ipak, ne odučujete ni vi a ni ja, ja sam samo rekao da se meni svi programi za web development vrte bez problema na mojoj konfi...
lose her sam procitao da je i7 950 crna ovca u generaciji i7 uglavnom losa konfa i ak ima tolko para zas nebi uzeo i super ultra overkkil -.-
ti si dhebil? po cemu je 950 los?ajde?
lose her sam procitao da je i7 950 crna ovca u generaciji i7 uglavnom losa konfa i ak ima tolko para zas nebi uzeo i super ultra overkkil -.-
nemoj se vrijedat!!! samo kazem da sam negdje procitao -.-
ispricavam se. onda je to de*** napisao.
24k? 
A ja se zderem, trebam li izdvojit jos stotku za gtx 460..
24k? 
A ja se zderem, trebam li izdvojit jos stotku za gtx 460..
A neki se doslovce žderu jer nemaju za kruh...
a ja se zderem jer jos nisam vidio slikeee
Ne govori gluposti...
950 je odlićan pogotovo za OC....
I da skoro svi primjerci su nisko voltažni 
A sve mi se cini da ih necemo ni viditi i da je ovo bio samo trol
Vidjet ćete, samo čekam da stigne iz ADM - a. Nadam se sutra.
Ne govori gluposti...
950 je odlićan pogotovo za OC....
I da skoro svi primjerci su nisko voltažni 
ja nit ne znam za taj 950 samo kazem da sam negdje procitao hvala ti sto si mi reko
A sta sa linkom na dosadasnje radove?
A sta sa linkom na dosadasnje radove?
Nema ništa niti od toga
Prvo konfu da poslikam, ostalo je
Radove ćete vidjeti u drugoj temi kad tamo postavim sajt, al to tek kad se malo udomaćim na forumu. Tu sam neko vrijeme ali aktivirao sam se tek kad sam trebao savjet za kupovanje i zahvalan sam Vam na tome. Kupio sam si konfu koja će mi biti dobra za posao i za poneku igru kad odlučim zaigrati u slobodno vrijeme ako ga nađem. Istrošio sam se ali to je za moj gušt, obećao sam si to kao nagradu za sav trud koji sam uložio otkad sam krenuo u ovaj posao s posuđenim novcima za laptop prije par godina. I nije mi žao. Netko kupi auto, netko ode u kockarnicu, netko se kurva a ja sam htio skupu možda i overkill konfu jer mi tak' paše.
Još jednom hvala svima na pomoći a slike konfe za zainteresirane stižu nadam se danas jer sam se već dosta načekao i zvat ću ih odmah poslije 9 da pitam kakvo je stanje.
Prvo konfu da poslikam, ostalo je
Radove ćete vidjeti u drugoj temi kad tamo postavim sajt, al to tek kad se malo udomaćim na forumu. Tu sam neko vrijeme ali aktivirao sam se tek kad sam trebao savjet za kupovanje i zahvalan sam Vam na tome. Kupio sam si konfu koja će mi biti dobra za posao i za poneku igru kad odlučim zaigrati u slobodno vrijeme ako ga nađem. Istrošio sam se ali to je za moj gušt, obećao sam si to kao nagradu za sav trud koji sam uložio otkad sam krenuo u ovaj posao s posuđenim novcima za laptop prije par godina. I nije mi žao. Netko kupi auto, netko ode u kockarnicu, netko se kurva a ja sam htio skupu možda i overkill konfu jer mi tak' paše.
Još jednom hvala svima na pomoći a slike konfe za zainteresirane stižu nadam se danas jer sam se već dosta načekao i zvat ću ih odmah poslije 9 da pitam kakvo je stanje.
Kad se malo udomaćiš na forumu??? Pa 12 mjeseci si već tu, a nije da ćemo ti ukrasti radove ako ih pokažeš...
Jesi ih zvao, što su rekli, kad će bit isporuka
Jesi ih zvao, što su rekli, kad će bit isporuka
Stigla je konfa. Sutra stiže i ekran, mogu postaviti slike ovako iz paketa ako želite.
želimo
Evo, prvi pogled, sutra sve poslikam kad složim sve u kompletu.
nisam mislio da cu ovo docekati :-)) zakon stavi naravno jos kad sve slozis da vidimo
nisam mislio da cu ovo docekati :-)) zakon stavi naravno jos kad sve slozis da vidimo
A eto, dočekao si a bogami i ja :) Sutra do 10 h treba ekran stići HP Expresom pa slažem sve na stol i poslikam.
da nisi ti mozda opljacko protis? hmm... 
Ne, iz ADM - a je sve. Jedino ekran stiže iz druge firme preko kompenzacije.
Ne, iz ADM - a je sve. Jedino ekran stiže iz druge firme preko kompenzacije.
ma neee xd ja mislim na ono sto je neki lik opljacko protis i uzeo 30 000kn
A da... A da... A da...
Ispričavam se na offtopicu, ali ja sa svojom nekadašnjom mašinom se totalno bezvrijedno osjećam kada gledam ovo...
Daj stavi slike kad bude sve u kućištu.
OMG, svaka cast...
Moram priznat da si ti jedan od prvih clanova koji stave temu za komp od >15k kuna i onda ga stvarno nabaviš, tj. ne zahebavaš nas ko trollaši 
Za jednu od tih komponenti slozim si odlican komp!
Hehe..svaka cast, uzivaj u pravoj masini..
Provrti i par testova da vidimo kakve su preformanse
Kako bi ja uživao da slažem taj komp :D
Izgleda kao da je bozic..eh, da je to dobit ispod bora..