JESENSKI PRVACI ALE ALE
zna iko kada se počinju prodavat karte za tekmu sa PAOK-om ?
zna iko kada se počinju prodavat karte za tekmu sa PAOK-om ?
Od danas ili sutra nisam siguran.
http://img59.imageshack.us/img59/7720/dinamopaok1.gif
e hvala ti na odgovoru
Karte kupljene, nervozan sam već sad, jel ko gledal kakvu dugoročniju prognozu vremena?
Karte kupljene, nervozan sam već sad, jel ko gledal kakvu dugoročniju prognozu vremena?
Teško da se može prognozirat išta 10 dana unaprijed... Samo da teren bude iole pristojan.
Evo ja sam naletio na nešto http://www.accuweather.com/en-us/hr/grad-zagreb/zagreb/details10.aspx to može biti i potpuno ne točno,ali moguće je i da bude tako jer su sličnu prognozu rekli novinari i Dinamo,Znači mogli bi se ti Grci fino smrznut.
sutra idem kupiti 2 karte za frenda i mene..pa me zanima oće mi dati dva šala i dvije kape? ili trebaju biti dvije osobe
sutra idem kupiti 2 karte za frenda i mene..pa me zanima oće mi dati dva šala i dvije kape? ili trebaju biti dvije osobe
Trebali bi ti dat jer kupuješ dvije karte.
PAOK je velika sansa za ovu generaciju, da se nadju u svim buducim almanasima NK Dinama
Dat će ti dvije kape i dva šala.
Dns kupio karte (istok) i da dobiješ kapu i šal za svaku kartu, a udaraljke ćeš valjda dobit na dan tekme na ulazu
Kako mi je žao što ne mogu ići
Vrsaljko naj vjerovatnije neće moći igrati protiv PAOK-a.
Vrsaljko naj vjerovatnije neće moći igrati protiv PAOK-a.
neće,kad ga je ona seljačina namjerno potrgala,kao da radi za paok pa da nas sjebe,mrzim takav mentalitet primitivni
Oce se karte prodavati na dan utakmice?
dolazim iz bosne pa da nebi bilo nemam karte..
Sigurno hoće - nekako je običaj da većina ljudi kupi karte na dan utakmice...
Samo pripremi se na veliku vjerojatnost da te dočeka sjedalica ispunjena ledom (kiša i snijeg ostaju u njima kao u školjkama, pa kada je temp ispod nule zalede se), pa uzmi sa sobom neke stare novine i ne bi bilo loše da od onih likova na ulazu uzmeš stiropor (5 kn), ako nemaš neko drugo "izolacijsko" sredstvo.
I jasno - vodi brigu da će ti trebati neko vrijeme za stajanje u redu za kartu, a onda i za ulazak - od kako imaju brojače i barkod skener na ulazu, uvijek nastane zastoj kada dođu ljudi koji prvi put ulaze kroz taj sustav, pa se totalno zbune...
p.s.
Šal je odličan, a i kapa je dobra (meni osobno je malo tijesna, ali što se može)! Kvalitetniji su nego li sam se nadao, sasvim sigurno vrijede više od same karte... A ukoliko pobijedimo nije ni potrebno govoriti koliko će to biti cijenjeni suvenir!
Sigurno hoće - nekako je običaj da većina ljudi kupi karte na dan utakmice...
Samo pripremi se na veliku vjerojatnost da te dočeka sjedalica ispunjena ledom (kiša i snijeg ostaju u njima kao u školjkama, pa kada je temp ispod nule zalede se), pa uzmi sa sobom neke stare novine i ne bi bilo loše da od onih likova na ulazu uzmeš stiropor (5 kn), ako nemaš neko drugo "izolacijsko" sredstvo.
I jasno - vodi brigu da će ti trebati neko vrijeme za stajanje u redu za kartu, a onda i za ulazak - od kako imaju brojače i barkod skener na ulazu, uvijek nastane zastoj kada dođu ljudi koji prvi put ulaze kroz taj sustav, pa se totalno zbune...
p.s.
Šal je odličan, a i kapa je dobra (meni osobno je malo tijesna, ali što se može)! Kvalitetniji su nego li sam se nadao, sasvim sigurno vrijede više od same karte... A ukoliko pobijedimo nije ni potrebno govoriti koliko će to biti cijenjeni suvenir!
Hvala na odgovoru i savjetima..
Ta se tekma ne propusta cekat cemo koliko je potrebno za kartu.
jos ako pobijedimo bit ce to topla noc i ako je hladno..
Joj al se bojim te tekme, stalno mi je na pameti 2004 godina i utakmica protiv Herenveena......al ta je momčad bila desetorostruko lošija od ove
Iz Dinama su reki da su do sada prodali 4000 ulaznica i akreditirali 120 novinara!
Joj al se bojim te tekme, stalno mi je na pameti 2004 godina i utakmica protiv Herenveena......al ta je momčad bila desetorostruko lošija od ove
Čuj, jedno je sigurno - osjećaj razočaranosti i "popišanosti" nakon "povijesne" utakmice ne bi za nas bio ništa novo, na to smo već navikli! Ali baš zato bi u slučaju pobjede imali priliku doživjeti sasvim nam nepoznatu - ekstazu!
Čuj, jedno je sigurno - osjećaj razočaranosti i "popišanosti" nakon "povijesne" utakmice ne bi za nas bio ništa novo, na to smo već navikli! Ali baš zato bi u slučaju pobjede imali priliku doživjeti sasvim nam nepoznatu - ekstazu!
Ako se desi takvo nešto (poraz), organiziramo ritualno spaljivanje polovice šala (onaj tko je kupi kartu zna o čemu se radi)
Iz Dinama su reki da su do sada prodali 4000 ulaznica i akreditirali 120 novinara!
A mislim da je ovo informacija od srijede dopodne pa ti taj broj trenutno trebao biti i veći!
Tu si potpuno u pravu! Nisam na to tako gledao.......iako od svih koje su se do sada nazivale povijesne, ova zapravo to i znači, ali opravdat će naziv samo ako prođemo, a ako ne onda postaje samo još jedna u nizu baksuzluka, potpuno neprimjetna na listi neuspjeha
I Mamić kaže da u srijedu očekuje 36.000 ljudi na Maksimiru.
Ajmo Dinamo, do povijesnog uspjeha