GPU do 600 kn
- poruka: 282
- |
- čitano: 36.944
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Pa kupi nju, dobar izbor za novu karticu.
onda bolje dodaj 11kn i kupi OVU GRAFU koja je bolja i jača od navedene, tvoja je ddr3, a ova je ddr5
Krivo sam govorio, da tu sam mislio :)
To je 6670, zar nije ona slabija i od ddr3 6750?
6750 radi na 700/1000Mhz
6670 radi na 800/1000Mhz
6770 radi na 850/1200Mhz
eto to ti razlika u ove 3 grafe, po tome je 6670 jača od 6750
6750 radi na 700/1000Mhz
6670 radi na 800/1000Mhz
6770 radi na 850/1200Mhz
eto to ti razlika u ove 3 grafe, po tome je 6670 jača od 6750
HD 6750 ima 720sp, a HD 6670 ima 480sp.
HD 6750 ima 16 ROP-ova, a HD 6670 ima 8.
HD 6750 ima 36 teksturnih jedinica, a HD 6670 ima 8.
HD 6750 je dosta arhitekturno jača kartica. Taktovi u ovom slučaju nemaju veze.
a ddr3 6750 i ddr5, ima razlike?
a ddr3 6750 i ddr5, ima razlike?
ima, bolja je ova ddr5.
Nova sigurno ne, eventualno možda na 800x600 ako je ostatak kompa ekstremno jak.
Miso sveta ako u 240+ postova jos nije grafu za 600 kuna nasao onda nikad ni nece.
Pa nema 5 miliona razlicitih grafa na trzistu da si u tolikoj nedoumici.
Miso sveta ako u 240+ postova jos nije grafu za 600 kuna nasao onda nikad ni nece.
Pa nema 5 miliona razlicitih grafa na trzistu da si u tolikoj nedoumici.
Potpisujem se :D
Trazim dobru grafu za male pare, meni se nikud ne žuri. Zašto se nebi informirao o grafi?
Evo ti ove dvije:
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/sapphire-hd-6770-512-mb-ddr-5-oglas-4555999
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/graficka-kartica-msi-ati-radeon-6770-1-gb-gdrr5-oglas-4541512
ili se malo protegni i uzmi ovo: http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gtx-460-palit-768mb-oglas-4376459
I daj lik odluči se više...
Trazim dobru grafu za male pare, meni se nikud ne žuri. Zašto se nebi informirao o grafi?
1. dobra nova grafa za male pare malo teze za nac.
2. za*ebavas ljude tu bezveze jer ocito ockeujes da se neko cudo desi.
3. Ako imas internet za davit ljude onda imas internet za pogledat si kakva je koja grafa.
Ali naravno lakse je sjest u cosak i samo bacat jedna te ista pitanja, koliko trosi, koliko se grije, koliko je jaka.
Ti se ne informiras, ti davis. Davis is ciste ljenosti da odes na google i pronadjes par recenzijai upotrebis malo mozak. Svi koji su napisali post nakon 3'ce stranice se trebaju zapitat "zasto se ja tu za*ebavam kad je njemu tesko malo proguglat i saznat nesto o grafi koja ga zanima"
Pa pogledal sam recenzije od svake grafe, al me zanim sto ljudi ovde vele
Daj uzmi više, stvarno postaješ naporan.
HD4850,5750,4870,5770,6750,6770,GTS450... Uzmi bilo što od ovoga i na konju si.
Lik se premišlja ko da kupuje auto ili stan, a ne grafu!
čisti spam
Ma daj se*i nekom drugome. Ti da si procitao jednu jedinu recenziju ne bi ispitivao najosnovnija pitanja.
To da ti pitas kakva je za overclock, kakvo aftermarket hladjenje treba, i takve "naprednije" stvari rekao bih da se informiras.
Ovako jedino mogu reci da si lijen i tulav.
Pretjerao jesam, nisam ni opazio da mi vec 9 stranica trubite isto.
Evo ako moze jos samo jedna informacija koju nisam uspio izguglati. Dali je XFX los proizvođać grafickih(losa kvaliteta) ili je jednak sa svim ostalima?
Evo ako moze jos samo jedna informacija koju nisam uspio izguglati. Dali je XFX los proizvođać grafickih(losa kvaliteta) ili je jednak sa svim ostalima?
Lol
XFX je OK, jedina boljka je najčešće siromašan bundle te bučan hladnjak u određenih modela.
XFX je OK, jedina boljka je najčešće siromašan bundle te bučan hladnjak u određenih modela.
I sasd ce te pitat u kojih je to modela bucan, koliko decibela i tako to.
XFX ima odličan bundle za sve modele koje sam ja imao.
XFX ima odličan bundle za sve modele koje sam ja imao.
Moje pak iskustvo govori drugačije, a bogme i iskustva drugih, pogledaj primjerice na neweggu kako se ljudi žale malo pod frubrikom feedbacks i općenito, možeš vidjeti kako je XFXov bundle vrlo često siromašan. Iznimke su tu da potvrde pravilo.