Pozdrav,ljudi. Ove godine namjeravam upisati Tehničko Veleučilište u Zagrebu (studij eletrotehnike) pa me zanima nekoliko informacija glede studija i fakulteta općenito.
1. Gdje je točno glavna zgrada fakulteta,pošto sam vidio 3 lokacije: Lucićeva, Konavonska i Vrbik. Vidio sam da se eletrotehnika održava u konavonskoj pa me zanima jel svi kolegiji ili samo neki?
2. Koliko je zahtjevan/zanimljiv studij elektrotehnike? Vidio sam na nekim raspravama da su na prvoj godini osnove elektrotehnike i matematika dosta teški kolegiji i da vrlo mali postotak studenata položi. Nemam nekog velikog predzanja iz elektrotehnike pošto dolazim iz gimnazije no dobro mi idu matematika i fizika.
3. Kakva su iskustva sa upisivanjem specijalističkog diplomskog nakon završene 3 godine preddiplomskog? Pročitao sam da samo 15 ljudi po godini primaju redovno na diplomski a ostatak bi trebao plaćati nenormalnu cijenu od 300-400 kn po ECTS bodu.
4. Kolike su šanse upošljivosti nakon završenog ovog studija te isplati li se uopće uzimat diplomski nakon 3 god.?
Ako imate još koju vrijednu informaciju za podijelit glede ovog studija i fakulteta bio bih zahvalan.