Racunalo do 3500kn vise za igrice(bez monitora)

poruka: 8
|
čitano: 1.219
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Racunalo do 3500kn vise za igrice

Evo u 9 mjesecu kupujem novo racunalo pa ako ima netko preporuke za nekakv komp vise za igranje i internet do 3500kn ali bez monitora zvucnika..... Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Racunalo do 3500kn vise za igrice
Kux kaže...

Evo u 9 mjesecu kupujem novo racunalo pa ako ima netko preporuke za nekakv komp vise za igranje i internet do 3500kn ali bez monitora zvucnika..... Hvala unaprijed

Onda si trebo postat temu 5-6 dana prije kupovanja,jer će se možda cijene dosta mjenat i izlaze x4 athloni....

17 godina
Kux kaže...

Kad već uzimas u 9 mjesecu, mislim da bi ti bilo dobro da sacekas onda jos malo, jer bi trebale past cjene radi novih grafickih kartica, a jos jedan razlog je već naveden iznad

I don't care...
16 godina
neaktivan

Kad već uzimas u 9 mjesecu, mislim da bi ti bilo dobro da sacekas onda jos malo, jer bi trebale past cjene radi novih grafickih kartica, a jos jedan razlog je već naveden iznad

MMMM,hd 5*** serijaSmijehNamigivaCool

16 godina
neaktivan
Kux kaže...

Oko 9. mjeseca će izaći dosta novog hardvera tako da ćemo sad bezveze slagat konfiguracije,ali evo jedna (moguće otključavanje 4. jezgre)

written by pod009
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 22:51 (pod009).
16 godina
neaktivan

Ma ne vrijedi slagat kad to neće uzet,a pogotovo kad čuje da će cijena x4 athlona bit 600-800 kn....Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 22:50 (big_guy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ima vremena

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hihihi oke onda cu se javit malo prije nego ga kupim jer nezelim kupovat napamet hvala svima =D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice