Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 126.006
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dinamo 2010/11

JESENSKI PRVACI ALE ALE

16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

zna iko kada se počinju prodavat karte za tekmu sa PAOK-om ?

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar
15 godina
neaktivan
RE: Dinamo 2010/11
CreaToR kaže...

zna iko kada se počinju prodavat karte za tekmu sa PAOK-om ?

Od danas ili sutra nisam siguran.

http://img59.imageshack.us/img59/7720/dinamopaok1.gif

BF:BC2 ingame:xRALEx
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 13:58 (DJECHACHIC).
16 godina
neaktivan

e hvala ti na odgovoru

17 godina
Dinamo 2010/11

Karte kupljene, nervozan sam već sad, jel ko gledal kakvu dugoročniju prognozu vremena?

17 godina
neaktivan
Christian kaže...

Karte kupljene, nervozan sam već sad, jel ko gledal kakvu dugoročniju prognozu vremena?

Teško da se može prognozirat išta 10 dana unaprijed... Samo da teren bude iole pristojan. {#}

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
15 godina
neaktivan
Christian kaže...

Evo ja sam naletio na nešto http://www.accuweather.com/en-us/hr/grad-zagreb/zagreb/details10.aspx to može biti i potpuno ne točno,ali moguće je i da bude tako jer su sličnu prognozu rekli novinari i Dinamo,Znači mogli bi se ti Grci fino smrznut.

16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

sutra idem kupiti 2 karte za frenda i mene..pa me zanima oće mi dati dva šala i dvije kape? ili trebaju biti dvije osobe

15 godina
neaktivan
CreaToR kaže...

sutra idem kupiti 2 karte za frenda i mene..pa me zanima oće mi dati dva šala i dvije kape? ili trebaju biti dvije osobe

Trebali bi ti dat jer kupuješ dvije karte.

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

PAOK je velika sansa za ovu generaciju, da se nadju u svim buducim almanasima NK Dinama

17 godina
CreaToR kaže...

Dat će ti dvije kape i dva šala.

17 godina
Dinamo 2010/11

Dns kupio karte (istok) i da dobiješ kapu i šal za svaku kartu, a udaraljke ćeš valjda dobit na dan tekme na ulazu

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Kako mi je žao što ne mogu ići {#}

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Vrsaljko naj vjerovatnije neće moći igrati protiv PAOK-a.

15 godina
DJECHACHIC kaže...

Vrsaljko naj vjerovatnije neće moći igrati protiv PAOK-a.

neće,kad ga je ona seljačina namjerno potrgala,kao da radi za paok pa da nas sjebe,mrzim takav mentalitet primitivni

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Oce se karte prodavati na dan utakmice?

dolazim iz bosne pa da nebi bilo nemam karte..{#}

17 godina
moderator
mario1990 kaže...

Sigurno hoće - nekako je običaj da većina ljudi kupi karte na dan utakmice...

Samo pripremi se na veliku vjerojatnost da te dočeka sjedalica ispunjena ledom (kiša i snijeg ostaju u njima kao u školjkama, pa kada je temp ispod nule zalede se), pa uzmi sa sobom neke stare novine i ne bi bilo loše da od onih likova na ulazu uzmeš stiropor (5 kn), ako nemaš neko drugo "izolacijsko" sredstvo.

I jasno - vodi brigu da će ti trebati neko vrijeme za stajanje u redu za kartu, a onda i za ulazak - od kako imaju brojače i barkod skener na ulazu, uvijek nastane zastoj kada dođu ljudi koji prvi put ulaze kroz taj sustav, pa se totalno zbune...

p.s.

Šal je odličan, a i kapa je dobra (meni osobno je malo tijesna, ali što se može)! Kvalitetniji su nego li sam se nadao, sasvim sigurno vrijede više od same karte... A ukoliko pobijedimo nije ni potrebno govoriti koliko će to biti cijenjeni suvenir! {#}

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 18:14 (Miro).
15 godina
neaktivan
Miro kaže...
mario1990 kaže...

Sigurno hoće - nekako je običaj da većina ljudi kupi karte na dan utakmice...

Samo pripremi se na veliku vjerojatnost da te dočeka sjedalica ispunjena ledom (kiša i snijeg ostaju u njima kao u školjkama, pa kada je temp ispod nule zalede se), pa uzmi sa sobom neke stare novine i ne bi bilo loše da od onih likova na ulazu uzmeš stiropor (5 kn), ako nemaš neko drugo "izolacijsko" sredstvo.

I jasno - vodi brigu da će ti trebati neko vrijeme za stajanje u redu za kartu, a onda i za ulazak - od kako imaju brojače i barkod skener na ulazu, uvijek nastane zastoj kada dođu ljudi koji prvi put ulaze kroz taj sustav, pa se totalno zbune...

p.s.

Šal je odličan, a i kapa je dobra (meni osobno je malo tijesna, ali što se može)! Kvalitetniji su nego li sam se nadao, sasvim sigurno vrijede više od same karte... A ukoliko pobijedimo nije ni potrebno govoriti koliko će to biti cijenjeni suvenir! {#}

Hvala na odgovoru i savjetima..{#}

Ta se tekma ne propusta cekat cemo koliko je potrebno za kartu.

jos ako pobijedimo bit ce to topla noc i ako je hladno..{#}

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Joj al se bojim te tekme,  stalno mi je na pameti 2004 godina i utakmica protiv Herenveena......al ta je momčad bila desetorostruko lošija od ove

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Iz Dinama su reki da su do sada prodali 4000 ulaznica i akreditirali 120 novinara!

17 godina
moderator
Kora kaže...

Joj al se bojim te tekme,  stalno mi je na pameti 2004 godina i utakmica protiv Herenveena......al ta je momčad bila desetorostruko lošija od ove

Čuj, jedno je sigurno - osjećaj razočaranosti i "popišanosti" nakon "povijesne" utakmice ne bi za nas bio ništa novo, na to smo već navikli! Ali baš zato bi u slučaju pobjede imali priliku doživjeti sasvim nam nepoznatu - ekstazu! {#}

...
17 godina
Miro kaže...
Kora kaže...

Čuj, jedno je sigurno - osjećaj razočaranosti i "popišanosti" nakon "povijesne" utakmice ne bi za nas bio ništa novo, na to smo već navikli! Ali baš zato bi u slučaju pobjede imali priliku doživjeti sasvim nam nepoznatu - ekstazu! {#}

Ako se desi takvo nešto (poraz), organiziramo ritualno spaljivanje polovice šala (onaj tko je kupi kartu zna o čemu se radi){#}

17 godina
DJECHACHIC kaže...

Iz Dinama su reki da su do sada prodali 4000 ulaznica i akreditirali 120 novinara!

A mislim da je ovo informacija od srijede dopodne pa ti taj broj trenutno trebao biti i veći!

15 godina
protjeran
Miro kaže...
Kora kaže...

Tu si potpuno u pravu! Nisam na to tako gledao.......iako od svih koje su se do sada nazivale povijesne, ova zapravo to i znači, ali opravdat će naziv samo ako prođemo, a ako ne onda postaje samo još jedna u nizu baksuzluka, potpuno neprimjetna na listi neuspjeha

Dinamo živi vječno
17 godina
Vecernji prenosi Mamicevu izjavu kako je prodano vec 22.000 ulaznica!
15 godina
neaktivan
Christian kaže...
Vecernji prenosi Mamicevu izjavu kako je prodano vec 22.000 ulaznica!

I Mamić kaže da u srijedu očekuje 36.000 ljudi na Maksimiru.

17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ajmo Dinamo, do povijesnog uspjeha

17 godina
Dinamo 2010/11

Evo i nekih orijentacijskih prognoza...

15 godina
Dinamo 2010/11

Uvertira za trasu

Novi Fosili - Za dobra stara vremena

Novi Fosili - Košulja Plava

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 1:17 (Flying Dutchman).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice