Konfa do 24000 kuna zaključana tema

poruka: 257
|
čitano: 325.389
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Konfa do 24000 kuna

Jos trazis neki svoj rad na netu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konfa do 24000 kuna

Malo????

;)

:)
15 godina
protjeran
Intel&ATI kaže...

Uf...Ovakve teme o skupim konfiguracijama samo posvađaju ostale forumaše {#}

Uzmi ono što ti najviše odgovara, veliš da gledaš tu i tamo koji review nebi trebalo biti problema...

Ona konfa koju si zadnju predložio je super, nije loša ni ova od zakia samo je malo pretjerao sa ssd-ovima...

Uostalom evo konfa...

zas ne neko jeftinije kuciste veci hard?

15 godina

Htio sam ubacit HAF 932 al ga u ADM-u nemaju, imaju samo onu lijevu AMD verziju {#}

Ima 2 harda od 1TB i 2 SSD-a od 120GB mislim da bi to trebalo biti to, ako hoce moze dodati jos...{#}

16 godina
odjavljen
Konfa do 24000 kuna

Malo pratim ovu temu i moram priznati da me dosta nasmijala.Počevši od samog autora, do onog sa 4 SSD-a.Iznenađuje me da nije inzistirao na RAID poljima, SCSI diskovima i inim perverzijama iznad 10k RPM(makar bi od takvih najviše profitirao).Vidim da je rasprava krenula u smjeru dok je bal, nek je maskenbal, pa stoga autoru teme preporučam da neka uzme polovni Peugeot 607(ja sam skroman), pa neka pokaže da ima i novaca i stila.Također me zanima o kakvim se radovima radi, jer vidim da autor teme masterira u Adobe alatima.

@autor, show us your work(samo nas nemoj uputiti na stranice bruketa&zinica, jer me stvarno ne zanima zašto oni još uvijek nemaju web)

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

Evo od mene jedna ;) 

GAMING IN HEART
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 23:46 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

@autor teme, oprosti, ali ovo mi je malo smiješno, da ti imaš tri browsera upaljena, svaki po 30 tabova, dok renderiraš, prčkaš po netu, zatim dizajniraš, da ti nisi možda križan sa crncem i hobotnicom? Oprosti, ali ja to ne pušim, jer sam ja web dizajner, i kad trebam napraviti neki posao, naprimjer nešto grafički,upaljen mi je photoshop, ili fireworks! Rado bi ja radio deset zadataka odjednom, ali jebga, nisam se rodio u černobilu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 0:05 (Cevi).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Konfa do 24000 kuna

takodjer savjetujem peugeota 607 da masterira i elektroniku :)

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Commodore kaže...

takodjer savjetujem peugeota 607 da masterira i elektroniku :)

OFFTOPIC:Što Peugeot 607 ima problema s elektronikom?!{#}...NE....

15 godina
neaktivan
Cevi kaže...

@autor teme, oprosti, ali ovo mi je malo smiješno, da ti imaš tri browsera upaljena, svaki po 30 tabova, dok renderiraš, prčkaš po netu, zatim dizajniraš, da ti nisi možda križan sa crncem i hobotnicom? Oprosti, ali ja to ne pušim, jer sam ja web dizajner, i kad trebam napraviti neki posao, naprimjer nešto grafički,upaljen mi je photoshop, ili fireworks! Rado bi ja radio deset zadataka odjednom, ali jebga, nisam se rodio u černobilu!

Možda je tebi smiješno, meni nije, ja radim 20 sati dnevno, upaljeni su mi jer mi ako paše, volim imati pregled. Križan sam s makedonkom i zagorcem. Mlađi si možda pa te černobil nije zahvatio, mene ako jest pa sam zato takav, zahvalan sam im.

15 godina
neaktivan

Hvala svima na trudu još jednom. Ja sam si odabrao konfiguraciju a slike će biti kad ona stigne za one koje to bude interesiralo. Znam da je tema malo na granici kontroverze jer ni sam nisam znao što bih htio na početku ali sam se na kraju odlučio ipak složiti nešto od vaših prijedloga pa ću ujutro još u ADM - u pitati da me isprave ako sam se negdje zaletio previše.

17 godina
Konfa do 24000 kuna

Ja bih uzeo ovako nešto pošto je za profi rad 

Grafičku bih uzeo u nekom drugom dućanu

mislim da bi bilo bolje to složiti iz par dućana

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Konfa do 24000 kuna

i7 960 je najneisplatljiviji procesor na trzistu, jos kad uzmes dva i spojis ih na plocu koja je za xeona....

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
NITRO kaže...

Hvala svima na trudu još jednom. Ja sam si odabrao konfiguraciju a slike će biti kad ona stigne za one koje to bude interesiralo. Znam da je tema malo na granici kontroverze jer ni sam nisam znao što bih htio na početku ali sam se na kraju odlučio ipak složiti nešto od vaših prijedloga pa ću ujutro još u ADM - u pitati da me isprave ako sam se negdje zaletio previše.

Jedino sto je na granici kontroverze je to sto ti ljudima koji su ti pokusali pomoci ne zelis dati link na neki svoj rad.

16 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

koliko ja znam nemozes imati 2 i7 u kompu, mora biti xeon umjesto toga.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
odjavljen
Commodore kaže...

Jedino sto je na granici kontroverze je to sto ti ljudima koji su ti pokusali pomoci ne zelis dati link na neki svoj rad.

Slažem se s Commodoreo,, ovo je na granici kontroverze.Da ja radim 20 sati dnevno , dao bih zahtjev da se na forumu otvori podforum Moji radovi{#}.

Autor teme, pokaži malo poštovanja prema onima koji nemaju vremena raditi ono što vole 20 h/dnevno a, i možda nisu dovoljno dobri da su toliko prezaposleni.

17 godina
max1919 kaže...
Patrick_cro kaže...

Na ovoj ploči možeš, pogledaj malo pa češ vidjeti da idu 2 procesora

15 godina

ti si uzeo maticnu za servere i stavio desktop cpu!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...
max1919 kaže...
Patrick_cro kaže...

Na ovoj ploči možeš, pogledaj malo pa češ vidjeti da idu 2 procesora

idu ali 2 Xeona koji su takodjer 1366 procesori. osim toga i7 960 je najgori moguci izbor posto i7 950 kosta duplo manje.

odi na stranice proizvodjaca maticne pa pogledaj CPU supported list kad si tako tvrdoglav.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 13:23 (Commodore).
15 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Xeon nije iskljucivo serverski procesor. Svaka ozbiljnija radna stanica bazirana je na Xeonu.

15 godina
Commodore kaže...
CroVandal kaže...

Xeon nije iskljucivo serverski procesor. Svaka ozbiljnija radna stanica bazirana je na Xeonu.

Znam ali autoru teme takvo sta nije potrebno IMHO

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran
CroVandal kaže...
Commodore kaže...
CroVandal kaže...

sta znaci IMHO sry na  off topic

15 godina
protjeran
Ati&Amd kaže...
CroVandal kaže...
Commodore kaže...
CroVandal kaže...

sta znaci IMHO sry na  off topic

google.com

wikipedia.com

dobar prijevod bi bio "iskreno mislim"

17 godina
neaktivan

Bolji bi bio "po mom skromnom misljenju".

Mozes li neiskreno misliti?

15 godina
protjeran
logic kaže...

Bolji bi bio "po mom skromnom misljenju".

Mozes li neiskreno misliti?

i te kako :)

o pravu si za IMHO, bolji prevod, ja sam onako bubnuo na brzinu.

17 godina
neaktivan

AHahhahaha

Ajd mi opisi kako to izgleda kad neiskreno mislis ;)Lazes sam sebe? jer te ionako niko ne cuje kad mislis ;)

15 godina
protjeran
Konfa do 24000 kuna

Dosta ljudi ima sposobnost zavarati poligraf. Mislim da je to neiskreno razmisljanje. Svjesno sebe uvjeriti u nesto sto znas da nije tako. Mislim da se takvo nesto provlaci kroz ovu temu od pocetka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 14:25 (Commodore).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odosmo u off topic ali ljudi koji varaju poligraf to rade tako da treniraju da kontrolisu pojedine funkcije tijela a ne da sebe uvjere da ono sto govore je istina.

15 godina
protjeran
logic kaže...

Odosmo u off topic ali ljudi koji varaju poligraf to rade tako da treniraju da kontrolisu pojedine funkcije tijela a ne da sebe uvjere da ono sto govore je istina.

to je lazno razmisljanje. nemoguce je kontrolirati neke tjelesne reakcije na fizickoj osnovi, to se radi psihicki. ne mozes istovremeno kontrolirat puls, tlak, znojenje, sirenje zjenica... puno lakse je psihicki uc u stanje apsolutne flegme.

17 godina
neaktivan

Hahhahaha

Pola Balkana je u tom stanju ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice