FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.685.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Procitao sam na netu da je Barcelona zainteresirana za Andre Silvu iz Milana, a prodala bi Paca Alcacera i to vec u sijecnju.
Iskreno koliko sam pratio Silvu cini mi se da bi to bila dobra kupovina. Decko je dobar, ima samo 21 godinu i veliki potencijal.

Plus ne bi bio skup, oko 30-40 milijuna eura.

11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Ništa specijalno...niti brz niti znalac sa loptom...
Baš ono što nam ne treba.

Treba nam krilni igrač...
Vezni i stoper...

Pacoi Arda su bivši moguće i Rafinha ,Vidal i Vermaelen.
This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran
I napadač naravno..
A od toga neće biti ništa...

Ialo je tračak nade najveći proračun u povijest sporta i to bez Neymarovog novca...Cca 900 miliona eura
16 godina
FC Barcelona

Treba nam Icardi i nista drugo. Netko tko moze igrat i 9 i 10.

11 godina
protjeran

Neznam baš da je on neka desetka...Odličan je u 16 metara ali niti je brz niti dribler...Slaba je on desetka...

Rješenje naših problema bi bio Griezmann.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako bi volio da Barca kupi ovog igrača https://www.transfermarkt.com/goncalo-guedes/profil/spieler/225122

Nevjerovatan je, genijalan.

13 godina
neaktivan
Kolko vidim krilo je, a to nam trenutno ne treba, a i ta cijena od 17 milijuna eura kad Barca kupuje bi narasla barem 3-4 puta.
12 godina
FC Barcelona

i kad bi ga htjeli, psg nam ga ne bi dao

8 godina
protjeran
FC Barcelona

And the winner is...

...
16 godina
Evil Access kaže...

And the winner is...

Super za njega, jos malo pa ce moc i zaigrat u La Ligi...jel mu suspenzija istekla uopce?

15 godina
Evil Access kaže...

And the winner is...

Zašto? Pa Suarez je prošlu sezonu dominirao, ispred Messija i Kristine. Ova smijurija nema smisla više. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve je ovo velika sprdnja. Nije samo do najboljeg igrača već sveukupne nagrade. Našao se Iniesta, koji nije bio na razini za 11 najboljih. Oblak peti golman svijeta, a treba biti u top 3 golmana. Kante četvrti veznjak svijeta, a jedan Busquets koji je miljama ispred njega je deveti. Pique je peti stoper svijeta, a nije najbolji ni u Barceloni pa ovdje je jedan od gori igraca ove i prošle sezone sezone. Umtiti ga jede u svim pogledima i ako je onda itko iz Barce morao od stopera biti u top 5 onda je to on. 

Realno, Ronaldo ima 3 ukradene lopte, dok Messi ima jednu (onu Sneijderovu).
A i sve je to nerealno, kad igrači tj kapetani momčadi uvijek izglasaju da je Messi bolji, a onda dođu pametni sportski novinari i uvijek daju za 5%+ više glasova Ronaldu, ne znam zašto, možda im u slobondo vrijeme daje pi*ke il nešto slično, al kako je tako je. Life is unfair. 

8 godina
protjeran
lithiumion kaže...

Sve je ovo velika sprdnja. Nije samo do najboljeg igrača već sveukupne nagrade. Našao se Iniesta, koji nije bio na razini za 11 najboljih. Oblak peti golman svijeta, a treba biti u top 3 golmana. Kante četvrti veznjak svijeta, a jedan Busquets koji je miljama ispred njega je deveti. Pique je peti stoper svijeta, a nije najbolji ni u Barceloni pa ovdje je jedan od gori igraca ove i prošle sezone sezone. Umtiti ga jede u svim pogledima i ako je onda itko iz Barce morao od stopera biti u top 5 onda je to on. 

Realno, Ronaldo ima 3 ukradene lopte, dok Messi ima jednu (onu Sneijderovu).
A i sve je to nerealno, kad igrači tj kapetani momčadi uvijek izglasaju da je Messi bolji, a onda dođu pametni sportski novinari i uvijek daju za 5%+ više glasova Ronaldu, ne znam zašto, možda im u slobondo vrijeme daje pi*ke il nešto slično, al kako je tako je. Life is unfair. 

Kante četvrti veznjak svijeta, a jedan Busquets koji je miljama ispred njega je deveti.

Si ti gledao jednu tekmu sto je Chelsea odigrao prosle sezone?!

...
13 godina
neaktivan

S obzirom da je 80% inteligencije naslijeđeno od majke izgleda da tvoj stari nije birao gdje je će istresti đoku. Ti budi pametniji, biraj bolje nego stari, nađi žensku da ima barem IQ80 pa će ti dijete imati IQ65.. naslijeđe od tebe i majke. 

8 godina
protjeran
lithiumion kaže...

S obzirom da je 80% inteligencije naslijeđeno od majke izgleda da tvoj stari nije birao gdje je će istresti đoku. Ti budi pametniji, biraj bolje nego stari, nađi žensku da ima barem IQ80 pa će ti dijete imati IQ65.. naslijeđe od tebe i majke. 

Pique je lumen, Busquets je Maradona i tako to.................. 

Prosjecni navijac barce = delusion is a belief that is held with strong conviction despite superior evidence to the contrary. As a pathology, it is distinct from a belief based on false or incomplete information, confabulation, dogma, illusion, or other effects of perception.

...
8 godina
neaktivan
Ljeto prodje, Evil ne ozdravi. Tuzna jesen ce ovo biti na forumu.
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Prosjecni lik sa nickom Evil Access= delusion is a belief that is held with strong conviction despite superior evidence to the contrary. As a pathology, it is distinct from a belief based on false or incomplete information, confabulation, dogma, illusion, or other effects of perception.

there fixed it for you,znam znam dusa sam od covika i drugi put cu nemas beda 

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
8 godina
protjeran
FC Barcelona

Nisam mislio dovuci tesku artiljeriju, ali evo, moram vam pokazati di vam je mjesto.

...
15 godina
Evil Access kaže...

Nisam mislio dovuci tesku artiljeriju, ali evo, moram vam pokazati di vam je mjesto.

Sad ću zi početi davati palac gore. Bio sam te stavio na blok, al brate koji si ti biserko morao sam te odblokirati. 

Ti i Kristina imate seksualne odnose, vidim da svršavaš na njega. Sigurno imate i iste frizure... Aj jaj jaj..

14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

a di ti se tocno izgubila teska artiljerija 

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
13 godina
FC Barcelona

Ovaj Deulofeu ima jedan tip driblinga izgleda..

MES QUE UN CLUB
15 godina

Od sezone 2018/2019 se uvodi video sudac, tj video tehnologija. Mislim da je real m na aparatima. :)

Ajde barem nam neće više svirat nepostojeće penale.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 18:05 (x18x05x).
14 godina
x18x05x kaže...

Od sezone 2018/2019 se uvodi video sudac, tj video tehnologija. Mislim da je real m na aparatima. :)

Ajde barem nam neće više svirat nepostojeće penale.

Klasa optimist. Video sudac nikako neće riješiti problem nesposobnosti španjolskih sudaca. Stvari ko što su zaleđa, loše procjene prekršaja i puštanja prednosti ostati će i dalje. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
FC Barcelona

Bio sam na utakmici protiv Malage pa evo malo dojmova.

Prvo što mi se motalo po glavi je da kojim slučajem, zbog najavljenog prosvjeda u 17h, utakmica opet bude odigrana pred praznim tribinama kao ona prošla domaća. Na svu sreću nije, i put u Barcelonu se isplatio. Zatim, kad smo, u 8 - 9 mj birali na koju utakmicu bi mogli putovati ni sanjali nismo da će Malaga biti zadnja na tablici, pogotovo jer ih je ta ekipa uvjek znala namučiti u prošlosti.

Na stadionu cca 74 tisuće, a brate mili ko da je na Poljudu 10 tisuća. Nigdje gužve, ulazi i organizacija vrhunska. Na poljudu kad je 20 iljada moraš po ure čekat na ulazak. Na tribinama sam bio negdje pri vrhu srednjeg prstena i pogled je bio odličan.

O samoj utakmici: rani gol je dosta toga odredio i igrači Barce su doslovno 'odradili' ostatak utakmice do kraja. Igrali su na posjed kojeg je najviše imao Umtiti. Inače, totalno je drukčije iskustvo gledanja utakmice u živo i na TV-u. Messi koji se šeta cilu utakmicu i odradi je kao da je lakši trening je doslovno igrač s drugog planeta. Uvik su na njemu bar 2 igrača, pogotovo kad balun dođe u zadnju trećinu terena jer znaju da će se njega tražit za proigravanje. I s tom dvojicom na leđima čovik ih se otarasi u primanju i onda u prvih par sljedećih koraka on se jedostavno katapulira. Strava, za 2 klase je sposobniji igrač od ostalih. Dosta se ljuti kad mu se pravrovremeno ne doda balun jer se dosta namući da se odljepi od čuvara.

Iznenadio me i Rakitić, čovik je tako šmekerski odigra, pravi profesor. Nema kod njega panike ni trunke, svaki potez mu je na mistu. Iniesta također, iako je već u godinama ono što ima još u sebi maksimalno koristi. Uvik s balunom ulazi protivničkim igračima koji ga prate u njihovu putanju, na taj način ih prisiljava da ga ruše ili puste da prođe. Suarez? Dobro kaže moj rođak, čovika triba poklonit, strašno je koliko je taj igrač tvrd. Ni primit ni dodat kako triba, dok je ima golgeterski učinak to se moglo tolerirat ali ovo je pre strašno. Krila/ofenzivni bekovi, Digne i Deulofeu su bila loša, sad ne znam jel to zato jer imaju zabranu probijanja po strani i ulazaka u šesnaesterac ali stvarno izgledaju jednodimenzionalno, kad god bi mogli stvoriti višak i zabsost se po strani oni stanu i igraju prema nazad. Sve u svemu 'odrađen tening'. Žao mi je što nije bila utakmica sa malo više neizvjesnosti i zalaganja pa time i šansi s naše strane al šta je tu je. Htio sam gledat GOAT-a uživo i to sam i dobio. Stvarno je čovik igračina!

15 godina

Samo se potvrdilo ono što su izglasali na referendumu. Sad treba čekati i vidjeti kako će se sve ovo završiti.

15 godina

Sastav Barce:

15 godina

Alba za Messija četvrti put ove sezone. Messi zabio 50% golova Barce. 

Šteta što imamo igrača manje (Gomes). Dennis je bolji od ove panjine za duplo.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

umtiti je najbolji stoper na svijetu, pique ne moze nikoga nadskociti, rakitic beskoristan, suarez mora na klupu, ne mogu vjerovati da je toliko pao u formi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.10.2017 22:14 (kexzoR).
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam gledo prvo poluvrijeme pa ne mogu reci, ali sto se drugog tice. Mislim da Velverde ima vise srece nego pameti. Ovo sto on radi nema smisla ni veze sa nogometom. 
Vezna linija Busquest, Rakitic, Paulinho i Gomes, Roberto na boku, Semedo na klupi. Barca ne moze loptu iznet kak treba, Athletic prijeti i samo je pitanje vremena kad ce zabit.
Rakitic ne moze vise biti prvotimac Barce, Gomes mora van, Valverde mora iz kluba ili prestati raditi ove gluposti. Unistava Roberta na boku, unistava Semeda na klupi, unistava Denisa na klupi. 
A igra mu gomes. Sramota.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.10.2017 22:20 (danny_2).
15 godina
danny_2 kaže...

Nisam gledo prvo poluvrijeme pa ne mogu reci, ali sto se drugog tice. Mislim da Velverde ima vise srece nego pameti. Ovo sto on radi nema smisla ni veze sa nogometom. 
Vezna linija Busquest, Rakitic, Paulinho i Gomes, Roberto na boku, Semedo na klupi. Barca ne moze loptu iznet kak treba, Athletic prijeti i samo je pitanje vremena kad ce zabit.
Rakitic ne moze vise biti prvotimac Barce, Gomes mora van, Valverde mora iz kluba ili prestati raditi ove gluposti. Unistava Roberta na boku, unistava Semeda na klupi, unistava Denisa na klupi. 
A igra mu gomes. Sramota.

Pretjeruješ i to jako. Gomes/Dennis tu si u pravu. Ja mislim da je puno toga popravio. Ono najbitnije ne prima Barca puno golova. Igra je u K al opet ta igra nas i drži na prvom mjestu a ne sreća.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice