FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.690.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Fakee i ostali neznalci ga očekuju u Realu dogodine...Njima je on odlučan igrač.

Realno jedino onog precijenjenog Ramosa i rupu Marcela može proći.

Čini se da Fiorentina voli te igrače koji su brzi a bez glave pa su doveli Tella
This time next year we'll be millionaires
10 godina
FC Barcelona

Uff kad bi Alaba dosao, sta bi to bilo.. Covjek je kompletan, ima doslovno sve po meni je medju 3 najvaznija Bayernova igraca. Bas zato sumnjam da ce ga pustiti ali daj boze. 

15 godina
FC Barcelona
Ma Salah je jednodimenzionalan igrač, zatvori mu prostor i postaje nevidljiv. Nešto bolja verzija Tella.

btw. jučer je potvrđen novi dizajn Camp Noua. Obnova počinje sljedeće godine i trebalo bi biti gotovo 2022. godine. Cijena: 600 milijuna eura.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam jel prati ovdje netko Schalke, ali Leroy Sane mi je odličan igrač, ima dribling, ima brzinu, za zamjeniti Sandra i Munira kao stvoren, nevjerujem da košta ko suho zlato, a mlad je može učiti još

11 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...

Neznam jel prati ovdje netko Schalke, ali Leroy Sane mi je odličan igrač, ima dribling, ima brzinu, za zamjeniti Sandra i Munira kao stvoren, nevjerujem da košta ko suho zlato, a mlad je može učiti još

40 miliona košta...Pa ti sad vidi...Iaskreno nije me oduševio rptovi Shaktara bio je očajan u blago rečenooo...

11 godina
protjeran
Ovaj Maxwell je bolji od Albe.
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ovaj Maxwell je bolji od Albe.

"Ovaj Maxwell" je igrao za Barcu 4 sezone i 11 godina je iskusniji. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
11 godina
protjeran
No shit Sherlock...

Pametniji triduplo od Albe koji je jedodimezionalan kao i Salah.
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
No shit Sherlock...

Pametniji triduplo od Albe koji je jedodimezionalan kao i Salah.

Cemu onda "Ovaj" lol....malo respekta nije lose pokazat

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
FC Barcelona

Maxwell je počeo igrati kad je otišao u PSG, slobodniji je i njegova tehnika je došla do izražaja, i da je ostao mislim da bi dobro ugrijao klupu... Zadaća bi mu više manje bila prenijet loptu do Inieste ili Neymara.

Ja sam sasvim zadovoljan kako Alba odradi ono što se od njega traži i jedino bi od pojačanja vodlio vidjeti novog stopera i nekog mladog veznjaka koji bi kroz par sezona zamjenio Iniestu.

11 godina
protjeran
Nije loš ali jednostavno ima loše ubacaje u 16 m...Ima i Alves loše ubacaje ali je puno kreativniji i može proći na malom prostoru i napraviti višak.
11 godina
protjeran
Nije loš ali jednostavno ima loše ubacaje u 16 m...Ima i Alves loše ubacaje ali je puno kreativniji i može proći na malom prostoru i napraviti višak.
15 godina
FC Barcelona

Alba je malo van forme trenutno, ali inače je ok igrač. Jedino me živcira njegova gluma ponekad.

A o Alabi se može samo sanjati jer nema šanse da će njega Bayern prodati, daleko najbolji igrač na svojoj poziciji, a može također pokrivati i sredinu terena, pa čak i igrati stopera. Rijetko se viđa bočni igrač s takvom inteligencijom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne vidim smisao Alabe,kostao bi minimalno 50 milijuna,to bi znacilo da Alba odlazi jer su to kvalitetna 2 beka i nema smisla da jedan od njih bude zamjena,ja sam sasvim zadovoljan Albom,rijetko kad grijesi i uvijek odigra dobro velike utakmice...a dovoditi ga kao stopera mi isto nema smisla jer nije nesto visok i ne treba nam kao takav,ionako Barca planira klasicnog stopera dovesti,tako da cisto sumnjam da ce biti ista od tog transfera

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 15:52 (barcafan12).
13 godina
protjeran
Alba je igracina i nema potrebe za kupovinom alabe
11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ne vidim smisao Alabe,kostao bi minimalno 50 milijuna,to bi znacilo da Alba odlazi jer su to kvalitetna 2 beka i nema smisla da jedan od njih bude zamjena,ja sam sasvim zadovoljan Albom,rijetko kad grijesi i uvijek odigra dobro velike utakmice...a dovoditi ga kao stopera mi isto nema smisla jer nije nesto visok i ne treba nam kao takav,ionako Barca planira klasicnog stopera dovesti,tako da cisto sumnjam da ce biti ista od tog transfera

Visok je 1.80 ak su tocni podaci. Nas mascherano ima 1.75, a vermealen 1.82.
Tak da je Alaba po visini ok. Mozda traze brzog i pokretljivijeg stopera koji ce se
nadopunjavat sa piqueom. Al ni ja ne vjerujem da ce njega dovoditi, mada ko zna.
Mozda je pep nesto Barci signaliziro i preporucio. Barca inace voli igrace koji moze
pokriti vise pozicija. Ni mascherano nije bio stoper kada je doveden, a u barci veliku vecinu
upravo na tom mjestu igrao. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 16:11 (danny_2).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alba je dobar prema naprijed, prema iza banana, bilo bi odlično da Alaba dođe, ali to su šanse isto kao da nas komet pogodi, tako da sumnjam.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa ako kojim slucajem dode,dobrodosao,ali opet s obzirom da Barca navodno ima 60 milijuna eura na raspologanju za pojacanja+novci od prodaje igraca,a sam Alaba bi kostao 50-60 milijuna ako ne i vise mislim da stvarno nije potreban takav transfer,jos ako se uzme u obzir da Barca racuna vratiti Suareza i dovesti klasicnog stopera i jos jednog napadaca sto je prioritet to je ipak vise novca nego sto se ima na raspolaganju...

15 godina
FC Barcelona
Vjerujem da je ta brojka za pojačanja samo po trenutnom stanju kluba. Vjerojatno će to biti i više kad Barca potpiše novi ugovor sa Nikeom i vjerojatno novi ugovor sa Qatar Airways.

Inače, već se duže vrijeme priča kako će novi ugovor sa Nikeom biti puno bolji od ovog trenutnog. Dosta velikih klubova prešlo je na Adidas i Nike si ne može dosputiti da izgubi i Barcu. Trenutni ugovor je dosta loš ako se usporedi sa nekim ugovorima koje su veliki klubovi potpisali sa Nikeom/Adidasom u zadnjih godinu-dvije.
11 godina
protjeran
Coutinho dostojna zamjena Iniesti
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Vjerujem da je ta brojka za pojačanja samo po trenutnom stanju kluba. Vjerojatno će to biti i više kad Barca potpiše novi ugovor sa Nikeom i vjerojatno novi ugovor sa Qatar Airways.

Inače, već se duže vrijeme priča kako će novi ugovor sa Nikeom biti puno bolji od ovog trenutnog. Dosta velikih klubova prešlo je na Adidas i Nike si ne može dosputiti da izgubi i Barcu. Trenutni ugovor je dosta loš ako se usporedi sa nekim ugovorima koje su veliki klubovi potpisali sa Nikeom/Adidasom u zadnjih godinu-dvije.

npr. United je potpisao 750 milja € za 10 godina, očekujem da će se izborit i Barca da dobiju ugovor koji zaslužuju bio to Nike ili Adidas

11 godina
odjavljen
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

npr. United je potpisao 750 milja € za 10 godina, očekujem da će se izborit i Barca da dobiju ugovor koji zaslužuju bio to Nike ili Adidas

Ako se ikada biti Barca u Adidasu, bit će mi to malo čudno, naviknut sam na Nike,haha.

15 godina
FC Barcelona
Ma potpisati će sa Nikeom ponovno, samo će ugovor biti puno bolji. Nike si ne smije dopustiti da i Barca pređe na Adidas.
15 godina
neaktivan
Pa iskreno, ja bi rado da odu od nikea jer rade smeca od dresova, ne samo ove nego dugi niz godina, rade da predu na adidas ali tu lova igra veliku ulogu tako da nista.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Pa ako kojim slucajem dode,dobrodosao,ali opet s obzirom da Barca navodno ima 60 milijuna eura na raspologanju za pojacanja+novci od prodaje igraca,a sam Alaba bi kostao 50-60 milijuna ako ne i vise mislim da stvarno nije potreban takav transfer,jos ako se uzme u obzir da Barca racuna vratiti Suareza i dovesti klasicnog stopera i jos jednog napadaca sto je prioritet to je ipak vise novca nego sto se ima na raspolaganju...

Malo mi je cudno da Barca ima samo 60 milijuna za transfere. Iskreno osim neymara i suareza 
u zadnjih 5 godina, ako se ne varam nismo dovodili neke extra skupe igrace. Dakle nesto preko
40- 50 milijuna eura. Plus zabrana transfera. I sad koliko klubova trosi vise i od barce bez ikakvih
problema, a da barca sad ima samo 60 milijuna. 
Inace Real najavljuje lov na neke igrace koje naravno zeli i Barca. Citam zele laportea, stonesa, alabu,
pogbu. To su igraci koje i barca prati, s tim da je vjerojatno odustala od pogbe.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Real može dovesti jedino Aubameyanga za 100 miliona eura i to je sve.Svi ostali će rpije izbrai Barcelonu jer se zna da Barca doveodi igrače koje treba a ne koReal samo da ih nitko drugi ne kupi.

Laporte je zakapitan to je jedino bitno.Denis Suarez dolazi plus Nolito ili neki teči napadač.

Mi imamo prvi pick kako bi se reklo,Barca je u prednosti nad svima.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bravo - Vidal Pique Mathieu Alba - Arda SergiRoberto Iniesta - Messi Munir Neymar

Aaajmo, po nastavak nizaa :)

Treba uvest Suareza pred kraj da se očisti kartona za Real..

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 15:07 (Hrvek1909).
11 godina
protjeran
Neće ga uvoditi uopće.
Takoder ni protiv Vilareala
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije potrebno, moći će se i bez njega protiv Villareala.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice