Danas bi imao 47 godina
RIP
Danas bi imao 47 godina
RIP
To je bila osobna iskaznica oliti karta, izdana u tadašnjoj SFRJ koju 1993 još nije bilo potrebno zamijeniti.
Danas bi imao 47 godina
RIP
da.. ova tema je otvorena prije točno godinu dana..
Danas bi imao 47 godina
RIP
da.. ova tema je otvorena prije točno godinu dana..
pa znam, kazem za danas :D
danas sam autom prolazio pokraj spomenika,bila je tu i grupica ljudi.
spomenik odrazava pravu sliku sibenika.drazenu fali jos samo salica kave i slika bi bila potpuna.sramota
Pa zato se puno ljudi i iselilo iz Šibenika, jako težak i prgav narod tamo obitava.
RIP
Steta, velik talent i covjek...
Evo ja danas prolazija i spomenik je lose napravljen, al dobro je sta su nam ga uopce napravili jer je za to tribalo duuugo vrimena, ipak RIP Dražene!
onaj spomenik je smisan...Dražen drzi loptu izmedu nogu ko da je bija nogometas a ne kosarkas...stavili su par svica i par biljaka i to je to...po meni su tribali puno bolje napravit jer on zasluzuje vise u gradu u kojem se rodija i u gradu u kojem je napravija prve kosarkaske korake...svaka cast draženu, jako ga puno cijenim ali ovo je sramota za ovaj grad koji tone sve dublje i dublje jer ga vode krivi ljudi kojima je u interesu samo lova i nista drugo...mrš Pauk i co. sram vas bilo!!!!!
Pa zato se puno ljudi i iselilo iz Šibenika, jako težak i prgav narod tamo obitava.
Ti si moga i navratiti u zadnje 4 godine iz ZG, ne vjerujem da želiš reći da smo svi teški i prgavi ;) ...i da, nema više kockica uz gimnaziju
Ovakav spomenik bi ponajviše mogli zahvaliti mami Biserki!
offtopic smo - tema će postati klub šibenčana
otkrivanje spomenika danas u Šibeniku
Ne samo to, nisam nikoga ni od familije vidio - već su me zaboravili
On topic: Svaka čast spomeniku, ali Dražen zaslužuje memorijalni centar - bila bi to turistička atrakcija u pomalo mrtvom gradu.
Evo zašto je najveći..
Jedna od najvećih izjava velikog Dražena Petrovića, i tako prikladna na današnji dan."Kad je stigao na zadnji turnir u životu, održan u poljskom Wroclavu, njega i ostale reprezentativce Hrvatske dočekao je katastrofalan smještaj u hotelu D-kategorije sa zajedničkom upotrebom WC-a i kupatila za cijeli kat! I dok se ondašnji izbornik Mirko Novosel preznojavao, bojeći se reakcije hrvatskih NBA zvijezda, Dražen je sve ušutkao rečenicom: - Kad naši vršnjaci mogu čučati mjesec dana u rovovima, možemo i mi izdržati pet dana u ovom hotelu!"
-Ujedno i poruka svim igračima koji igraju samo za novac..
Naletio sam jednom davno na presliku Draženove vozačke dozvole na nekom site-u, a kasnije mi je i Aco potvrdio, istekla je 7.lipnja.1993, točno na dan kad je poginuo, koji Paradox
onda je to vjerojatno bila Američka ili nečija druga vozačka jer naša bi mu trajala do 65 godine starosti ili je imao ograničenje
Hrvatska je bila, ali kao mladome vozacu traje 10 godina...
U to vrijeme nije bilo razlike mladi ili stari vozač kao danas,svi vozači bez obzira na godine su bili ravnopravni.
Kaj se možda da ništa tak je ispalo, sve bi bilo drukčije da nije prerano otišao ali to se dogodilo nažalost jedan nestretni kamion na cesti i eto.
Godine 1994. Šuker je vozio Diega Maradonu na Mirogoj. Diego je u rukama nosio 62 ruže, a na upit novinara zbog čega ih upravo toliko nosi na Draženov grob, odgovorio je: "Došao sam se pokloniti najvećemu, a onaj tko nezna koliko je Dražen zabio u finalu Kupa kupova protiv Caserte nije vrijedan da mu ista objašnjavam."
Sretan rođendan kapetane...
Sretan rođendan kapetane