što se svi čudite, pa to su srbi, oni nisu ljudi!
Evropsko rukometno prvenstvo - Srbija 2012
- poruka: 391
- |
- čitano: 58.093
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Pa nemožeš nam stavit francuze za sudce. Njih potjerali doma i oni nam sada sudbinu kroje na putu za finale....
Bilo kuda francuska svuda....
Sudci uopće nisu profesionalni i j**u nas zbog tog šta su naši pobijedili Francusku .
A o situaciji ,tj Srbiji općenito kao timu neću ni počimati , a ni o njihovoj zemlji .. Ukratko kolega gore je rekao .. :)
istovremeno igramo protiv srba i francuza
Ma daaaj velike HRVATINE.Suci su ok.Ne kazem ODLICNI
nego OK.Bilo je par stvari sto su im progledali kroz prste,
ali jbg kako su rekli domacinu uvjek 1% popustaju.Utakmica
je sasvim pristojna.I ovo za himnu,ne jedite ona govna da zvizde,
jer i mi njima zvizdimo kada su oni ovdje.Zato ne serite!!!!
U svakom slučaju puno bolja igra naših.Kako u obrani tako i u napadu,samo moramo nastavit ovakvu obranu i još učinkovitiji napad i slomit će se oni !!!
istovremeno igramo protiv srba i francuza
Suci su ok.Ne kazem ODLICNI
To pustimo za kraj ako bude napeto i kada se glave usijaju.... Da vidimo kako će tada francuzi djelovat.
Zasada su OK, to stoji, ali opet di francuza...
Zanima me kako bi bilo kod nas da se igra u Zagrebu. Naravno podrazumijeva se da bi dalmoši žviždali kad bi se dolje igralo.
Što se tiče tekme, sviđa mi se naša igra. Ne igramo na silu i uvijek nalazimo dobra rješenja prema Voriu, te igramo brze centre sa Čupićem.
Da naši i njima zvižduću i sve ..
Ali kod nas je uvijek bilo da može doći koliko navijača želi , a što se ovdje desilo ?! Pustili su pišljivih 200 naših ljudi ?! Gdje to ima još ?
Ali do k***a , već skreće s teme prvenstva na nacionalnu mržnju i vrijeđanje ..
Bune se za sudije..
+2 za srbiju
Drugo poluvrijeme nikako ne mirise na dobro.
LIVE STREAM: http://veetle.com/index.php/channel/view#4f22d02353d49 samo kliknite ''Remind me later''
Ne iđe mi u glavu koji kura* forsiramo u napadu.. 10 min u 2. pol. mi niti jedan izrađen napad nismo imali s kvalitetnim šutom, a da i ne govorim o Kopljaru, pa taj momak skoči metar i pol u zrak i opet se boji pucat po golu.
Obrana ajme majko, Alilović = 0, obrani ono što ga pogodi jbt.. Vujin i Ilić samo trpaju..
I sad bi ti trebao dobiti kaznu, jer direkno vredjas mene?
3+ :(
Ovo je katastrofa.
Forsiraju u napadu, Stanić uvijek spreman.
U obrani ne rade nista, a Srbija uvijek ima 3 covjeka koji su spremni realizirat.
Mozemo se nadat samo cudu.
21:17 za Srbiju
Ovo je vjerovatno poraz :(
Al zalosno je to da se Kopljar koji ima 2,10 m boji pucat na gol jedino kad ude nutra, pa sam tom visinom bi mazo sam tak al tu nis nemres kad covek nema srca za igru jedino nes u obrani koji put blokira i to je to!
A i procitali su nazalost vec vorija i balica vise ni oni nis nemreju!
imamo najbolja krila i zjape prazna pa dodajte na KRILAAAAAAAAAAAAAA vise ne forsirat sredinu!
sve u svemu zalosno
ulazi, al kod nas.
kaj im je, +4??
ulazi, al kod nas.
kaj im je, +4??
21:18
LIVE STREAM:http://veetle.com/index.php/channel/view#4f22d02353d49 samo kliknite ''Remind me later''
laseri?!? omg
Slušam sad kod timeouta šta Goluža govori našim. Svaki njegov timeout: "Napravite 3-4 križanja!!". WTF??? Krila nisu dobila loptu drugo poluvrijeme..
Ajmo Hrvatska... nema predaje <3
Slušam sad kod timeouta šta Goluža govori našim. Svaki njegov timeout: "Napravite 3-4 križanja!!". WTF??? Krila nisu dobila loptu drugo poluvrijeme..
Pa da to je zalosno krila zjape prazna a mogla bi trpat ko od sale , kao protiv madarske krila prakticki dobila tekmu!
Ajmo Hrvatska... nema predaje <3
Ajmooooooooo!
+4
suknja