- što je Bayern pokazao u 180 minuta, čak štoviše "koliko su golova, samostalno dali iz igre", pa makar iz zaleđa, da ne spominjem nepostojeći penal iz prve utakmice, zar ne;
I to je sad neki izgovor.... Sve je bilo otvoreno do izmišljenog crvenog. Zamisli koliko ste moćni kad ste protiv tako ''slabog'' Bayerna trebali suce da vam pokloni igrača više i ne sudi dva gola iz zaleđa. Mađar je uništio Bayern jučer, doslovno. Ovo jučer je bila veća krađa nego ona Ovrebo-a kad je Barca prošla u Londonu, realno. Meni nije problem priznati.
Zanimljivo ovdje si a u temi od Reala za kojeg tako zdušno navijaš šutiš ko pička, vjerojatno jer si i sam svjestan da je ono jučer bila krađa epskih razmjera, ajde to je dokaz da te barem malo sram.
Cijenjeni kolega, "nikada niti jedna Kuna nije sama zveckala", kako bi naš narod kazao!
Da je "ono" jučer sa Real Madridom izoliran slučaj, a nije, da Barcelona nema isto pogurance, a ima, u Primeri niti jedan penal dosuđen protiv nje ove sezone, pa i onaj protiv PSG-a jer da je, Barcelone nebi bilo tu gdje je danas, vjerojatno bi me bilo sram i stid, ali kada se sve zbroji i oduzme, odgovaram u stilu; "tko gubi, ima se pravo ljutiti!
Ustvari, Barcelona da je dosuđen "samo jedan penal" protiv nje protiv Chelsea-a i PSG-a, vi nebiste imali niti toliko u povijesti stresnih utakmica i crnih komentara, niti bi ste bili naknadno prozivani "za ono" nad čime se zbog drugih skrušeno zgražate, LOOOOL!