FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.817.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
A i engleski je na razini neznas jelu futur ili perfekt.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
N3N0 kaže...
A i engleski je na razini neznas jelu futur ili perfekt.

pa zato bi i moglo biti da je okati :P

ali istina, bio bi kaznjen masno za tako nesto.

15 godina
FC Barcelona

100% La Masia :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kolega tvrdi da je gol Piquea neregularan.

?

The only thing I put before me is do re.
15 godina
VirtUoso kaže...

?

nije istina,i igrači Mallorce su tražili zaleđe,ali ga nije bilo:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
VirtUoso kaže...

?

nije istina,i igrači Mallorce su tražili zaleđe,ali ga nije bilo:

U trnutku kad se lopta odbija od stativu bio je u "zaledju". To nema veze, jel? 

15 godina
VirtUoso kaže...

U trnutku kad se lopta odbija od stativu bio je u "zaledju". To nema veze, jel? 

ne,gleda se trenutak kad je Messi pucao,isto kao da je dodavao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 22:06 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa jos se ja cudim...

16 godina
FC Barcelona

kolegu ocito uhvatio realitis :)

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam bio siguran da je to offside od piquea,ali ako je tocno da se gleda od trenutka udarca a ne od trenutka odbijanja od stative onda nije,nego bas me to zaintigrilalo di mogu naci cijelu listu pravila, jucer trazio ali nista konkretno nisam nasao samo opcenito,mora biti negdje sa detaljima i primjerima situacijama ako tko zna moze link{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
FC Barcelona

"There was a turning point when I was with Barca and staying at La Masia. It's where the club grooms all the young players aged from 13 to 17.

"I was in a room with Pepe Reina, Victor Valdes, Carles Puyol and Andres Iniesta. That was the quality we had there.

"But there were also guys there who were not so dedicated, who had different characters.

"The ones who would not do this exercise, who would skip this and that in training, who would say, 'Let's jump the fence and go party'.
"Because when you are 'nearly there' as a player, it is easy to lose your head.

"So I did that with them a few times, up and over the wall and into town.

"I didn't really want to do it, I did it because the other lads wanted me to, or were saying 'Oh, you haven't the balls to do it!'

"But then I was caught and Barca were really, really tough with me.

"That was the day that I learned that, if I really wanted to succeed at football, I had to be totally focused on my game and not following those other guys."
Mikel Arteta

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 13:46 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

Mikel Arteta

jučer je zabio golčinu iz slobodnjaka! {#}

16 godina
carcharodon kaže...

Ja sam bio siguran da je to offside od piquea,ali ako je tocno da se gleda od trenutka udarca a ne od trenutka odbijanja od stative onda nije,nego bas me to zaintigrilalo di mogu naci cijelu listu pravila, jucer trazio ali nista konkretno nisam nasao samo opcenito,mora biti negdje sa detaljima i primjerima situacijama ako tko zna moze link{#}

Ne znam kako da reagiram na ovu poruku nego da se čudim, da osoba koja aktivno sudjeluje u raspravi o nogometu ne zna osnovna pravila. Ne želim te uvrijediti, ali ovo je nešto toliko banalno da zbilja nemam riječi.

U definiciji ti piše da loptu mora proigrati suigrač. Je li stativa suigrač? Ne bih rekao. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 14:02 (sinister_axe).
16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

je, je, dobro ti govore, gleda se trenutak kad je upucen udarac

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...
carcharodon kaže...

Ne znam kako da reagiram na ovu poruku nego da se čudim, da osoba koja aktivno sudjeluje u raspravi o nogometu ne zna osnovna pravila. Ne želim te uvrijediti, ali ovo je nešto toliko banalno da zbilja nemam riječi.

U definiciji ti piše da loptu mora proigrati suigrač. Je li stativa suigrač? Ne bih rekao. 

To nije tako banalno  ali kad to dolazi od lika poput tebe sve mi je jasno,ne pitam za invidualna misljenja nego za neko pravilo koje govori da je tako, je stativa je u tom slucaju  drugi igrac, jel moze link ili se pametuje se dalje? nemoj mi tumaciti nis iz te definicije nego pokazi mi za tocno tu situaciju, ne znaci meni nis sto neki fanovi barce napisu cinjenice me zanimaju

15 godina
FC Barcelona

Uvijek se gleda trenutak upućivanja lopte prema suigraču ili na gol. Ako u tom trenutku igrač nije u zaleđu, nebitno je da li se kasnije lopta odbije od stative, golmana, krtice ili nešto treće. Tak ti je, a ak ti ne vjeruješ, boli me. Pa neće ti nitko tražit poseban link, kad i djeca od 10 godina znaju upisat offside rule u google i pročitat što piše.

16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Uvijek se gleda trenutak upućivanja lopte prema suigraču ili na gol. Ako u tom trenutku igrač nije u zaleđu, nebitno je da li se kasnije lopta odbije od stative, golmana, krtice ili nešto treće. Tak ti je, a ak ti ne vjeruješ, boli me. Pa neće ti nitko tražit poseban link, kad i djeca od 10 godina znaju upisat offside rule u google i pročitat što piše.

znaci ne mozemo vidjeti to crno na bijelo i dalje su to nagadanja?

17 godina
carcharodon kaže...

Pa dobro koji je tebi vrag!? Pravilo je takvo i gore ti je sve objašnjeno par puta. Svatko ko prati nogomet zna za to, a to što ti ne poznaješ nogometna pravila i praviš se ovdje pametan to nije naš problem. A pošto se ATJ slaže s tobom, vjerujem i da on nema pojma o pravilima, ali bitno je da je on uvijek u pravu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 18:20 (Balvan8).
15 godina
carcharodon kaže...
Hexfire kaže...

Sudeći po tvojim postovima, probao si ti danas previše crnoga, a bome i bijeloga.

16 godina
FC Barcelona

To nisu nagađanja. Bilo je bezbroj takvih golova. Ako ti očekuješ da se točno sjećamo takvih golova onda se urazumi. Nemam što drugo da ti kažem. To što ti iz definicije nije jasno ne mogu razumjeti, jer crno na bijelo piše da loptu mora proigrati suigrač, znači Messi je doslovno dodao loptu Pique-u odbivši ju od stative.

I da to je prilično banalna stvar. Ja sam ukazao na to da ti voliš naveliko raspravljati o nogometu, a očito je da ti osnove nisu poznate.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 18:26 (sinister_axe).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Carch... cujem da ce te HRT angazirati za soko okolovo za nadolazece EP... zivio mi... :D
15 godina
carcharodon kaže...
Hexfire kaže...

čekaj malo,ti neznaš osnovna nogometna pravila i sad tražiš da nas 15 ovdje koji svi znamo pravila (bar pravila o zaleđu),da tebi nalazimo i ovdje ti pišemo neka pravila?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 19:23 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Dobro ljudi, pun mi vas je k. Za navijace Barcelone, ali i Milana, sto ocekujete od utakmice u srijedu, Milan-Barcelona? Moja 2 najdraza kluba Lige Petice, ali prednost ima Barcelona, naravno. Barcelona se vraca u formu u gostujucim utakmicama, ali ni Milan nije za baciti, imaju Ibrahimovica, to je igracina. Dobra stvar za Barcu je sto se ozlijedio Thiago Silva, ali i Barci fali Abidal :(. Ja ocekujem pobjedu Barcelone, makar minimalnu.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...
Hexfire kaže...

čekaj malo,ti neznaš osnovna nogometna pravila i sad tražiš da nas 15 ovdje koji svi znamo pravila (bar pravila o zaleđu),da tebi nalazimo i ovdje ti pišemo neka pravila?

Pa ja sam mu ga i napisao. Očito mu danas baš i ne ide.

17 godina
N3N0 kaže...
Dobro ljudi, pun mi vas je k. Za navijace Barcelone, ali i Milana, sto ocekujete od utakmice u srijedu, Milan-Barcelona? Moja 2 najdraza kluba Lige Petice, ali prednost ima Barcelona, naravno. Barcelona se vraca u formu u gostujucim utakmicama, ali ni Milan nije za baciti, imaju Ibrahimovica, to je igracina. Dobra stvar za Barcu je sto se ozlijedio Thiago Silva, ali i Barci fali Abidal :(. Ja ocekujem pobjedu Barcelone, makar minimalnu.

ima milan puno vise ozljeda... proslu utakmicu ih je ibra spasija sa dva komada

ja ocekujem pobjedu barce najmanje 0-2, jos je i gostujuca utakmica tako da se stvar rijesi vec u prvom ''poluvremenu''

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...
N3N0 kaže...

ima milan puno vise ozljeda... proslu utakmicu ih je ibra spasija sa dva komada

ja ocekujem pobjedu barce najmanje 0-2, jos je i gostujuca utakmica tako da se stvar rijesi vec u prvom ''poluvremenu''

Naravno da očekujem pobjedu Barce, ali s druge strane, nikad nije Milan za otpisivanje, pogotovo ne s ovakvim Ibrom i na ovom stadiju LP. Gostovanje bi moglo biti problematično, ali doma bi trebala biti automatika.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 19:39 (sinister_axe).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://forum.acmilan-online.com/showthread.php?t=13052&page=54

Pesimizam vlada kod navijaca Milana. 

17 godina

Pa bilo bi čudo da Milan prođe.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve je otvoreno 1 utakmnica ce sve rec ako milan dobije imas velike sanse za prolaz, ako ostanu nerjeseno tesko ,ali moguce ,a ako izgube mogu se pozdraviti

Mes que un club!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice