Novi komp ^_^

poruka: 69
|
čitano: 12.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Novi komp ^_^

pa da zato i govorin da cu uzeti 1 gb jer ko zna kad cu opet komp minjati a poslije mislin uzeti istu tu ili 4870 x2 pa spojiti u cf razumis

I <3 COD2
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2008 19:54 (Z1t3).
17 godina

Pa razumijem i kažem ti da je to ok.

Isto tako kažem da ako ne misliš uzeti CF da se bolje isplati uzeti Golden Sample jer ima više taktove...

Ali ti misliš uzeti CF u nekoj bližoj budućnosti i zato uzmi tu od 1GB.

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
Z1t3 kaže...

po mom misljenju bi se isplatilo uzeto tu od 1 gb jer nije velika novcana razlika nekih 100 kn a poslije za 2-3 mjeseca bi uzeo istu takvu ili ako bude jeftinija radeon 4870 x2 pa stavio u cf ja mislin da bi to trebalo raditi jer je isti cip pa bi ima 3 gb ddr5 ma da to nebi nikad radilo na 3 gb nece ni ova od 512 na danasnjim igrama raditi full ali doci ce nove igre a to da cu ja kupovati grafike kako izlaze to nema sanse ovo sto sad uzmem to ce dugo stati tako osim mozda da kupin jos 2 gb rama i novu grafiku pa uboden cf i to bi bilo to

Sused kaže...

A razlika nije baš 100kn, malo je veća... 1GB sada koristit nećeš, a nećeš ni neko skoro vrijeme na manjim rezolucijama. Ako misliš u budućnosti uzet CF, onda uzmi 1GB, ali sada će ti imati lošije performanse od ove 512MB Golden Sample...

Jednostavno uzmi 4870 sa 1 GB, trebat ce  u buducnosti, a neces minjat dugo komp!

Izgleda da ja necu nabavit za bozic, ovi konfiguraciju(ni nikoju) ako nabavim uopce!
16 godina
neaktivan
Sused kaže...

Pa razumijem i kažem ti da je to ok.

Isto tako kažem da ako ne misliš uzeti CF da se bolje isplati uzeti Golden Sample jer ima više taktove...

Ali ti misliš uzeti CF u nekoj bližoj budućnosti i zato uzmi tu od 1GB.

pa znam i mislio sam uzeti golden sample ali ovo mi se cinilo kao bolje za cf znaci sad san siguran

markoal jeli igras cod2 na 1.0 ili 1.3 ?????
I <3 COD2
17 godina
Z1t3 kaže...

markoal jeli igras cod2 na 1.0 ili 1.3 ?????
  mogu igrat i 1.0 i 1.3!
samo neznam mogu li sad igrat 1.0, jer sa patchom 1.3 dolazi podrška za geforce 2, a crkla mi ona novija!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 23:21 (markoal).
16 godina
neaktivan
Novi komp ^_^

aj addaj me na xfire

zite66

I <3 COD2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi komp ^_^

evo ovako cuo san da padaju cijene ali da ce ati samo poskupiti sad da uzmem grafiku sapphire radeon 4870 1gb 2100 kn dok jos nije poskupilo jer u linksa je corsair od 650w bio 750 kn a sad je 900 i sad razmisljan da iz adm-a narucin da mi dostave poston koliko je to pametno

I <3 COD2

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Novi komp ^_^

nemoj ti ko ja lako cemo za ram proslo pola godine nema vise rama kojeg meni treba...Lepo ti kupi sada da si miran..pozz

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

golden sample ima dva ventilatora i poviseni takt gpu-a i memorije. kupio sam je prije mjesec dana i ne zalim. u svakom slucaju je preporucam

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice