Pozdrav,
Trebam vašu pomoć oko slaganja nove konfiguracije, do sada sam imao Dellov desktop replacement laptop Inspiron 9100 - Pentium4 3,4 Ghz, Radeon 9700, 1 Gb ram, 100 Gb disk i već mi je zlo od njega jer je postao toliko spor da to nije normalno. Nikakav format, reinstalacija, čišćenje od eventualnih trojana ne pomaže, jednostavno treba ga svako malo nositi u servis na propuhavanje i čišćenje iznutra jer mu se gomila ekstremno puno prašine. Uglavnom, nikad više desktop replacement.
Ciljevi nove konfiguracije: Obavezno i7 860 i Radeon 5870, sve drugo je opcionalno. Htio bi da bude čim tiši (znam, teško, barem zbog grafičke), znači, kvalitetno hlađenje i napajanje, možda neka matična sa automatskim overclockingom u sebi (nešto kao što MSI ima), mislio sam možda staviti 2 diska (SSD je još uvijek preskup), jedan manji od cca 150 Gb sa 10k okretaja i jedan od 1 TB sa standardnih 7,2 k. ako ne paše u cjenovni rang, onda nema veze, dovoljan je i ovaj od 1 Tb. Treba mi ekran koji bi bio kombinacija monitora i Tv-a jer na komp mislim priključiti satelitski reciver Dreambox 500, znaći trebam i neki tv tuner ili tako nešto? Eventualno bi to slagao u Diskont24 jer mi djeluju nekako najjeftiniji a i par ljudi mi ih je preporučilo...
Ajde ekipa, da čujem prijedloge...