Kupnja grafičke kartice od 1k kn - preporuka

poruka: 12
|
čitano: 2.594
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
[kupnja] graficka kartica-preporuka

maticna= ASRock 775i91SPL-SATA 2

napajanje= 400w codegen

RAM= 1,5 gb

procesor= intel pentium 4 CPU=2.66GHz

trenutna graficka=Ati Radeon X300/X550/X1050 Series

hard disk= 500gb

Htio bi kupit neku graficku do 1000 kuna da bi moglo ljepo sve vrtit, igre poput cod4, neke novije bez laga i slicno...znam da mi je komp slab ali neku preporuku bi molio.. HVALA

xfire: bunda95

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: [kupnja] graficka kartica-preporuka
Bundaa kaže...

maticna= ASRock 775i91SPL-SATA 2

napajanje= 400w codegen

RAM= 1,5 gb

procesor= intel pentium 4 CPU=2.66GHz

trenutna graficka=Ati Radeon X300/X550/X1050 Series

hard disk= 500gb

Htio bi kupit neku graficku do 1000 kuna da bi moglo ljepo sve vrtit, igre poput cod4, neke novije bez laga i slicno...znam da mi je komp slab ali neku preporuku bi molio.. HVALA

Hmmm...proc ti je jako jako usko grlo...još pola gb rama bi trebalo,ili kupit dvojezgrenaša ili ocat taj proc...teško teško da se nešto može nać a da bi pasalo...neka ekipa nađe.

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
15 godina
neaktivan

Ovako, preporučam ti naći neki proc e5200 i uzet grafu 4670. Mislim da ćeš se pošteno igrat :)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ako se ne varam, to je ova (Asrock 775i915PL-SATA2) ploča? Ta ploča nema podršku za Dual core ili Core 2 Duo procesore. Dakle, moraš mijenjat i ploču (inače ništa od preporučenog dual core-a E5200). Procesor koji imaš je loš. Napajanje je katastrofa. Samim tim moraš i memoriju mijenjat.

Dakle, moj ti je savjet da skupiš još nešto novaca i prodaš to šta imaš. Pa čemo nešto sastavit kako spada Namigiva. Da ipak možeš pristojno zaigrat ponešto. Najisplativije bi ti bilo ić na AMD za sitne novce.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moj ti je savjet da prodaš ram grafu proc i mbo, za jedno 500kn, 1000 već imaš, pa bi sveukupno imao 1500. Još da uspiješ navuć 200-300kn da bi sve skupa imao oko 1800 dala bi se složiti dobra gamerska komfa, tj. ram mbo proc i grafa. evo npr. ovo ispod

16 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Moj ti je savjet da prodaš ram grafu proc i mbo, za jedno 500kn, 1000 već imaš, pa bi sveukupno imao 1500. Još da uspiješ navuć 200-300kn da bi sve skupa imao oko 1800 dala bi se složiti dobra gamerska komfa, tj. ram mbo proc i grafa. evo npr. ovo ispod

Ne pasuje ti ploca na proc.Proc je AM3,a ploca je AM2+

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
15 godina
neaktivan
NesQuiK kaže...
mrog 33 kaže...

Ne pasuje ti ploca na proc.Proc je AM3,a ploca je AM2+

Paše, paše. Svi am3 procovi idu na am2+ ploče, samo na nekima je potrebno flashat bios.

15 godina
neaktivan

evo hvala decki... ocito cu jos morat pricekat do novog kompjutera :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jel treba mjenjat napajanje....uskoro rodjendan pa mogu jos malo dodat...ili bilo koji dio ako treba sta da nebude to ono na knap kak bi rekli =)
16 godina
neaktivan
Bundaa kaže...
jel treba mjenjat napajanje....uskoro rodjendan pa mogu jos malo dodat...ili bilo koji dio ako treba sta da nebude to ono na knap kak bi rekli =)

Naravno da treba mjenjat.

16 godina
neaktivan
Bundaa kaže...

Koju konfu uzimaš, nisam skužio?

15 godina
neaktivan
Bundaa kaže...

Ovisi, ako češ uzimat ovu konfu koju sam ti aj složio onda ne treba, ovo što imaš bit će više ngo dosta. Ali ako češ uzimat nešto drugo onda će možda trebati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice