije fer da nam salju nevazne utakmice, zar je toliki problem da recimo jedna Grcka ili Izrael odigra utakmicu u Splitu ?
Ceka, ceka...nekako mi ovi losi rezultati Anderlechta daju nadu da hajduk moze napravit nesto na Poljudu. Atmosfera ce bit fenomenalna to vec sad znam...jedva cekam.
De šta kenja ovaj Svaguša, bolje nek se vrati peći kruh tamo po splitu u svojim pekarnicama, a ne da se petlja u nogomet u kojem ne razlikuje opsajd od kornera!
De šta kenja ovaj Svaguša, bolje nek se vrati peći kruh tamo po splitu u svojim pekarnicama, a ne da se petlja u nogomet u kojem ne razlikuje opsajd od kornera!
možda nezna puno o politici al zato čovik ima muda i zna šta radi
Pa Svagusa je napravija bolji posa od svih njegovih predhodnika koji su "vladali" hajdukom zadnjih 15ak godina. Malo si ti pobrka loncice, naime predsjednik i nemora znat razliku izmedu zaleda i kornera, on je tu da pribavi financisjka i druga sredstva klubu, sta mislis zasto postoji uprava i sportski direktor. Dali bi vi dinamovci nogu da imate svagija umisto maksimirskog serifa.
Pa Svagusa je napravija bolji posa od svih njegovih predhodnika koji su "vladali" hajdukom zadnjih 15ak godina. Malo si ti pobrka loncice, naime predsjednik i nemora znat razliku izmedu zaleda i kornera, on je tu da pribavi financisjka i druga sredstva klubu, sta mislis zasto postoji uprava i sportski direktor. Dali bi vi dinamovci nogu da imate svagija umisto maksimirskog serifa.
Ma daj molim te, on napravio?! Pa najzaslužniji za to su IGRAČI i možda malo trener, ali prvenstveno igrači kojima je trener usadio samopouzdanje. To je napravio Špaco u Splitu i to je napravio Vaha u Zagrebu. Svaguša se samo našao na pravom mjestu u pravo vrijeme, koji je on k...c tam u klubu, on zaslužan za nešta , gimme a break. Hajduk bi ovo imao što sad ima i da je Bandić na čalu Hajduka.
Ma daj molim te, on napravio?! Pa najzaslužniji za to su IGRAČI i možda malo trener, ali prvenstveno igrači kojima je trener usadio samopouzdanje. To je napravio Špaco u Splitu i to je napravio Vaha u Zagrebu. Svaguša se samo našao na pravom mjestu u pravo vrijeme, koji je on k...c tam u klubu, on zaslužan za nešta , gimme a break. Hajduk bi ovo imao što sad ima i da je Bandić na čalu Hajduka.
ako san te dobro razumia, igrači i trener su prodali igrače koji nisu bili potrebni i srizali plaće svin preplaćenin igračima, igrači i trener nabavljaju i financiraju klub? čini se meni da nemaš pojma šta govoriš
Malo ti previse igras football managera, na pocetku prosle polusezone (2009/2010) je hajduk ima velikih problema sa financijama i placama, imali smo masu preplacenih igraca i bili smo bez love u blagajni. Neznam jel ti to znas ali 5-6 igraca nije igralo jako dugo (Skoko, Vejic....itd) jer nisu htjeli pristat na smanjenje place...cak su braca Sharbini netom sto su dosli pristali na to da im se sreze placa i ne nije to Spaco napravija nego upravo Svagi. Mozda tip je antipatican ali je napravija masu toga za klub.
Jel znas mozda zasto Mallorca nemoze igrat EL ove godine ? Zato sto nemaju para...eto koliko nama znaci Svagusa.
Amo ekipa prognoza za Anderlecht ?
Jos dva dana...na utakmicu se ide obavezno, atmosfera ce bit fenomenalna. Cak nam kladionice daju malu prednost 2,50 na hajduka, 2,70 na Anderlecht. Iskreno nadam se pobjedi, lose se Anderlecht snalazi u europi ove sezone, naravno uz pomoc navijaca trebamo odnit sva tri boda...ma jedva cekam.
Izalzim na dekanski rok isti dan, pa onda posli toga lagano na pivce za zivce i onda izgubit glas za najdrazi klub.
Mislim da bi Hajduk mogao dobit ovu utakmicu, ali ako Bulku nebude bio u prvih 11.
Zasto Bulku, momak je solidno odigra u ateni. Ma samo da Vejic neigra i da Subasic brani kao protiv Varazdina i sve pet.
ma dobivamo 100%, moramo! danas san iša karte kupit, jebate sve je nestalo u samo jedan dan pa san mora za zapad uzet, atmosfera će bit ludilo :D
ma dobivamo 100%, moramo! danas san iša karte kupit, jebate sve je nestalo u samo jedan dan pa san mora za zapad uzet, atmosfera će bit ludilo :D
Koliko je za zapad ? Ma ja san od ovog jednog za sjever kupija...i to san ih jedva nabavija...
Koliko je za zapad ? Ma ja san od ovog jednog za sjever kupija...i to san ih jedva nabavija...
ja san uzea ulaz C za 130kn, isto toliko su bili F i G, B je vjerojatno isto tako bia, a D i E su 150kn
Zasto Bulku, momak je solidno odigra u ateni. Ma samo da Vejic neigra i da Subasic brani kao protiv Varazdina i sve pet.
Isina, igra dobro. Ali pod cijenu da guši Tomasova i cijeli desni bok. A u Ateni je meni on bio kriv za prvi gol zato jer kada je protivnik imao loptu on niti je zatvorio stranu niti je bio na nekome, tj bio je višak iliti manjak igrača na terenu[djelovao je izgubljeno u tim uvodnim minutama, poslje se popravio]. Ne vidim da će se dulje zadržati u Hajduku, to ti garantiram. Osim toga ako se sjećaš da je Hajduk ponovo počeo prijetiti kada je ušao Trebotić umjesto Bulkua.
ljudi moji,kakav goooooooooooool