We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa zato bi i moglo biti da je okati :P
ali istina, bio bi kaznjen masno za tako nesto.
Kolega tvrdi da je gol Piquea neregularan.
?
Kolega tvrdi da je gol Piquea neregularan.
?
nije istina,i igrači Mallorce su tražili zaleđe,ali ga nije bilo:
U trnutku kad se lopta odbija od stativu bio je u "zaledju". To nema veze, jel?
U trnutku kad se lopta odbija od stativu bio je u "zaledju". To nema veze, jel?
ne,gleda se trenutak kad je Messi pucao,isto kao da je dodavao.
Pa jos se ja cudim...
kolegu ocito uhvatio realitis :)
Ja sam bio siguran da je to offside od piquea,ali ako je tocno da se gleda od trenutka udarca a ne od trenutka odbijanja od stative onda nije,nego bas me to zaintigrilalo di mogu naci cijelu listu pravila, jucer trazio ali nista konkretno nisam nasao samo opcenito,mora biti negdje sa detaljima i primjerima situacijama ako tko zna moze link
"There was a turning point when I was with Barca and staying at La Masia. It's where the club grooms all the young players aged from 13 to 17.
"I was in a room with Pepe Reina, Victor Valdes, Carles Puyol and Andres Iniesta. That was the quality we had there.
"But there were also guys there who were not so dedicated, who had different characters.
"The ones who would not do this exercise, who would skip this and that in training, who would say, 'Let's jump the fence and go party'.
"Because when you are 'nearly there' as a player, it is easy to lose your head.
"So I did that with them a few times, up and over the wall and into town.
"I didn't really want to do it, I did it because the other lads wanted me to, or were saying 'Oh, you haven't the balls to do it!'
"But then I was caught and Barca were really, really tough with me.
"That was the day that I learned that, if I really wanted to succeed at football, I had to be totally focused on my game and not following those other guys."
Mikel Arteta
Mikel Arteta
jučer je zabio golčinu iz slobodnjaka! 
Ja sam bio siguran da je to offside od piquea,ali ako je tocno da se gleda od trenutka udarca a ne od trenutka odbijanja od stative onda nije,nego bas me to zaintigrilalo di mogu naci cijelu listu pravila, jucer trazio ali nista konkretno nisam nasao samo opcenito,mora biti negdje sa detaljima i primjerima situacijama ako tko zna moze link
Ne znam kako da reagiram na ovu poruku nego da se čudim, da osoba koja aktivno sudjeluje u raspravi o nogometu ne zna osnovna pravila. Ne želim te uvrijediti, ali ovo je nešto toliko banalno da zbilja nemam riječi.
U definiciji ti piše da loptu mora proigrati suigrač. Je li stativa suigrač? Ne bih rekao.
je, je, dobro ti govore, gleda se trenutak kad je upucen udarac
Ne znam kako da reagiram na ovu poruku nego da se čudim, da osoba koja aktivno sudjeluje u raspravi o nogometu ne zna osnovna pravila. Ne želim te uvrijediti, ali ovo je nešto toliko banalno da zbilja nemam riječi.
U definiciji ti piše da loptu mora proigrati suigrač. Je li stativa suigrač? Ne bih rekao.
To nije tako banalno ali kad to dolazi od lika poput tebe sve mi je jasno,ne pitam za invidualna misljenja nego za neko pravilo koje govori da je tako, je stativa je u tom slucaju drugi igrac, jel moze link ili se pametuje se dalje? nemoj mi tumaciti nis iz te definicije nego pokazi mi za tocno tu situaciju, ne znaci meni nis sto neki fanovi barce napisu cinjenice me zanimaju
Uvijek se gleda trenutak upućivanja lopte prema suigraču ili na gol. Ako u tom trenutku igrač nije u zaleđu, nebitno je da li se kasnije lopta odbije od stative, golmana, krtice ili nešto treće. Tak ti je, a ak ti ne vjeruješ, boli me. Pa neće ti nitko tražit poseban link, kad i djeca od 10 godina znaju upisat offside rule u google i pročitat što piše.
Uvijek se gleda trenutak upućivanja lopte prema suigraču ili na gol. Ako u tom trenutku igrač nije u zaleđu, nebitno je da li se kasnije lopta odbije od stative, golmana, krtice ili nešto treće. Tak ti je, a ak ti ne vjeruješ, boli me. Pa neće ti nitko tražit poseban link, kad i djeca od 10 godina znaju upisat offside rule u google i pročitat što piše.
znaci ne mozemo vidjeti to crno na bijelo i dalje su to nagadanja?
Pa dobro koji je tebi vrag!? Pravilo je takvo i gore ti je sve objašnjeno par puta. Svatko ko prati nogomet zna za to, a to što ti ne poznaješ nogometna pravila i praviš se ovdje pametan to nije naš problem. A pošto se ATJ slaže s tobom, vjerujem i da on nema pojma o pravilima, ali bitno je da je on uvijek u pravu...
Sudeći po tvojim postovima, probao si ti danas previše crnoga, a bome i bijeloga.
To nisu nagađanja. Bilo je bezbroj takvih golova. Ako ti očekuješ da se točno sjećamo takvih golova onda se urazumi. Nemam što drugo da ti kažem. To što ti iz definicije nije jasno ne mogu razumjeti, jer crno na bijelo piše da loptu mora proigrati suigrač, znači Messi je doslovno dodao loptu Pique-u odbivši ju od stative.
I da to je prilično banalna stvar. Ja sam ukazao na to da ti voliš naveliko raspravljati o nogometu, a očito je da ti osnove nisu poznate.
čekaj malo,ti neznaš osnovna nogometna pravila i sad tražiš da nas 15 ovdje koji svi znamo pravila (bar pravila o zaleđu),da tebi nalazimo i ovdje ti pišemo neka pravila?
čekaj malo,ti neznaš osnovna nogometna pravila i sad tražiš da nas 15 ovdje koji svi znamo pravila (bar pravila o zaleđu),da tebi nalazimo i ovdje ti pišemo neka pravila?
Pa ja sam mu ga i napisao. Očito mu danas baš i ne ide.
ima milan puno vise ozljeda... proslu utakmicu ih je ibra spasija sa dva komada
ja ocekujem pobjedu barce najmanje 0-2, jos je i gostujuca utakmica tako da se stvar rijesi vec u prvom ''poluvremenu''
ima milan puno vise ozljeda... proslu utakmicu ih je ibra spasija sa dva komada
ja ocekujem pobjedu barce najmanje 0-2, jos je i gostujuca utakmica tako da se stvar rijesi vec u prvom ''poluvremenu''
Naravno da očekujem pobjedu Barce, ali s druge strane, nikad nije Milan za otpisivanje, pogotovo ne s ovakvim Ibrom i na ovom stadiju LP. Gostovanje bi moglo biti problematično, ali doma bi trebala biti automatika.
Pa bilo bi čudo da Milan prođe.
Sve je otvoreno 1 utakmnica ce sve rec ako milan dobije imas velike sanse za prolaz, ako ostanu nerjeseno tesko ,ali moguce ,a ako izgube mogu se pozdraviti