Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.165.848
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Rast mišića i visina

Radio jučer press sa bučicama na uspravnoj klupi za ramena. Kad sam dignuo bučice gore i zadržao malo samo mi je odjednom lijeva ruka propala i pojavila se neka neugodna bol u ramenu koju danas osjetim. Mislim, nije ništa strašno takvih poluozljeda sam imao stalno dok sam rukomet trenirao, ali živcira me :( .

Kakva glupost, nadam se da će brzo rame ozdraviti da mogu nazad u teretanu neda mi se noge radit više puta tjedno :D.

15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Keops kaže...

Radio jučer press sa bučicama na uspravnoj klupi za ramena. Kad sam dignuo bučice gore i zadržao malo samo mi je odjednom lijeva ruka propala i pojavila se neka neugodna bol u ramenu koju danas osjetim. Mislim, nije ništa strašno takvih poluozljeda sam imao stalno dok sam rukomet trenirao, ali živcira me :( .

Kakva glupost, nadam se da će brzo rame ozdraviti da mogu nazad u teretanu neda mi se noge radit više puta tjedno :D.

potpuno ista stvar se meni desila, isto lijevo rame:d

nakon par dana je potpuno nestala bol, nešto se nategnulo samo očito, nadam se da i tebi nije strašno

17 godina
Rast mišića i visina

Nisam primjetio kod nas taolku navalu, ali možda je još rano?
Valjda se još odmaraju od NG slavlja i otišli na "skijanje" u inozemstvo?
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aVQ81On_700b.jpg

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
12 godina
neaktivan
Keops kaže...

Zvuči kao uklještenje ramena, je li boli kada rotiraš rame prema unutra ili vani i kada digneš ruke iznad glave?

Ako je preporučam ti da pročitašNeanderthal No More i još preporučam 7 minute rotator cuff solution. Pročitaj ovo i dobit ćeš uvida u kako rame funkcionira i kako spriječiti ozljede. Ovaj

i
 od Diesel crewa dobro služi svrsi te ga preporučam svakome.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 15:24 (Kramerdida).
14 godina

Hvala ti na odgovoru, danas već slabije osjetim rame i mislim da će do idućeg tjedna proći jer nije ništa ozbiljno, ali svejedno dobro je malo proučiti za ubuduće. 

Sad sam se sjetio da sam prije nekih 8 godina slomio ruku na području ramena, 2 mjeseca nisam išao u školu, poprilično ozbiljno je bilo. Igrao sam nogomet po kiši, poskliznuo se i trebao sam pasti na leđa ali sam se dočekao lijevim laktom što je napravilo pomak u zglobu.

Rame je zeznuta stvar, treba ga čuvati :D.

10 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Eo vako primjetio sam da vas ima dosta tu da ste uzimali testesterone. Namjeravam uzimat test depo od galenike. Imam 17 godina i zanima me koliko vam traje kura i po koliko uzimate ja bih ipak uzimao malo manje jer bi pazio na zdravlje a bio bi zadovoljan kad bi nakraju kure dobio 4 kg. I da jos jedna informacija gdje se ubost ?

17 godina

17 godina i odma na iglu?
Bravo majstore :)
Btw jos si mlad i pubertelija tak da uzimat testosteron u periodu zivota kad ti je organizam preplavljen testosteronom nema smisla.

Zaboravi na pikanje i pocni pravilno te dovoljno jesti. Mozemo se kladit da se budes piknul i ne budes dobil niti kilu jer se ne budes dovoljno hranio i macros ti budu u kurcu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 11:45 (NEW_MAN).
14 godina
neaktivan
sharki kaže...

Eo vako primjetio sam da vas ima dosta tu da ste uzimali testesterone. Namjeravam uzimat test depo od galenike. Imam 17 godina i zanima me koliko vam traje kura i po koliko uzimate ja bih ipak uzimao malo manje jer bi pazio na zdravlje a bio bi zadovoljan kad bi nakraju kure dobio 4 kg. I da jos jedna informacija gdje se ubost ?

Pa 12 tjedana  bi trebalo trajati---  u dupe je najbolje, najbezbolnije i najsigurnije.... ali 17 god? zasto? to su najbolje godine za naapredovati natural

NEW_MAN macros ehehhe . tko je taj? :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 12:35 (exer1234).
14 godina
neaktivan
sharki kaže...

kakva ti je prehrana?kakav PCT si planirao?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
neaktivan
sharki kaže...

Ne znam dal da se smijem ili da plačem kad pročitam ovako nešto.

15 godina
Rast mišića i visina

Exer ima novi account, samo ignore :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Exer ima novi account, samo ignore :)

novi acc? pa ovaj koristim. wtf?

a i ne bi pitao takva noob pitanja, osnovne stvari znam. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 17:45 (exer1234).
16 godina
Rast mišića i visina

zasto konstantno spamate ovu temu glupim svadama?

11 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Malo mojih slika nakon dugo vremena....

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 16:52 (Boixus Nois PS).
15 godina
Rast mišića i visina

Strašna forma, kapa dolje! 

11 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Hvala 

15 godina
Boixus Nois PS kaže...
fila2208 kaže...

Hvala 

Ako smijem samo savjetovati...ja bi poradio još na prsima, imaš ih, samo ih treba malo više popuniti gore da se spoje s ramenima da torzo izađe puniji, a sredinu pokušati popuniti s uskim benčom, ako me shvaćaš.

dobra su, pošto si dosta izrezan i ona su fino izrezana, ali treba da su punija, ako me shvaćaš.

Dakle nema tu greške, ali evo ako ćeš prijateljski savjet, samo prsa popuniti da budu okruglija, mesnija :)

btw, visina, težina, bf%?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 14:07 (fila2208).
11 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Slazem se da svime...radim ih sad 2 puta tjedno Ali slabo napreduju

1.83m 85 kg a bf neznam

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Slazem se da svime...radim ih sad 2 puta tjedno Ali slabo napreduju

1.83m 85 kg a bf neznam

kolko dizes u benchu, mrtva, cucanj? inace slicnu istu kilazu, visinu pa me zanima ovako na cem sam.

11 godina
protjeran

benc mi je 100kg 6 puta bez pomganja i radim sa bucicama od 40 kg bez problema

,mrtvo 150 5-7puta, cucanj ne forsiram velike kilaze jer se spustam skroz do poda sa 100kg 10ponavanja pravih

11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Shaun t je zakon.

14 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

Shaun t je zakon.

Shaun t je gay..

NIJE MI JASNO, .. KAKVA JE TO VJEZBA ZA UNUTARNJI DIO PRSA?? ZAISTA PRVI PUT CUJEM ZA TO.. MOZE MI NETKO POJASNITI??

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 14:03 (exer1234).
11 godina
protjeran
nema vjezbe za unutrasnji dio prsa
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

pa fila kaze da ima

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

pa fila kaze da ima

di je on to rekao.

Citat or it didnt happen ;)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
exer1234 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

pa fila kaze da ima

di je on to rekao.

par postova gore " a sredinu popuniti s uskim benchom"

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
Ikarus01 kaže...
exer1234 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

pa fila kaze da ima

di je on to rekao.

par postova gore " a sredinu popuniti s uskim benchom"

nigdje nije rekao unutarnja prsa mislio je tamo di se pectoralisi sreću iznad sternuma i manubrija

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nixa reko da ima :D

14 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...

nigdje nije rekao unutarnja prsa mislio je tamo di se pectoralisi sreću iznad sternuma i manubrija

nije li on samo za triceps? mislim uski bench?

Epistula non erubescit
14 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
Ikarus01 kaže...

nije li on samo za triceps? mislim uski bench?

Pa uski bench nije izolacijska vjezba.. pressdown recimo je... Uski bench ce prvestveno pogoditi triceps ako radis pravilno, ali isto tako ce pogoditi i prsa , i rame.. kao i obican bench, i kosi... On vjerojatno misli da ces se uzim pogoditi unutarnji dio (koji ne postoji), s sirokim vanjski, kosim gornji, itd itd..ali ako pogledate ,prsa su samo 1 misic

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice