FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.689.983
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
matrix777 kaže...
ATJLučko kaže...

antimadridista, da si malo bolje, sa razumijevanjem pročitao moj post, valjda imaš toliki IQ da bi shvatio da bi puno njih trebalo dobiti svakakve kartone! 

Uopće ne umanjujem pobjedu Barcelone, ali da je sudac bio "muško sa jajima za suditi", utakmica bi krenula nekim drugim tijekom! 

Frende, nisam navijač nijednih ni drugih, samo volim dobar nogomet.

S obzirom da sam gledao posljednji el clasico, mogu reći da je suđenje više naštetilo Barceloni nego Realu. 

Imaš par postova prije gdje je objašnjeno o hrpi Realovih zaleđa i sl.

Ako već spominješ "muško sa jajima", treba prvenstveno imati muda i priznati poraz i stisnuti ruku protivniku. To rade pravi navijači.

Ovo što radiš, samo ti se smiju. Barca je zasluženo pobjedila na krilima genijalca iz Argentine. Prihvati to, muški. 

Ako si već kako kažeš neutralan, reci mi samo jedno!

Jeli bio penal nad Ronaldom u prvih pet minuta utakmice, po tvojem viđenju?! 

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan

Mogu samo reći da se penal mogao suditi, a da je nedvojbeno bio, to ne znam.

15 godina

Poznavajući kristinu samo je čekao da ovaj krene na loptu pa da se baci.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
x18x05x kaže...

Uopće ne sumnjam da bi i trio MSN još brže, lakše i teatralnije pao, a Neymar bi se odroštiljao do peterca najmanje obzirom kako to samo on zna! 

ATJ Lučko
17 godina

Ovo je jedan od rijetkih puta da se s tobom slažem. Ja bi sve te 3.14čkice kažnjavao utakmicom neigranja čim bi netko od njih išao na iznuđivanje penala, nebitno za koji klub igrali.

Ono nije bio penal na Ronaldu, čim je osjetio dodir protivničkog igrača već je bio na podu, ko baba je neka.

Ne znam igra li se nogomet ili se za svaki dodir makar bio on i očima sudi prekršaj? 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
15 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Uopće ne sumnjam da bi i trio MSN još brže, lakše i teatralnije pao, a Neymar bi se odroštiljao do peterca najmanje obzirom kako to samo on zna! 

Slažem se!

14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

da,siguran san da bi se messi prvi bacio

11 godina
protjeran
Ovaj lucko je bas poseban slucaj...

Real i Ronaldo da pobiju 100 ljudi on i se sjetio kako Messi nije htio dati autogram nekom djetetu.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
FC Barcelona

danas vs Osasune, uvjerljivo najlošija momčad lige.. Unatoč tome, prijašnja Enrikeova kemijanja su nas naučila da nikad ne smijemo unaprijed upisivat 3 boda pa makar to bilo protiv novog drugoligaša. Danas očekujem i Mascherana i  Gomesa i Denisa, moguće i Ardu u nekom trenutku. Međutim kako se moje predviđanje el clasica pokazalo netočnim, nadajmo se da ću nastavit u tom tonu 

p.s. ovo je idealan moment da se Luis vrati u formu sa 2-3 komada

Ayee!
15 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Da, sad je još i Messi veći glumac od Ronalda 

Daj prestani se sramotit...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Da, sad je još i Messi veći glumac od Ronalda 

Daj prestani se sramotit...

Ne vidim dobro  tko se tu ustvari sramoti! 

Ja koji sam "generalizirao" što bi ekipa učinila da se je snašla u identičnoj situaciji, 

ili ti koji ne želiš makar pokušati pročitati sa razumijevanjem što je ustvari napisano! 

BTW; gdje sam ja u postu "explicite" napisao da je netko veći glumac, makar, za Neymara se nebih sa prevelikom sigurnošću zakleo ili okladio, lik je mjerna jedinica za "divera"! 

U ovoj utakmici, koja je "NAJVEĆI DERBI" na svijetu, svatko voli pobjediti, bez pardona, ali isto tako se ne biraju sredstva dok se mogu za ostvariti istu! 

Od sada pa nadalje, pratim svaki detalj oko Barcelone, čisto da ti Ukažem kada se "neopravdano" dosudi Za Barcelonu, ili kada se "nepravedno" Ne dosudi protiv Barcelone. 

I samo za kraj, ako imaš promil objektivnosti, objasni zašto u ovoj sezoni nije protiv Barcelone dosuđen NITI JEDAN PENAL?????? 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Od sada pa nadalje, pratim svaki detalj oko Barcelone

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

... objasni zašto u ovoj sezoni nije protiv Barcelone dosuđen NITI JEDAN PENAL?????? 

Zato što nisu napravili niti jedan prekršaj u vlastitom šesnaestercu.

12 godina
ATJLučko kaže...

antimadridista, da si malo bolje, sa razumijevanjem pročitao moj post, valjda imaš toliki IQ da bi shvatio da bi puno njih trebalo dobiti svakakve kartone! 

Uopće ne umanjujem pobjedu Barcelone, ali da je sudac bio "muško sa jajima za suditi", utakmica bi krenula nekim drugim tijekom! 

Kažeš šta bi bilo kad bi bilo?

Casemiro isključen u prvom poluvremenu a messi bi dobio taj drugi žuti u 92min...tako da ti bajka baš ne drži vodu, majstore.

14 godina
u2Noobish4Me kaže...
ATJLučko kaže...

Casemiro isključen u prvom poluvremenu a messi bi dobio taj drugi žuti u 92min...tako da ti bajka baš ne drži vodu, majstore.

Apasolutno se slažem! 

Ali ako bi u tom trenutku bilo već 1 : 0 za Real Madrid, situacija bi bila donekle jako puno drukčija. 

A za Casemira nemam ništa baš pozitivnog za kazati. Dečko moguće zna igrati nogomet, ali nema onaj "killer instinkt", pritome govorim o situaciji "biti u pravo vrijeme na pravom mjestu", a ne da "hvata vjetar za rep" i onda uradi što je uradio i dogodi se što se je dogodilo. 

U samom sam početku napisao, "da je sudac imao karakter i jaja", utakmica bi otišla u sasvim drugom pravcu, i sa nekim vjerojatno drugim rezultatom, ali mu nitko nebi mogao reći da je "uzaludan promašen slučaj od djelitelja pravde"! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
u2Noobish4Me kaže...
ATJLučko kaže...

Apasolutno se slažem! 

Ali ako bi u tom trenutku bilo već 1 : 0 za Real Madrid, situacija bi bila donekle jako puno drukčija. 

A za Casemira nemam ništa baš pozitivnog za kazati. Dečko moguće zna igrati nogomet, ali nema onaj "killer instinkt", pritome govorim o situaciji "biti u pravo vrijeme na pravom mjestu", a ne da "hvata vjetar za rep" i onda uradi što je uradio i dogodi se što se je dogodilo. 

U samom sam početku napisao, "da je sudac imao karakter i jaja", utakmica bi otišla u sasvim drugom pravcu, i sa nekim vjerojatno drugim rezultatom, ali mu nitko nebi mogao reći da je "uzaludan promašen slučaj od djelitelja pravde"! 

Provala od igrača. Messi ga s guštom valjao tamo vamo. Pepe vol.2

13 godina
neaktivan
Opet šareni sastav, nadam se da su shvatili da ne smiju više kiksati
15 godina

Bitno da krme Gomes igra.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Aj lucko ne seri molim te od tvojih usklicnika i nepismenosti uvijek odustanem od citanja na neko vrijeme.

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina

501

Edit: krme od 30mil je zabio svoj drugi u sezoni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 20:00 (x18x05x).
14 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Aj lucko ne seri molim te od tvojih usklicnika i nepismenosti uvijek odustanem od citanja na neko vrijeme.

moras priznat da tema nebi bila zabavna bez njega

15 godina

Frajer u stilu Messija zabio iz slobodnjaka.

Bome u svakoj utakmici prime gol.

15 godina

Tri - jedan, opet krme.

Edit: Messi 502

Paco za 5-1

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 20:50 (x18x05x).
15 godina

Mascherano zabio prvi gol za Barcu. Zaslužio je.

6-1

11 godina
FC Barcelona

Mascheranoooooooooooooooooooooooooooo

11 godina
FC Barcelona

Ne znam čini li mi se ili se Andre Gomes, bez obzira na ta dva gola što je zabio, pomalo opušta i pokazuje svoje znanje, malo, ali pomalo...

13 godina
neaktivan

Džabe mu to znanje i golovi protiv ovakvog protivnika. Bitno je ono što je pokazao u jačim utakmicama- NIŠTA.

Kako mi je samo dragi zbog El Jefecita, stvarno je zaslužio taj gol i ovacije za sve ove godine što je dao Barci.Legenda.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 21:07 (barcafan12).
10 godina
FC Barcelona

Messi je u nevjerovatnoj formi ove sezone

Barcelona - Mes que un club
15 godina

Kada je stativu pogodio, počeo sam psovat. Pa nikako da zabije. 

Valjda je Raketa trebao pucat i tražio je njega da puca. Svaka čast, šefe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 21:34 (x18x05x).
11 godina
x18x05x kaže...

Kada je stativu pogodio, počeo sam psovat. Pa nikako da zabije. 

Valjda je Raketa trebao pucat i tražio je njega da puca. Svaka čast, šefe.

Ako sam dobro čuo, komentator na SK1 je rekao da se publikala derala Mascherano, Mascherano...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice