Procesor, matična i ram

poruka: 22
|
čitano: 2.227
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Procesor, matična i ram

ovak... izdvojio bi oko 1000 kn za proc, mbo i ram...

kao prvo mbo mora imat intergriranu grafičku, koja bi mogla pokrenut koju igricu tipa COD4... po mogučnosti bilo bi lijepo da pokrene crysis...

evo kaj sam ja mislio uzet:

http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010130

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=4759

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=4128

kao prvo uzeo bi adm zato kaj mislim da se ne isplati kupit intel ako ne mislim izdvojit oko 1500kn za mbo i proc...

a kao drugo sviđa mi se ova grafička,a i pogotovo ploča, još k tome ima i podršku za CF, pa me zanima imate koji bolji prijedlog ili nešto slično

hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Procesor, matična i ram
dominik kaže...

ovak... izdvojio bi oko 1000 kn za proc, mbo i ram...

kao prvo mbo mora imat intergriranu grafičku, koja bi mogla pokrenut koju igricu tipa COD4... po mogučnosti bilo bi lijepo da pokrene crysis...

evo kaj sam ja mislio uzet:

http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010130

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=4759

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=4128

kao prvo uzeo bi adm zato kaj mislim da se ne isplati kupit intel ako ne mislim izdvojit oko 1500kn za mbo i proc...

a kao drugo sviđa mi se ova grafička,a i pogotovo ploča, još k tome ima i podršku za CF, pa me zanima imate koji bolji prijedlog ili nešto slično

hvala

Ok je, samo obavezno uzmi 2 gige rama, u jednoj pločici. Kasnije po mogućnosti staviš neku grafu...
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
Procesor, matična i ram

ma več sam ja isplaniro kupit grafičku u 4 mj, kad dobim lovu za rođendan...

ak će se nač malo više love, kupim ja nije bed...Smijeh

sam se brinem dal se to isplati jer će sad ubrzo novi socketi...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procesor, matična i ram

mislim da se nebus bas naigro s ovom grafickom..pogotovo ak imas neki 1680x1050 monitor..tak da kad skupis para uzmi si neku hd3850..

pokrenut ce ta integrirana cod4 i crysis al low detalji..i da obavezno si uzmi 2 keksa kingmaxa..

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hara_zg kaže...

mislim da se nebus bas naigro s ovom grafickom..pogotovo ak imas neki 1680x1050 monitor..tak da kad skupis para uzmi si neku hd3850..

pokrenut ce ta integrirana cod4 i crysis al low detalji..i da obavezno si uzmi 2 keksa kingmaxa..

eh da imam para kupio bi ja 4850...
al jbg... nema se...
EDIT: ma nije meni važno dal će to bit low ili high... nisam ja baš neki gamer...
samo da mi pokreče igricu bez štekanja i ja sretan!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 21:47 (dominik).
17 godina
neaktivan

Nije lose al bit ce jos bolje kad uzmas neku postenu graficku.Ja sam mislio nadogradit svoj komp nesto slicno tvom a na kraju prodao sve i kupio novo za 5000 kn.Eto uzeo sam i HD 4850 dual slot fansink i ni traga tom famoznom pregrijavanju.Idle oko 45 a load do 65.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
neaktivan
Procesor, matična i ram

Neces se previse naigrat ali za pocetak je ok..Cool

Obvezno 2Gb rama,kasnije po potrebi phenom i 4850Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 22:05 (Lion King).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Nije lose al bit ce jos bolje kad uzmas neku postenu graficku.Ja sam mislio nadogradit svoj komp nesto slicno tvom a na kraju prodao sve i kupio novo za 5000 kn.Eto uzeo sam i HD 4850 dual slot fansink i ni traga tom famoznom pregrijavanju.Idle oko 45 a load do 65.

eh vidiš ja nemrem prodat komp, tj mogu ga sam u djelove a dobio bi max 500kn... a kao prvo baš i neznam točne podatke o njemu jer sam ga dobio, a inače je star 2 god...tak da...
sad sam se sjetio još jednog pitanja... dal će se taj 5000 moc OC do 3GHz il možda više, normalno s poštenim hladnjakom...
jer baš nemrem izdvojit 500kn više pa da kupim 5000+, jer moram uz njega kupit hladnjak tak da...

17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Neces se previse naigrat ali za pocetak je ok..Cool

Obvezno 2Gb rama,kasnije po potrebi phenom i 4850Namigiva

eh da to bi bilo ljepo... to sam uvjek želio da mi se u mojoj kanti nađe neki phoneom i dvije grafičke u CF... to bi bilo nešto predobro...
a dobro nije ni loša jedna 4850...hehe....Smijeh
17 godina
neaktivan

Vjeruj mi da svaka stvar ima svog kupca.Moj komp je vrijedio oko 1000 a prodao sam ga za 1500 kn i jos me tip pitao zasto ga dajem tako jeftino.Probaj ga stavit u oglas pa vidi.Sto se tice tog Athlona znam da 5000 black edition moze bez problema sa boljim hlaadnjakom na 3ghz al za ovaj obicni neznam.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
neaktivan
Procesor, matična i ram

e pa onda ću i ja tak probat... sam ima koji probram koji baš pokazuje koja je matična, proc itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam jedan program.Zove se SIW (system info windows).Mozes vidjet sve.Od lozinki,temperatura,model maticne graficke proca i ostalog.Posalji mi na PM mail pa cu ti ga poslat.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 22:48 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Poslat cu ti na PM jedan program.Zove se SIW (system info windows).Mozes vidjet sve.Od lozinki,temperatura,model maticne graficke proca i ostalog.

e hvala puno... ufff ako to nekom uvaljam za 500kn ja sam sretan...xd
a možda mogu i za više napišem procesor 2.20GHz, 512MB rama i ovi "debili" odma misle neki komp i pol...xd
17 godina
neaktivan
Procesor, matična i ram

5000+BE s big typhoon-om ide na 3.2 bez problema tako da bih ti preporucio taj proc ako mozes nabaviti jos neke novce za hladnjak jer s njim ne dobivas u paketu box coolerNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

5000+BE s big typhoon-om ide na 3.2 bez problema tako da bih ti preporucio taj proc ako mozes nabaviti jos neke novce za hladnjak jer s njim ne dobivas u paketu box coolerNamigiva

da to mi je balo bezveze kaj ne dobiš box cooler al jbg...
taj proc je fkt predobar, bum probo to uzet ak Bog da...

17 godina
neaktivan
Procesor, matična i ram
F1-IVO nemrem ti poslat privatnu poruku tak da ti evo tu mail...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2008 21:39 (dominik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dominik poslao sam ti ga na mail.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Dominik poslao sam ti ga na mail.

hmmm ovak meni njemački baš nije jača strana... tak da sry... možeš mi molim te reč kaj trebam stisnut?
hvala
EDIT: evo našo ja engleski!
xd
sry
EDIT 2: ovak e please daj mi molim te objasni di trebam otič da skinem program, jer ja tu fkt ne vidim taj program...sry
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2008 21:45 (dominik).
17 godina
neaktivan
Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
neaktivan
Procesor, matična i ram

E hvala puno...

e sad bi li mogli reč koliko otprilike ovo vrijedi?

Intel Celeron 2.26

512MB DDR

HDD 29GB, več razmišljam da si kupim novi... tak da...xd

Intel i845G

naravno intergrirana grafička...

nebi prodavo napajanje i kučište jer mi je to novo... al bi našo ja neko napajanje i kučište...

kaj jel bi izvuko 100kn???Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Procesor, matična i ram

300-500 kn

bolje daj koju kunu više pa kupi bleka predobar je

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procesor, matična i ram

evo skužio sam da nemrem prodat konfu zato kaj mi treba hdd...

ovak malo sam još gledo i došo sam na ideu da stavim intel u moj komp... jer će ubrzo pojeftinjenje, tak da to meni paše...(dobro ne sam meni...)

evo kaj sam složio:

konf 1.

Procesor Intel Pentium Dual-Core E2180 , 2.0GHz, socket 775 BOX

Gigabyte EP35-DS3 V2.1, s775, intel P35+ICH9, FSB 1600 O.C./1333

DDR2 1024Mb (1Gb) PC6400 Kingmax MARS , CL5, KLDD48F-A8KI5

Gigabyte Radeon HD 2400 XT 256MB DDR3, PCIE, TVout, DVI

konf 2.

CPU AMD Athlon64 X2 5000+ "Black Edition", dual core, SckAM2

MB Gigabyte MA78G-DS3H, sAM2, AMD 780G

DDR2 1GB PC6400 (800MHz), Kingmax

ARCTIC Freezer 64 PRO, sck.AM2, AM2+, 939, 754

EDIT: ovak zanima me što će se moć bolje OC... malo mi se više sviđa intel konfa, jer ima po meni bolju MBO, a opet ADM ima 5000+BE i bolju grafičku i podršku za CF

naravno kad se skupi lova kupujem hdd još rama i grafičku...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2008 16:51 (dominik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice