Na teoleviziji je bio kombinirani prijenos pa nisam bas pratio Barcu osim kad su golovi pali...
Jeli Messi imao jos koju sansu,kakva je realizacija bila
Na teoleviziji je bio kombinirani prijenos pa nisam bas pratio Barcu osim kad su golovi pali...
Jeli Messi imao jos koju sansu,kakva je realizacija bila
Po meni sastav A. Xavi je svijez ima malo minuta dosada,zna igrati na Santiagu.Stavljati Iniestu na krilo se neisplati ipak on je car u sredini.
Jedino mi ovaj Pique neupada u sastav ali stoces kad Veramelen nece zaigrati utakmice u prvoj sezoni,a u Bartru kao da nema povjerenja.
Bez Albe nebi ni pričao o sastavu, pa on je zvjer na lijevoj strani sa Neymarom i Iniestom
Ja bih isto isao s A
Samo sto bih stavio albu umjesto Mascherana i gurnuo mathieua na stopera a albu na krilo
I onda oko 60 min lagane izmjene, busq/rakitic itd
Po mom mišljenju ova formacija A je idealna. Mathieu je po meni bolja opcija za lijevog bočnog od Albe čisto zato jer ne izlazi toliko naprijed, sa Albom i Danijem bi opet bio propuh od iza, a Real je ubitačan na kontre.
Ja bih isto išao s A.. Messi iza hranilica za Neymara i Suareza..
Dani Alves je glavni problem ove ekipe...Nije lako stoperima kad ostanu sami jer odu Alba i Alves pa onda ispadaju smijesni.Nijedan stoper na ovom svijetu nemoze civati vrhunskog igraca 1v1.
Problem je sto je Douglas niti smrdi nit mirise,nije neki znalac jos se nije uklopio a i nekako mi se cini kao da ga je sram.
Montoya i nije toliko los,nego jednostavno nije ti beka kao Dani Alves,da moze ici gore i dole a uz to da ima odlicna dodavanja prema Messiju i ekipi kao Dani Alves.
Uglavnom hocu reci da neozemo igrati protiv boljih ekipa sa 2 ofenzivna beka,jer ce se desiti kao protiv PSG-a da ce kontrasi odraditi svoje.
Stoga Mathieu bi mogao biti kao Abidal ubacivati se rijetko kad,i da mu je primarna stvar obrana i cuvanje Jamesa ili Isca,sto nevidim kao neki problem jer nisu neki brzanci kao bale ili Ronaldo.
Misilm da Raketa ispada iz prve momcadi za subotu,jer ipak Xavijevo iskustvo ce prevagnuti u ovakvim utakmicama,a realn gledajuci takvih Rakitic nema puno...
Busqets ce igrati 99% jer ga odmara,a Mascherano na stopera.
nije ga odmara, ima je neki problem sa kukon
Niisam znao...Valjda ce ibiti spreman a nebi los bio ni Mascherano
Real trpa i trpa...Dali su preko 30 komada u adnjih 5-6 utakmica...Bome svaka cast nema sto...
Treba samo uštopat ronalda i ne dati mu puno slobodnog prostora, mislim da Barca sad ima više napadačkih opcija od reala, oni su bez ronalda prosječan klub.
Zabio je vecinu golova kod reala i on sam rjesava utakmice dok ce sad Barca uz Mesija ima i Neymara koji je u formi zivota...
A sad hoce li uspijeti zasutaviti Ronalda vidjet cemo...
Mislim posto nema Bale a Ronaldo neigra vise na krilu mislim da bi obran moglo biti lakse jer su proslh godina preko nasih bekova dobivali utakmice.
Takodjer Suarez se vraca,najsicekivaniji trenutak ove sezone (zasada)...
A tko bi po tebi trebao igrat?
Pedro= uzas
Munir, sandro= premladi za ovakvu tekmu
Naravno da ce Suarez igrati iz prve tu uopce nema dvojbe
To se djecec tjesi...I mene bi bilo strah kad bi vidio taj trojac...
U zadnja 2 dana, Marca i AS su ponovno izmislili priču o "Messiju diktatoru", povećali rekord Zarre na 256 golova, plakali kako Suarezu nebi trebalo biti dopušteno da igra Clasico, i opet pokrenuli priče o transferu Neymara.
Florentino se malo prepao.
Vidim da sad pisu ako Suarez zaigra za Barcu da se pise pobjeda Realu automatski...Koja su to govna.
Ali bez brige TAS koji je dao kaznu Suarezu,je potvrdio da on moze igrati tako da nista od prljave igre Real Madrida.
U zadnja 2 dana, Marca i AS su ponovno izmislili priču o "Messiju diktatoru", povećali rekord Zarre na 256 golova, plakali kako Suarezu nebi trebalo biti dopušteno da igra Clasico, i opet pokrenuli priče o transferu Neymara.
Florentino se malo prepao.
A standardno sranje svake godine pred El Classico neka se zabavljaju s glupostima ali da će biti teško sigurno mislim da su šanse 50-50 oni su u velikom naletu ali i mi igramo super samo da opet ne bude suđenje u prvom planu..
Legionario ajde se igraj sa Gormitima,vidi se da si neko djete...Po pisanju a i po imenu
suarez i sa pola noge igra bolje od ovog panja pedra
.
Nerazumijem ovo...
Onda si debel kad je jedes 80 kg za dorucak...
Pises ko kiddara,jos ovo sa cokolinom -.-"...
Ajdd vozz iz ove teme
Dosao si prvocirati,i traziti paznju...Ajde dovidenja
Dosao si prvocirati,i traziti paznju...Ajde dovidenja
hahahahahahaah pa ti to radiš u RMD temi
Suarez mora startati od prve, kakav će to biti napadački trio, ajmeee.