ADM vs, Protis

poruka: 370
|
čitano: 113.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
ADM vs, Protis

ovaj protis mi se gadi da je to strasno.

u nedjelju sam napunio kosaricu a u pon sam dobio mail od protisa da je roba raqspoloziva

dali mi broj racuna itd i uplatio sve u prije 14

u utorak je bio neradni dan.tek u srijedu su ujutro vidjeli da sam uplatio a roba jos nije rasploziva za posljiljku

normalno ni sad nije.a u pon oko 17 sati sam napunio kosaricu u portiu i danas je vec doslo.

ovo je sramota za protis kako posluju.

jucer sam gledao na protisu raspolozivost robe koju sam narucio

imali su samo procesor od 4 komponente.

i jucer sam navecer pogledao i imali su svu robu osim procesora.

znaci zakljucimo kako oni posluju.robu koju si ti narucio u pon imaju kamoli sam ja uplatio njima na racun.umjesto da to sacuvaju za kupca koji je prvi narucio oni to daju drugom kupcu koji dode u ducan.

sad cu cekati proc ohoho i onda ce ju nestati ostale tri stvari koje imaju.i tako u krug dok ne dodem tamo i trazim pare natrag

sramota

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
ADM vs, Protis

Šta da ti kažem,rade 4-5 dana sa tvojim novcima.

Za tvoje novce iz.... te ko malog majmuna.Krajnje bezobrazno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: ADM vs, Protis
tadic kaže...

brzi su kad treba uplatiti na njihov racun a kad treba realizirati stvari na to cekas po tjedan dana.

sramota.

jedva cekam da dodem u ducan i ljepo cu im rec da na informatickim forumima stoje na losem glasu

14 godina
ADM vs, Protis

sad sam zvao protis i rekli su mi da procesor nemaju i da dolazi tek za 10 dana.

kako oni mogu prodati nesto sto nemaju?

ovo je krada i to bi trebalo biti kaznjivo

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 14:08 (herc1988).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
tadic kaže...

brzi su kad treba uplatiti na njihov racun a kad treba realizirati stvari na to cekas po tjedan dana.

sramota.

jedva cekam da dodem u ducan i ljepo cu im rec da na informatickim forumima stoje na losem glasu

rasplakat ces ih :)

14 godina
herc1988 kaže...

sad sam zvao protis i rekli su mi da procesor nemaju i da dolazi tek za 10 dana.

pa imaju ali za 10 dana. :)

da je po tvome svi autosaloni bi bili zatvoreni ;)

ps. ja jutros preko weba naručio dvije komponente, dečki izradili ponudu i poslali na mail. nakon toga ih ja zvao da bi platio prilikom preuzimanja i kad mogu doći, vele danas poslije 17.

ja dosad nisam imao nikakvih problema s njima.

14 godina
soft kaže...
herc1988 kaže...

pa imaju ali za 10 dana. :)

da je po tvome svi autosaloni bi bili zatvoreni ;)

ps. ja jutros preko weba naručio dvije komponente, dečki izradili ponudu i poslali na mail. nakon toga ih ja zvao da bi platio prilikom preuzimanja i kad mogu doći, vele danas poslije 17.

ja dosad nisam imao nikakvih problema s njima.

imaju da al ako su prije toga poslali i rekli da imaju procesor i kad sam uplatio pare rekli da nemaju tek za 10 dana.

o tome se radi.odusto od proca

idem po ostale komponente a pare za proc vracaju

13 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

ljudi adm je zakon,mislim bitan je novac ali adm je besprijekoran usluga do dostave konkretni, ovi u protisu rade preko kur** kad sam narucio tipkovnicu i zvucnike rekli su da nema pouzecem samo uplata na rucan kad im uplatis ko te sljivi, i odjednom nema tih zvucnika reako lik da ce hi dobiti za 10 dana, nisu ih dobili ni za mjesec dana, otkazao sam narudžbu i trazio povrat novca za koji moras ih zvati jer preko maila te ne sljive pet posto, a mislio sam ako mi to dobro isporuce da cu i kod njih naructi komp koji mi ispada jeftinije 350 kuna nego u adm-u, ali no way isao ko adm-a i njima dao 8 soma kuna i jos imaju placanje pouzecem

1 0 hvala 0
14 godina
ADM vs, Protis

podigo u protisu rame maticnu i napajanje a novce od proca vracaju mi na racun

sad me zanima kad ce mi sjest lova?za koliko dana jer zna da protisu treba duze nego inace

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozz jel zna netko u kojoj banci ADM ima račun?

14 godina
neaktivan
momci izvinite sto upadam kao padoranac, ali sam trenutno bez neta pa koristim mob... Ovako jel mi moze tko vidjeti jel imaju ovi u adm cpu hladnjake od thermltake pa poslati na pp... Posto mi mobitel neda otvorit stranicu... Hitno mi je da mogu ostavit frendu ....(frend isto nema trenutno net, a na drugom je kraju grada pa da se nevoza bezveze).. novce ako imaju pa da on uzme dok sam ja putu... Hvala puno..
14 godina
ceco22 kaže...
momci izvinite sto upadam kao padoranac, ali sam trenutno bez neta pa koristim mob... Ovako jel mi moze tko vidjeti jel imaju ovi u adm cpu hladnjake od thermltake pa poslati na pp... Posto mi mobitel neda otvorit stranicu... Hitno mi je da mogu ostavit frendu ....(frend isto nema trenutno net, a na drugom je kraju grada pa da se nevoza bezveze).. novce ako imaju pa da on uzme dok sam ja putu... Hvala puno..

Trenutno imaju samo ovo :  Thermaltake Slim X3, za Socket 775,1156,1155, 4PIN PWM, AL Fin+ AL Base, 1200 ~ 2400 rpm, Masa 180 g, 20~26.9 dBA, Dimenzije ventilatora 80x80x15 mm, Dimenzije hladnjaka 9,2x9,9x3,6 cm, 30000 h cijena 145 kn

14 godina
neaktivan
hvala puno... Trazim frio... Steta izgleda da cu morati poslovati sa protisom....
13 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Moje prvo iskustvo s Protisom: U petak navečer (oko 22h) sam naručio Toshibu P770-120. Stanje na web-stranici je bilo na "Dobavljivo". U subotu oko 11h sam dobio ponudu na e-mail, te sam odmah uplatio. Danas ujutro mi je došla potvrda o uplati (vikendom nema transakcija) e-mailom iz Protisa, te sad prije desetak minuta sam dobio obavijest da je roba isporučena te link za praćenje (Overseas). Vrlo sam zadovoljan uslugom, roba mi dolazi ujutro (zvao sam telefonom da provjerim da neće možda danas već :)). Brzo odgovaraju na upite e-mailom i sve je odlično prošlo.

0 0 hvala 0
14 godina

Moje iskustvo sa ADM-om. U nedjelju narucio komponente. U ponedjeljak ujutro sam dobio ponudu. Rekli su da nema odabrane maticne te mi odabrali noviju verziju. Skuplju 20-ak kn. Uplatio danas na vecer pa cemo vidjeti kad ce stici u Osijek:) Pa vam javim.

13 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Evo meni je prije sat vremena stigao laptop :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Danas kupio komponente u adm-u i mogu reči samo LOŠE, za sada.

Naime matična ploča je neispravna, neče da boota.

Morat ću je reklamirati samo neznam kako.

poslao sam im mail nadam se da će mi odgovoriti.

Ali Jedno važno me zanima.

Tko plača poštarinu, želio bih im poslati ploču poštom, kako sad to riješiti?

Tko plača poštarinu, i koliko bi me ona koštala? (da li više od 50 kn?)

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Ako saljes iz Zimbabvea onda ce te doci vise od 50kn a ako saljes iz Zagreba onda ce te doci manje :)

Nemoj me sad krivo razumjeti, ja vjerujem da si ti strucnjak u sastavljanju hardwarea, ali ako oni dobiju maticnu i ustanove da je ispravna platit ces postarinu u oba smijera i testiranje maticne (mislim nekih simbolicnih 200kn).

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Molim preporuku, planiram složiti neku finu gaming konfiguraciju, ali znači uzimam baš sve komponente od monitora do slušalica... dali uzeti sve na 1 mjestu ili kombinirati između protisa i adm-a ovisno gdje je jeftinije, ako na 1 gdje od to dvoje uzeti, naručujem iz Zadra komp.

0 0 hvala 0
15 godina
ADM vs, Protis

odlučio sam se na kupovinu i5 2500k pred jedno 5 dana, mislio sam danas uplatit u protisu, ali se cijena procesora digla za kojih 170 kn(1699- sa strane piše da je na akciji{#})

da li će ta cijena još rasti ili su to digli kako bi mogli pred blagdane neku akciju napravit?

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Imal netko iskustva s INstarom, čini mi se ok firma.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jel imo tko nekih negativnih iskustva s Protisom u zadnje vrijeme?

Ja uzo grafu, drugi dan stigla.

Još je nisam isprobao (stoji već tjedan dana u kutiji). GTX 570. Da mi još ne radi dok je probam hehe.

ADM mi se čini jeftinija i bolja trgovina. Ali i Protis je super. Tu su negdje. Ako mi bude radila grafa bez problema i Protis je onda super :D .

13 godina
odjavljen
ADM vs, Protis

U proteklih mjesec dana uzimao sam u Protisu nekoliko komponenti i nikakvih problema nisam imao . Standardna shema ti je da danas nesto narucis i dodje ti sutra posljepodne .Zbog nekih razloga ako i ne uspjes doci drugi dan javis se i nema problema oko preuzimanja . Isto tako neke sam stvari i uzimao u Magazinu RS i tamo nisam imao nikakvih problema . Ista stvar - danas narucis i sutra podignes samo te jos i ljubazni prodavac podsjeti SMS om da ti je stigla narudzba {#}.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 20:51 (Alien 22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Evo ovako u protisa sam narucio prosli tjedan jednu konfu to je bio znaci cetvrtak napravio sam narudbenicu i sve sam lijepo popunio i platio u cetvrtk ujutro prije 12 sati. Sutra dan me zovu ujutro da nemaju odredenih rama na lageru ( a na njihovim stranicama je pisalo da je raspolozivo a ne dobavljivo ) i ok zamjenio sam rame sve u redu trebalo im je 2-3 radna dana da im pare sjednu na racun. Zovem jucer cijeli dan kad vidim inventura iako mi je covjek u razgovoru potvrdio da ce mi sve poslati u ponedjeljak i da ce u utorak to biti na mojoj adresi. Ni to mi nije smetalo, ali kad su me jutros nazvali i rekli da u ponudi opet nemaju corsair h80 i msi gtx570 twin frozer III e tu sam poceo ludjeti jer im na stranici pise da je dobavljivo tek su prije koji sat napisali da ga nema. I sad sam uzeo h70 i gigabyte gtx 570. Platio razliku popodne i sad mi jos covjek govori da im skladiste ne radi 2 dana, a u petak je praznik. I sad vi meni recite ko tu koga vuce za nos. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ADM vs, Protis
Otkaži sve jer su ti u Protisu jazavci. Zar nije Portio jeftiniji?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Ma nece oni mene vuc za nos vise jbt led platija san neda mi se otkazivat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ADM vs, Protis

dobro, oni kad bi meni rekli nema proizvoda koji ste narucili na lager a bilo ga je kad sam narucivo i rekli su da ga ima, reko bi im fio ok dajte mi drugi isti (npr. drugi model gtx570) bez mog nadoplacivanja nego da trosak razlike oni snose.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

dobro, oni kad bi meni rekli nema proizvoda koji ste narucili na lager a bilo ga je kad sam narucivo i rekli su da ga ima, reko bi im fio ok dajte mi drugi isti (npr. drugi model gtx570) bez mog nadoplacivanja nego da trosak razlike oni snose.

A jbg sta ces sad meni je nadoplata na kraju dosla oko 50- etak kuna jer je h70 jeftinija od h80 140kn a twin froz III gtx570 od ove gigabytove je jeftinija 200kn tako nesto

14 godina
ADM vs, Protis

Ja sam u Protisu trgovo dva puta,prvi put za maticnu,proc,rame i napajanje.Drugi za Sabertooth,kuciste i SSD.Prvi put mi je jedan keks od 2GB rama bio neispravan,odnio na reklamaciju,testirali ga i drugi tjedan dobio drugi.Sva roba koju sam narucijo je bila pod dobavljiva i dobio bi je treci dan nakon uplate.Za drugu narudzbu sam ih nazvo u utorak,pred tri kralja i reko da cu otic odma uplatit i da mi odma to troje naruce tako da mi stigne u cetvrtak jer se u petak nije radilo.Et oni narucili,a ja oso uplatit i uplata im sjela drugi dan tek jer sam uplatio u 19sati.Kod mene nije bilo nikakvih problema a i poslje Linksa kod njih uzimam {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

Unaprijed se ispričavam za OFFTOPIC :)

Zna li netko kako na protis.hr spremiti mail i pass da ne moram svaki put upisivati? :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice