e pozdrav svima
eo ovako upiso sam se u poljoprivrednu i veterinarsku skolu u osijeku, idem 1.vt razred znaci za veterinarskog tehnicara
i sada me zanima jel nekom mozda pozanto kolika je odprilike placa i dali je lako naci posao,
hvala
e pozdrav svima
eo ovako upiso sam se u poljoprivrednu i veterinarsku skolu u osijeku, idem 1.vt razred znaci za veterinarskog tehnicara
i sada me zanima jel nekom mozda pozanto kolika je odprilike placa i dali je lako naci posao,
hvala
e pozdrav svima
hvala
bravo..bas si pametan..da si gledo na placu sigurno nebi isao poljoprivrednu..
i tu se*es o placi,a imas jos minimum 3 ili 4 godine skole..daj bolje suti..
ja sam pito da mi neko NORMALAN odgovori , a ne da mi neko pametuje !!
Pa ako nakon srednje završiš veterinarski fakultet, možeš nać poso u nekoj vet. ambulanti i primat lijepu plaću, barem ja tako mislim kod mene veterinari iz sela imaju oko 6-7 tisuća kuna plaću.
a znas mozda kolika je bez fakulteta znaci samo tehnicar
Kod mene dr. vet vozi staru stojku pa si ti misli.
Gledaj kako da nastaviš školovanje.
Uh, baš i ne a, i neznam kakve su šanse za zapošljavanje kao tehničar, ali ako planiraš i ako si u mogučnosti to studirat ne bi bilo loše, a to je jedan od najlakših studija.
Evo ovako, razmisljam o ovome: kada zavrsim veterinarskog tehnicara i odem na faks i zavrsim jel bi bilo to dobro i kolika bi otprilike placa jel dovoljna?