GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.379
|
čitano: 829.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zabranilo im pušenje na stadionu ma su neki vođe malo nervozni.

Anyway, kako komentirate dolazak Bjelice pogotovo nakon njegovih izjava o dinamu, sudcima i klubovima koji igraju za dinamo?

13 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
Pa nije ništa krivo rekao.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
Hexfire kaže...
Pa nije ništa krivo rekao.

evo par citata
Pa da vidimo kako ce to sjest navijacima 
"Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe. Pi*** vam strinina. Je**** vas korporacija! Bit ćete gladni kruha od korporacije, ja vam kažem! Samo kad vas više ne budu trebali. Sramota, sramota! Je l' vas usrećila korporacija? P**ka vam materina! Je***a vas korporacija""  

"Ako zagrebačkim klubovima mogu suditi suci iz okolice, zašto ne bi nama mogli iz Donjeg Miholjca ili Đakova? Nama protiv Gorice sudi sudac iz Zagreba. Zamislite da Real i Getafe igraju i da Getafe ima četiri igrača Reala, to bi bio skandal, a ovo ima samo u Hrvatskoj, takav monopol jednog kluba"

Laki je malo nervozan 

11 godina
sporttest kaže...

evo par citata
"Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe. Pi*** vam strinina. Je**** vas korporacija! Bit ćete gladni kruha od korporacije, ja vam kažem! Samo kad vas više ne budu trebali. Sramota, sramota! Je l' vas usrećila korporacija? P**ka vam materina! Je***a vas korporacija""  

"Ako zagrebačkim klubovima mogu suditi suci iz okolice, zašto ne bi nama mogli iz Donjeg Miholjca ili Đakova? Nama protiv Gorice sudi sudac iz Zagreba. Zamislite da Real i Getafe igraju i da Getafe ima četiri igrača Reala, to bi bio skandal, a ovo ima samo u Hrvatskoj, takav monopol jednog kluba"

Laki je malo nervozan 

Ajde sada budi objektivan i stavi po stranu što si navijač Dinama, dali je nešto krivo rekao?

Zar nisu Maminjo i Miško imali dečko cura odnos i trapali igrače kao panini sličice? Jesu.
Dali su Dinamo i Lokomotiva sezonama imali braco-seka odnosne gdje svi igrači koji nisu za prvu ekipu Dinama skupljaju minutažu u Lokomotivi i tu sad ne pričamo o 2-3 posuđena igrača nego praktički cijeli prvih 11 Lokomotive sve igrači sa posudbama iz Dinama ili "prodani" te imaju smiješne klauzule za prvokup na te igrače (eto čisti primjer od nedavno Čavlina) tamo igraju i razvijaju se i ako valjaju vrate ih/"otkupe".

Možeš ga mrzit, da je znao imat kretenskih te nepotrebnih ispada i da se očito ne zna ponekad suzdržat - to jeste, ali sve što je rekao nije daleko od istine.

8 godina
ibme74 kaže...
sporttest kaže...

evo par citata

Laki je malo nervozan 

Ajde sada budi objektivan i stavi po stranu što si navijač Dinama, dali je nešto krivo rekao?

Zar nisu Maminjo i Miško imali dečko cura odnos i trapali igrače kao panini sličice? Jesu.
Dali su Dinamo i Lokomotiva sezonama imali braco-seka odnosne gdje svi igrači koji nisu za prvu ekipu Dinama skupljaju minutažu u Lokomotivi i tu sad ne pričamo o 2-3 posuđena igrača nego praktički cijeli prvih 11 Lokomotive sve igrači sa posudbama iz Dinama ili "prodani" te imaju smiješne klauzule za prvokup na te igrače (eto čisti primjer od nedavno Čavlina) tamo igraju i razvijaju se i ako valjaju vrate ih/"otkupe".

Možeš ga mrzit, da je znao imat kretenskih te nepotrebnih ispada i da se očito ne zna ponekad suzdržat - to jeste, ali sve što je rekao nije daleko od istine.

al ja uopce nisam navijac dinama  niti kazem da je on u krivu

mene zanima sto kazu navijaci dinama na ovo sve, kakav im to covjek dolazi nakon svega sto je rekao o tom klubu
i kako on uopce ima obraza doc u dinamo nakon svega 

11 godina

Nova vlast je u Dinamu, nema više Mamića i njegovih pijuna, nema više braco-seka odnosa, ne vidim zašto se nebi vratio? I tada je ima odličan rezultat, doslovno je bez razloga protjeran iako je od kluba kojinje bio kanta za napucavanje u europi stvorio respektabilan klub kojeg ni jedan Man City sa Pepom nije mogao nakantati.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

I ja bi svašta laprdal da mi u firmi smanje plaću pod prijetnjom otkaza, a sve sam ispravno radio.

Možete pričat što želite al čovjek ima još uvijek kredit time što je nakon 49 godina uspio zadržat Dinamo u europi do proljeća.

Što se tiće Osijeka osvojio je uvjerljivo najviše bodova otkad je HNL u ovom formatu.

Neka 2 tekme u CL zadrži na X zaraditi će i za otpremninu.

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Evo taman nakon što sam napisao onaj prvi post vidim na YT ovaj video pa sam poslušao i kaže čovjek sve realno i priča upravo i o onim stvarima što sam ja gore spomenuo za "korporaciju":

15 godina
GNK Dinamo Zagreb
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2024 15:37 (plavi08).
8 godina
Nije on to laprda dok je bio u firmi nego nakon dosta vremena.

Lik je klub optuzio za dosta ozbiljne stvari. Smijesno je sta mi to nije smetalo dok je on bio trener, a bogami evo nece ni sad 😂
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Eto sada i službeno

14 godina
sporttest kaže...

Zabranilo im pušenje na stadionu ma su neki vođe malo nervozni.

Anyway, kako komentirate dolazak Bjelice pogotovo nakon njegovih izjava o dinamu, sudcima i klubovima koji igraju za dinamo?

Što bi mi sada trebali, napasti trenera za neke izjave u prošlosti i željeti loše Dinamu? Uvijek postoje oni kojima neki trener ne paše zbog neke izjave u prošlosti, bit će ih i među Dinamovcima. Kao što ih ima u svakom klubu (npr. isto kao što Štimac mnogima ne paše u Hajduku). Što je bilo, bilo je. Tada je branio boje drugoga kluba. Kao trener svi znaju da je temperamentan i da djeluje nerozonski (bile one točne, djelomično točne ili neistinite), ništa novo. Kao ni situacija koju je imao nedavno u Union Berlinu. Nama navijačima bi u interesu trebao biti dobar Dinamo bez obzira tko je trener. I da dođe neki zadrti Hajdukovac za trenera, ne bih imao ništa protiv. Vidjet ćemo kakav će Bjeličin stožer biti. Nema više Austrijanaca koji su bili tata mata za kondiciju. To mi je i dalje veliki upitnik.

Anyway, novom treneru želim puno uspijeha i nadam se da će sveskupa to pozitivno utjecati na ekipu. Daj mi samo pobjede...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2024 20:25 (fighterZu).
8 godina
To se zove biti bez obraza
I od strane navijaca i od strane trenera.

On nije nikakav klinac da mu prolazi “temperamentan je”, na kraju krajeva jednog temperamentnog se trpilo 20godina.

Mnoge od tih izjava je davao debelo nakon utakmice.
Napasti klub na toj razini i da ga navijaci prihvate je bas sramota i manjak samopostovanja i postovanja kluba
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Sve će se to brzoo zaboraviti ako bude Dinamo pobjeđivao ;)

15 godina

Ljudi KOJI VIŠE NISU U DINAMU su ga otjerali dok je radio sve kak spada. Najuspješniji trener Dinama u moderno doba. 

Tjedne pred otkaz skinuo skalp Hajduku i Rijeci. Kroz europu donio Dinamu dosta para u budget. A ovi mu za nagradu kad je sve štimalo na šugav način sredili otkaz.

Tad je prešao u Osijek i tamo iz drugog kuta borio za taj klub. Frustiran izjavio što je izjavio.  Nešto u stilu što je izjavljivala i uprava koja je sad preuzela Dinamo dok se za to borila.

Mogao je upotrjebiti puno gore izraze od korporacija. I stvarno u tome ne vidim problem. Niti vidim što je tu licemjerno.

8 godina
Da li to znaci da su korporaciske titule( titule bivse uprave) dobivene na kriminalne nacine?

Stajaliste se mora drzati tvrdo, ne selekcijski.
Ako cemo priznavati sve titule zadnjih 20godina i slaviti ih onda moramo i uzeti za zlo kad netko za klub govori da je korporacija, da nekolicina klubova igra za njega i da se sudi za njega.

15 godina

Korporacija se u njegovom ispadu odnosilo na suradnju RI i Dinama kod razmjene igrača zadnjih par godina.

Pa onda i protusluge gdje je Ri navodno davala više od sebe kad je igrala protiv klubova koji su izravna konkurencija Dinamu.

Dali je RI davala manje od sebe protiv Dinama probaj s njihove strane saznat. To ti je nešto slično o priči jedne obrane i golmana protiv Hajduka i jednog kluba koji više nije u istoj ligi.

8 godina
Nema tu nikakve slicnosti

I sramota je da se ovo trpi
A jedini razlog zasto se ovo trpi je zbog “navijacke” uprave

I meni je vilo drago kad su dosli, medutim lose poteze treba prozivati a ne opravdavati
15 godina

To je tvoja prespektiva.

Pošto je nogomet samo posao s malo varijabli radi kojih je zanimljiv. Ja gledam s poslovne strane.

Sve je to slično i povezano. Ne sam HNL.

Nadajmo se da će Bjelica nastaviti tamo gdje je stao.

8 godina
Nogomet nije samo obican posao ( vidi po predsjendiku hajduka) a pogotovo navijacima.

U klubu koji se kao i hajduk okrenio navijacima i gdje navijaci biraju upravu nogomet je sve osim samo posao.
Ideali, obraz, odgovornost i posljedice tu moraju postojati
15 godina

Da po PR-u jer tako odgovara korporaciji. 

U stvarnosti nitko ne odgovara za nikaj.

Jake li stvari dobiti otkaz i to uglavnom ne krivci nego redosljedom od najmanjeg prema većim (nutricionistica-oružar-trener-sp. direktor- predsjenik- stvarna uprava (NO-NH-privatnic-grad).

S time da najvećeg možeš možda svakih 10 godina zamjenit i to samo djelomično.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2024 12:38 (plavi08).
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Komfuzna obrana, a ozljeđeni glavni stoperski par Theophile i MMaee.

Ostali na Torrenteu, Bernaueru i još to može odigrati Ristovski. 

Bit će zahebano.

Dobro došao Bjelica. Nadam se da ćeš nekako ustabiliti defanzivu

10 godina
Torrente zabio 2 gola
5:1 protiv Lokomotive
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ovakav Dinamo trebamo. Discipliniran, agresivan, efikasan.

5 golova, 2 prečke, još nekoliko izglednih situacija.

Šteta što smo opet primili gol. Iako mi je jako drago zbog Vrbančića. Mogao bi se on brzo vratiti sa posudbe.

6 godina
sporttest kaže...
Nogomet nije samo obican posao ( vidi po predsjendiku hajduka) a pogotovo navijacima.

U klubu koji se kao i hajduk okrenio navijacima i gdje navijaci biraju upravu nogomet je sve osim samo posao.
Ideali, obraz, odgovornost i posljedice tu moraju postojati

Jesi našao klub za usporedbu... Iskreno, sve ista gov...

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dobro smo stajali protiv Lokomotive. Obrana je nakon dugo vremena odigrala jednu stabilnu utakmicu. Ali generalno energija ekipe i prema nazad i prema naprijed je bila puno bolja. Još je prerano reći gdje smo i kako će sve to izgledati u nastavku sezone. Ponovno Petko sa max 2 dodira i Petko sa 2+ dodira kao da gledaš 2 različita igrača (ovaj sa max 2 kao da je za 2 koplja bolji). Jako mi se svidjelo kako smo stojali u sredini. Ti Ademijevi ulasci u međuprostore su jako falili ovoj ekipi, kad nije striktni zadatak samo obrana nego te krenje u fazi napada (nekako mi je cijelo vrijeme to falilo kod njega u zadnje vrijeme), odmah i Baturina dolazi do boljih pozicija za primiti loptu. I sve to odmah otvara više prostora i za krila. Kao da smo cijelo vrijeme imali taj neki čep u sredini. Ne bi me čudilo da je Bjelica uočio tu neki problem i da bi to kroz sezonu moglo biti sve bolje.

Čeka nas Monaco koji igra odličan nogomet. Dijele prvo mjesto sa PSG-om u Francuskoj. Prvu utakmicu protiv Barcelone odigrali na visokom nivou i dobili. Ekipa sa iznimno dobrom tranzicijom što bi nam moglo stvarati velike probleme. Ali vjerujem u ovu ekipu i nadam se da nas sutra budu sve razuvjerili, da je ono bila samo loša večer protiv Bayerna. Ali kako god završilo, samo želim da odigramo dobro i da se pokažemo u što boljem izdanju. A, uz malu dozu sreću možda i dođemo do kojeg boda/bodova. Daj mi samo pobjede...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2024 19:27 (fighterZu).
10 godina
Tesko cemo doci do boda. Ocekujem 2 ili 3 nula za Monaco. Ne razumijem na temelju čega ocekivati bud protiv ekipe koja je druga u svojoj ligi i dobila Barcelonu koja je bila u dobroj formi.
Meni je čudno sto sad svi ocekuju super igru na temelju igre protiv lose lokomotive koja često pušta dinamu kad treba. Bit cemo mi sretni ako ne primimo 5 komada.
15 godina
Gogy7 kaže...
Tesko cemo doci do boda. Ocekujem 2 ili 3 nula za Monaco. Ne razumijem na temelju čega ocekivati bud protiv ekipe koja je druga u svojoj ligi i dobila Barcelonu koja je bila u dobroj formi.
Meni je čudno sto sad svi ocekuju super igru na temelju igre protiv lose lokomotive koja često pušta dinamu kad treba. Bit cemo mi sretni ako ne primimo 5 komada.

Al ga s...eš, uzimali su nam bodove i prečesto....

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
15 godina
Gogy7 kaže...

Mislim da su i ovogodišnja francuska liga i ovogodišnja Barcelona daaaaleko slabiji od Bayerna. Dovoljno je da ne igraju Mmaaee i Ogiwara, to je već 5 golova manje u Dinamovoj mreži. Imamo se pravo nadati boljem jer gore ne može :-) Nek bude i poraz, samo da nije sramotan. Očekujem gol ili dva razlike, a nadam se iznenađenju.

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ajd, ipak ima Bjelica neke mudrosti: tri stopera, dva beka i tri defenzivna vezna.

I ak Petko uštopa sam koju i gurne u for Baturini...

A onda bunker valjda mogu odigrati do kraja tekme.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2024 20:42 (fer-de-lance).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice