GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.599
|
čitano: 914.699
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Baturina i Petkovic odlaze na ljeto? Ono sto su pjevali Mamicu, ja sad pjevam zeki i potocicu njegove uprave. Sve najgore sto mogu zamislit. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
10 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb

@cvaja997

Samo da žele poslušati savjete onih koji su ipak nešt duže u nogometu od njih.

Ne moraju biti "mamićevi" ljudi.

Rušeći Mamića i prijašnje garniture, srušili su i Dinamo. 

Neki dan je Vlak dao intervju. Bio je u klubu i oko kluba prije Šefa, al svejedno ga se pomelo u antimamićevskim čistkama.

Dok bude rezultata i bude blagajna koliko-toliko puna, bit će i Proljećera-demokrata u Dinamu.

Omladinska škola devastirana.

Sada je moguća samo kontrola štete.

dzg
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Tesko ce Petkovic dobiti ovaku plaću kakvu ima u Dinamu bilo gdje u Europi. eventualno Arabija.

Čeka nas jako težak niz u HNL-u. Sve što želim je da dobro odigramo protiv Belupa i da se barem imamo nečemu za nadati. Petko bi mogao biti full spreman poslije reprezentativne pauze. Pa eto, neka dečki odigraju napokon jednu dobru utakmicu. Samo čudo je jedino preostalo da ovo izvučemo do kraja. Osim što nas čekaju jako teške utakmice, čeka nas i borba protiv HNS-a i sudačkih naputaka koje su donesene za ovu fazu prvenstva. Sa razlogom, nije bilo stranih sudaca za ovu sezonu.

Ali dobro, realno mi smo prvenstvo izgubili zahvaljujući što smo sami sebe uništili, točnije vodstvo kluba koje i dalje nema jasan sportski plan. Za klub je možda čak i bolje da izgubimo prvenstvo, samo da se ovi specijalci maknu sa vlasti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2025 19:49 (fighterZu).
10 godina

@sporttest

Kada antimamićevci spominju suce, znaš da je Dinamo kao klub na putu prema dolje.

Najlakše je optuživati suce. Nesposbnost Uprave i krivog vođenja kluba. Kao oni su morali stabilizirati financije. Koje financije? Preoteli ste klub na milijunima eura na kontu.

To čak i kaže nekadašnji prvi Penderek kluba. Najnegativnija ličnosti i pojava u povijesti Dinama kao kluba iz Zagreba.

Dinamo propada.

dzg
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Što je spomenuto @sporttest. Hoćeš mi ti braniti što ću spominjati i jesam li konkretno pozvao neki klub pa se osjećaš prozvanim nakon završenih kola danas? Koliko ja znam, nije protiv Dinama najedanput prestao raditi VAR? Konstatno dolaziš u Dinamovu temu komentirati i gledati što mi komentiramo jer nemaš pametnijeg posla . Imaš svoj klub pa tamo komentiraj suce i igru svoje momčadi. Nadam se da ćeš moći okrenuti janjce nakon ove sezone i napiti se pošteno kao čovjek, zaslužio si majstore. Sretno dalje u sezoni. Toliko na tu temu od mene.

@PzKpfw. Gdje si bio u temi kada je gorilo? Pojaviš se samo u temi i pametuješ kao general poslije bitke. Prošlu sezonu, kada je Jakir sa momcima spasio stvar, nisam te vidio da išta komentiraš? Kada si zadnji puta bio na utakmici i podržao dečke? Prva stvar, da si čitao moje komentare znao bi da ja nisam ni za Mamića ni za ovu upravu (moj glas nisu dobili). Isključivo sam da dođu sposobni ljudi koji će imati konkretnu viziju u kojem smjeru treba ići klub, sa iskustvom rada u sportskom sektoru. Prvi puta u ne znam koliko godina nemamo reprezentativca u U21, to je žalosno i sramotno. Govorim već godinama o tom problemu, kako uništavamo naše mlade momke i kako nogomet ide blizu da postane hrvatska košarka. A tebi je to očito zabavno? A ne bi me čudilo da si ti bio jedan od tih koji bio za ovu upravu i ove ljude, ti kao veliki Dinamovac da nisi skakao od sreće kad je predsjednik postao tvoj najbolji igrač Zajec? Nemamo i dalje sportskoga direktora, a naša uprava kojoj si ti dao glas, još uvijek nema plan tko ce biti novi sportski direktor.

Što se tiče današnje utakmice.
Velika 3 boda danas protiv najbolje ekipe ove godine i najboljeg trenera u HNL-u. Čeka nas Lokomotiva. Napokon se i doktor nakon dugo vremena izbivanja vratio na teren. Već sljedeću utakmicu očekujem njegov povratak u prvi sastav. Nema predaje!

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2025 19:57 (fighterZu).
10 godina

@fighterZu

Fajteru, ajd naj ti mene učiti kaj je to Dinamo...okay?

Nisi mi ti tema, nego klub. Dinamo iz Zagreba. Meni je zabavno gledati kako antimamićevski Dinamo propada? Zabavno je gledati sve laži i nespobnosti antimamićevaca. Samo je problem kaj zbog nesposobnosti ti i takvih, propada klub.

Nisam za nikakve izbore, nego za Šefa. Ne dajem nikome glasove.

Zajec? Bolje bi bilo da je ostao u Grčkoj.

Nakon preotimanja od strane antimamićevaca, svijet mi se srušio. Sve što smo stvarali posljednjih 20 godina prije toga otišlo u nepovrat, sve je  bačeno u blato.

Stadion? Kako vele KUD Idijoti u jednoj pjesmi (-To nije mjesto za nas)

Mada ja tamo mogu otići kada god poželim.

dzg
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2025 21:58 (PzKpfw).
14 godina
PzKpfw kaže...

@fighterZu

Fajteru, ajd naj ti mene učiti kaj je to Dinamo...okay?

Nisi mi ti tema, nego klub. Dinamo iz Zagreba.

Pzkeru, nemoj ni ti mene učiti kaj je Dinamo... kužiš?

Nisi mi ti tema, nego klubTo svojim komentarima ne pokazuješ. Nemaš blage veze tko je kakav Dinamovac i napadaš/prozivaš tu ljude nepotrebno. Imaš priliku promijeniti to na sljedećim izborima. Uhvati motiku u ruke i objasni svima što je to Dinamo. Ili odi na tribini i viči "uprava odlazi". Biti Dinamovac nije lako, sada nam ne preostaje ništa drugo nego podržati momčad do kraja sezone i nadati se najboljem.

Edit:
24.4.2022 18:42 si u ovoj temi napisao da kupimo Zajecovu biografiju, toliko si bio opčinjen likom i djelom Velimira Zajeca. Jesi li ti bio jedan od tih koji ga je indirektno podržao u preuzimanju Dinama ? Gdje je nestao optimista Pzker?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2025 22:48 (fighterZu).
9 godina
Ohladi malo i pazi kako pricas sa ljudima, malo kulture pokazi

Al razumljivo “laki je malo nervozan” 😆
10 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zekinu biografiju možete da kupiti. Nešto se i sazna vezano za Dinamo. Postoji ljudi koji svakodnevno prate Dinamo i njihove teme su samo Dinamo....

Ta poruka je doista napisana sa moje strane, te ne vidim zkj ne bi čitali knjige vezano za Dinamo? Međutim, tada nisam to znao, da je to bila priprema terena za antimamićevski prevrat i otimanje kluba od strane ulice.

U to vrijeme još smo imali čvrstu kontrolu nad Dinamom, te je to još uvijek bilo vrijeme sreće i progresa. Ta, tko ne bi bio optimističan?

Međutim, te godine u 12.mjesecu dolazi do izdaje i kreće ozbiljni sunovrat Dinama kao kluba u provaliju. Dns samo gledamo što je ostalo razbijenog Dinama.

Izdajnici postaju spasitelji, kukavice heroji, klošari gospoda, ulica elita, ....sve se okrenulo.

dzg
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice