Neznam cemu si se uvrijedio kada si i sam dosao pitati jer valja konfa koju si slozio, a nabacao si unutra takvih gluposti i prastarih komponenata sta nema nikakvog smisla i to sam ti i rekao. Najbolje da sam rekao da je super konfa i da preporucim i drugima sta si slozio, ako nemas pojma o informatici i sastavljanju konfa onda dodjes i pitati a ako vec pitas onda nemas ama bas nikakvog razloga da se nadjes uvrijedenim. Isti klinac da ja kupujem neki hardwer za koji nemam pojma i pitam jer valja taj dio i netko kaze da to ne valja ni hurcu, prihvatim savjet i kupim ono sta mi iskusniji kazu da valja, tako da smanji malo dozivljaje jer si tek prvi dan na forumu a nemas uopce pojma tko je kakav forumas i tko koliko pridonosi forumu.
Pa reko sam ti hvala covjece sto si slozio i sto si pomogao oko sklapanja,nisam ni rekao da znam nego sam pokusao sam,htio savjet i dobio. Nisam ti nista lose rekao,samo kazem da ti ta poruka nema smisla prijatelju, jer nigdje na svijetu ne postoji mjerilo za glupog i pametnog. Lijep pozdrav :)