Evropsko prvenstvo u košarci - Litvanija 2011

poruka: 61
|
čitano: 10.785
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
A stvarno igramo jadno, ja sam si skoro kosu počupo.
F.C LIVERPOOL
15 godina
Re: Evropsko prvenstvo u košarci - Litvanija 2011
Praetorian1 kaže...

Jedina dva igrača u ovoj reprezentaciji su Tomić i Bogdanović. Sve ostalo je .....

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
mario.L_hr kaže...
Praetorian1 kaže...

Jedina dva igrača u ovoj reprezentaciji su Tomić i Bogdanović. Sve ostalo je .....

*ebo te Bogdanović,vidio sam ga večeras,5 otvorenih šuteva,nije pogodio niti jedan.Jedini igrač koji valja u našoj repki je Tomić,drugo sve treba potjerati.Meni samo nije jasno zašto Banić nije pozvan u reprezentaciju,a svakakvi igrači poput Stipčevića ili Simona jesu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 22:11 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...
mario.L_hr kaže...
Praetorian1 kaže...

*ebo te Bogdanović,vidio sam ga večeras,5 otvorenih šuteva,nije pogodio niti jedan.Jedini igrač koji valja u našoj repki je Tomić,drugo sve treba potjerati.Meni samo nije jasno zašto Banić nije pozvan u reprezentaciju,a svakakv igrači poput Stipčevića ili Simona jesu.

Gledaj logično i bez emocija, on je jedini koji može uzeti loptu i napraviti nešto, ostalo je sve "boranija" (kako bi rekli srbi). Ne možeš čovjeka ubiti zbog jedne utakmice. Moraš shvatiti da su naši maksimumi imati prosječnog europskog igrača.

Što se tiče pozivanja igrača, mješeš pozicije i nemožeš tako uspoređivati. Ozljedom Tomasa otišli smo kvragu što se tiče vanjske linije (mada ni prije nismo bili jaki).

Ponavljam ono što sam napisao u prvom (mom) postu. Prognozirati slijedeći rezultat naših je isto kao da prognoziraš rezultat ženskog rukometa ili košarke uz sve činjenice i znanje nikad neznaš kako će završiti.

15 godina

pa nebi imali onakav postotak šuta ni da su nogama gađali u koš,kako su jadni.Sve je došlo na naplatu,godinama se naša košarka samo uništava,klubovi koji su prije bili u vrhu Europe,Zadar,Cibona i Split propadaju,igrači odlaze,ništa se ne rješava po tom pitanju.Da vidim onog Radića negdje na ulici,opalio bi mu šamar majke mi!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 22:23 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

pa nebi imali onakav postotak šuta ni da su nogama gađali u koš,kako su jadni.Sve je došlo na naplatu,godinama se naša košarka samo uništava,klubovi koji su prije bili u vrhu Europe,Zadar i Cibona,propadaju,igrači odlaze,ništa se ne rješava po tom pitanju.Da vidim onog Radića negdje na ulici,opalio bi mu šamar majke mi!

Najmanji je problem uništavanje klubova. Naš najveći problem je u trenerskoj struci. Imamo dva, možda tri trenera koja nešto vrijede, ostalo je srednja žalost. OK Joke je dobio šansu ali po meni neopravdano što je i pokazao. Ne vidim kako nakon ovoga može ostati izbornik. Pitanje je tko će doći na njegovo mjesto?

16 godina
neaktivan

Piše se Europsko. Daj, pa na Hrvatskom si forumu.

FAIL
15 godina
mario.L_hr kaže...
antimadridista kaže...

pa nebi imali onakav postotak šuta ni da su nogama gađali u koš,kako su jadni.Sve je došlo na naplatu,godinama se naša košarka samo uništava,klubovi koji su prije bili u vrhu Europe,Zadar i Cibona,propadaju,igrači odlaze,ništa se ne rješava po tom pitanju.Da vidim onog Radića negdje na ulici,opalio bi mu šamar majke mi!

Najmanji je problem uništavanje klubova. Naš najveći problem je u trenerskoj struci. Imamo dva, možda tri trenera koja nešto vrijede, ostalo je srednja žalost. OK Joke je dobio šansu ali po meni neopravdano što je i pokazao. Ne vidim kako nakon ovoga može ostati izbornik. Pitanje je tko će doći na njegovo mjesto?

Varaš se,to je definitivno najveći problem.Pa sjeti se samo koliko je igrača izašlo iz Zadarske škole košarke,iz Splita,iz Cibone,i to je bio glavni razlog zašto smo prije bili jedna od najboljih reprezentacija svijeta,sjeti se najprije Kreše Ćosića,Dražena,pa poslije Dino Rađa,Toni Kukoč itd.a sada kad nam klubovi ne vrijede ništa,nema više ni mladih igrača,nema ničega i samo upadamo sve dublje u rupu bez dna,i samo je pitanje vremena kad će bankrotirati svi ti slavni klubovi koji su dali sva ta velika imena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 22:30 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...
mario.L_hr kaže...
antimadridista kaže...

Varaš se,to je definitivno najveći problem.Pa sjeti se samo koliko je igrača izašlo iz Zadarske škole košarke,iz Splita,iz Cibone,i to je bio glavni razlog zašto smo prije bili jedna od najboljih reprezentacija svijeta,sjeti se najprije Kreše Ćosića,Dražena,pa poslije Dino Rađa,Toni Kukoč itd.a sada kad nam klubovi ne vrijede ništa,nema više ni mladih igrača,nema ničega i samo upadamo sve dublje u rupu bez dna,i samo je pitanje vremena kad će bankrotirati svi ti slavni klubovi koji su dali sva ta velika imena.

Gledaj klubovi su sami sebi došli glave,. Radili su prema hrvatskom običaju kupuj skupo prodaj jeftino. Nije neki bed neka se restruktuiraju i počnu iznova. Na njihovo mjesto doći će neki drugi klubovi. Osnovni problem je u struci. tu i tamo imamo pokojeg mladog igrača (vijesti koje po običaju prenapušemo) koji nestanu i ne ostvare potencijal u seniorima. Takva je situacija zadnjih 20 godina (ok bio je i poneki bljesak ali više kao iznimka koja potvrđuje pravilo). Naši treneri su umjetnici u uništavanju igrača.

16 godina
neaktivan

Ja bi zabio više koševa od ovih invalida...

Što se mene tiče od ove skupine invalida treba zadržat Popovića i Tomića, i treba čekat oporavak Planinića i Ukića, i Banić treba igrat. I nek se skauti još malo potrude i nađu još dobrih igrača...
I treba potjerat mafiju iz našeg sporta.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 22:49 (Praetorian1).
15 godina
Bosnom behar probeharao: www.hrsport.net/mobile/vijesti/424008/kosarka-reprezentacija/novi-samar-hrvatskoj-kosarci
Koja prijevara su ovi nasi. Izgledaju ko da ih je strah pred svaku tekmu. Tolike tekme u rukama i onda kad je najvaznije, drugi nas deru. Kuda ide nasa kosarka?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Bosnom behar probeharao: www.hrsport.net/mobile/vijesti/424008/kosarka-reprezentacija/novi-samar-hrvatskoj-kosarci
Koja prijevara su ovi nasi. Izgledaju ko da ih je strah pred svaku tekmu. Tolike tekme u rukama i onda kad je najvaznije, drugi nas deru. Kuda ide nasa kosarka?

U koš za smeće.

F.C LIVERPOOL
17 godina
neaktivan

Omerhodzica ovaj Markotu za MVP prvenstva , kakva igracina .U sinergiji sa profesorom trenerom Joke Vrankovicem, takticarem i znalacem jedino nam je super jaka Bosna mogla uzeti skalp

15 godina
Zna se što znači riječ "joke" na engleskom,takav je i kao trener.
14 godina
neaktivan

Joj sramote, valjda je Drazen igrao sa Sv. Petrom basketa pa nije ovo gleda.

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
15 godina
protjeran

Sustavno unistavanje naseg najtrofejnijeg sporta... pa sad imamo i "rezultate". Skole su nekad igrale skolska prvenstva trenirala se sica za djabe a sad se dvorane iznajmljuju za pare starim prdonjama da mogu mali fuzbal igrat. Moze nas sve zajedno bit sramota da smo se toliko udaljili od ostavstine Cosica i Petrovica. Ne postoji nista na svijetu sta me moze iznervirat ko Hrvatska reprezentacija u kosarci...... je.i se Joke i Draper i svi koji su ih uopce stavili u tu repku.

Brutal Truth \m/
16 godina
neaktivan

Ko je stavio uopće Markotu u reprezentaciju, igra kao da je na sto droga. I ovaj Draper nema pojma, ne može ni jump shot  pred košem zabit.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 12:34 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan

Po mojem mišljenju naši najbolji igrači na prvenstvu su Tomić, Bogdanović i Popović. Draper je u zadnje dvije utakmice dokazao da je izvrstan playmaker. Odlično je razigravao suigrače.

Jučer nam se opet ponovio onaj ''sjajni' šut za tri, od ''izvrsnih'' 15% u prvom poluvremenu.

Teletović nam je samo u prvome poluvremenu ukrcao 17 poena, a Domercant u zadnjoj četvrtini nije mogao ništa fulati. Jednostavno im je sve ulazilo.

Danas igramo protiv Grče. Šta mislite? Kako će završiti?

I zašto Barać nije ni ulazio u zadnje dvije utakmice? Znam da je iznenađujuće loš, ali nije odigrao ni minute.

17 godina
neaktivan

Ma sve ok izgubit i od Bosne .Ima nas malo para nema, puno razvijenije i mnogoljudnije (sa vecim bazenom) su sportski iza nas .Ali ovakva igra.Kaze Joke moderna, brza, dinamicka kosarka.Kaj to znaci 7 sekundi napad sa sutiranjem trice u bezpozicijskoj igri i sporim povratkom u obranu.Ali koji pajseri Markota, Stipcevic, Andric , narocito Markota MVP ste vidli koji sut lik ima koja rotacija lopte ko da kladu baca a ne kuglastu loptu .Pa vapim za igracima koje sam nemilosrdno ismijavo sa frendovima Grgat, Nicevic, Gregov, Pejcinovic, Erjavec (u igracim danima).. i ostala nis koristi kompanija koja je popunjaval rupe ali za ove su Dream Team  

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 13:33 (Tcherot).
15 godina

Sramota ,kakva država takav sport...

15 godina
14 godina
protjeran

Sramotno i žalosno.

“Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
Kafd će prenosit španjolsku da malo uživam u košarci?
F.C LIVERPOOL
15 godina
Praetorian1 kaže...
Kafd će prenosit španjolsku da malo uživam u košarci?

Postoje i drugi programi osim HRT-a (mislim inozemni).

16 godina
neaktivan
Jel ima na internetu neki streaming za gledat uživo?
F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan

balkan sport

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
17 godina
Praetorian1 kaže...
Jel ima na internetu neki streaming za gledat uživo?

Ima ih uvijek, recimo pogledao sam samo jednu tekmu hrvatske i to zato jer mi je bilo dosadno ostalo sam gledao španjolsku i francusku prek interneta.

http://www.ilemi.me/

http://www.lshunter.tv/basketball-live-streaming-video.html

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 11:29 (Dwyane Wade).
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Piše se Europsko. Daj, pa na Hrvatskom si forumu.

Kakve veze ima sto smo na Hrvatskom forumu...zaobidji temu ako ti se ne svidja...

14 godina
neaktivan

Gore od ovog ne može. Za ovu sramute je isključivo kriva uprava HKS-a na čelu sa dotičnim gospodinom Danom Radićem, grobarom hrvatske košarke. Tomu treba stati na kraj. Treba smjeniti te odgovorne osobe, te ih zamijeniti odgovornijim, poštenijim i sposobnijim osobama kako bismo osigurali kvalitetniju budućnost hrvatske košarke, a ne da ona tako nisko pada. Također treba osnovati nezavisni, naglasak na nezavisni košarkaški portal i časopis.

Svaka ćast na kvaliteti košarkaškog portala Košarka.hr, ali oni su ''potplaćeni'' od strane HKS-a. Oni su jedini medij u Hrvatskoj koji nije objavio članak sa kritikama na račun HKS-a, Danka Radića, i izbornika Joke Vrankovića, naprotiv oni ih beskrajno hvale i podražaju. Također časopis po imenu Hrvatska košarka, koji je itekako povezan sa navedenom internet stranicom, hvale HKS i njihov način rada, kao i KK HEP, pozant po nazivo KK Zagreb CO na čelu sa svojim predsjednikom T.K.-om.

Toliko od mene.

14 godina
neaktivan

mislim da su kriva prevelika očekivanja od ipak prosječne reprezentacije

Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego jedan dan u bjedi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice