Šalabahteri

poruka: 420
|
čitano: 276.570
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Šalabahteri
the mir kaže...

Ja jednostavno pitam bilo kojeg pijatelja u razredu(dok pišemo test ) ili jednostavno sve pišem u bilježnicu i pod ispitom izvadim iz torbe i prepisujem ali , čak neki profesori negledaju prvih 5-10 min. i mi svi prepisujemo Smijeh

Čak neki put pitam profesora-profesoricu za odgovor i oni mi kažu ali ima i onih profesora koji nedaju takvo što.

ja isto, al najzesce mi je na fizici prcat profesora - on stoji ipred ploče, a ja u prvoj klupi, i izvadim knjigu i drzim ju na klupi i citam, i trudim se sto glasnije listati, al najzesce mi je kaj profesorau obicno treba oko 3-4 min   da skuzi sta ja radim, a kaj je najbolje profesor ima nekoih 30-ak god, i nema naocale, a te 3-4 min su mi dosta da prepisem pitanja tipa napisi svojim irjecima 1. newtonov zakon, i sl..., a formule su nam na kraju testa i tak da samo pogledam kaj imam i kaj se trazi , uzmem tu formulu i eto...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
Šalabahteri
Ja imam kalkulator Casio fx-** uglavnom nije baš malih dimenzija i na izvlačenje je. Stari ga dobio od ine prije par god.

Pošto je tamnije sive boje na njemu napišem sve moguće formule kada mi trebaju za test i kalkulator normalno držim na stolu. Profesor/Profesorica ništa nevide, taktika već pali
godinama i nikad nisam uhvaćen. Vidi se kada se gleda izbliza ili pod određenim kutem.

U zadnjih godinu- dve dana naljepim i papirić sa tekstom na unutarnji dio poklopca pa kada profa/prof se okrene samo malo izvučem kalkulator da se vidi taj dijelić
unutarnjeg poklopca gdje šalabahter.
MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Ja imam kalkulator Casio fx-** uglavnom nije baš malih dimenzija i na izvlačenje je. Stari ga dobio od ine prije par god.

Pošto je tamnije sive boje na njemu napišem sve moguće formule kada mi trebaju za test i kalkulator normalno držim na stolu. Profesor/Profesorica ništa nevide, taktika već pali
godinama i nikad nisam uhvaćen. Vidi se kada se gleda izbliza ili pod određenim kutem.

U zadnjih godinu- dve dana naljepim i papirić sa tekstom na unutarnji dio poklopca pa kada profa/prof se okrene samo malo izvučem kalkulator da se vidi taj dijelić
unutarnjeg poklopca gdje šalabahter.

izlizano ali pali...  Belji se

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
neaktivan
Šalabahteri

Evo ovako izdat ću se i reći ću za sljepu kartu.Cool

preporučavam na kompu skinuti sliku npr karta hrvatske i smanjiti sliku

Evo ovako sam ja to napravio

Stavio sam pod broj 1 Žumberačka gora kod Zagreba, nisam pisao kraj zagreba žumberačka gora jel mi to zauzima puno mijesta i da nešto još ne pobrkam. Kad sam to isprintao iza sam napisao Žumberačka gora 1 da znam koji je broj. Samo okrenem šalabahter, preporučujem obljepiti selojtepom jel ne šušti... I tako možete dodavat gora,planina,sredogorija,polja. Šta god vam padne na pamet. Ja sam pod broj 2 stavio Kamešnica blizu splita je samo napišem broj 2 i gotovo.Eto to je moja mala tajna nadam se da ćete biti zadovoljni.

15 godina
neaktivan
Šalabahteri

Blago vama svima..kod nas su zakljucani ucionice preko odmora i torbe i sve ostalo mora biti uz nas.

Ako netko posumnja da imas salabahter dodje do tebe uzme ti test sa klupe da vidi da ispod ili u testu (ako je s dva lista) nije salabahter,..

Neki od profa ako samo pomisle da imas salabahter ili ako se dogovarate za vrijeme testa dodju i prekrize vam 1 ili 2 zadatka.

Na klupi za vrijeme testa smiju biti samo tehnicka ili obicna olovka i gumica, ostalo sve mora biti u torbi, al bas u torbi.

Tak da su u cijelom razredu eventualno 5 ucenik koji se odlicno snalaze sa salabahterima pa pomazu nama ostalima.

Uglavnom, mrzim skolu !

15 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Blago vama svima..kod nas su zakljucani ucionice preko odmora i torbe i sve ostalo mora biti uz nas.

Ako netko posumnja da imas salabahter dodje do tebe uzme ti test sa klupe da vidi da ispod ili u testu (ako je s dva lista) nije salabahter,..

Neki od profa ako samo pomisle da imas salabahter ili ako se dogovarate za vrijeme testa dodju i prekrize vam 1 ili 2 zadatka.

Na klupi za vrijeme testa smiju biti samo tehnicka ili obicna olovka i gumica, ostalo sve mora biti u torbi, al bas u torbi.

Tak da su u cijelom razredu eventualno 5 ucenik koji se odlicno snalaze sa salabahterima pa pomazu nama ostalima.

Uglavnom, mrzim skolu !

ti to u privatnoj?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan

Haha^^ ne.

Nego u skoli staroj godinu dana, tj. srednjoskolski centar, pa je sve zakljucano i pazi se na sve.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 21:44 (lg-viewty).
15 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Haha^^ ne.

Nego u skoli staroj godinu dana, tj. srednjoskolski centar, pa je sve zakljucano i pazi se na sve.

gdje živiš?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
BannedOnThisForum kaže...
lg-viewty kaže...

Haha^^ ne.

gdje živiš?

99% sam siguran da živi u okolici Bjelovara i da tamo ide u ekonomsku školu. Znao sam da zaključavaju učionice, ali za ovakve mjere dok se piše test, nisam. Poznam nekoliko cura koje idu tamo u školu, pa bih ih mogao pitati kak se snalaze pod testomCool

15 godina
neaktivan
denix kaže...
lg-viewty kaže...

Haha^^ ne.

gdje živiš?

99% sam siguran da živi u okolici Bjelovara i da tamo ide u ekonomsku školu. Znao sam da zaključavaju učionice, ali za ovakve mjere dok se piše test, nisam. Poznam nekoliko cura koje idu tamo u školu, pa bih ih mogao pitati kak se snalaze pod testomCool

idem i ja u ekonomsku ali hvala dragom Bogu pa u Sarajevu o.o

15 godina
neaktivan
Šalabahteri

U komercijalnu idem, tamo se nesto strozi profesori nego u Ekonomskoj..bod mi je falio za ekonomsku Cool

15 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Uglavnom, mrzim skolu ! <- TOOOO!!!!!

podebljano...tak je i kod nas...

precrtano...tak nije kod nas...xD

p.s: iz požege sam, tehnička škola...1. razred...računalni tehničar za strojarstvo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 21:25 (xXx002).
15 godina
neaktivan
Šalabahteri

mah, kod nas ti ne trebaju šalabahteri uglavnom, u zadnje vrijeme nas naivni profesori ostave same u kabinetima dok radimo test/kontrolni i samo knjigu u ruke (uči sine)

16 godina
neaktivan
Šalabahteri

Kakvi šalabahteri, kod nas su u nekim učionicama zidovi pošarani(razni potpisi,...) i ti bez problema gore napišeš nešto.

Vaš treći hrvatski predsjednik
15 godina
neaktivan
Šalabahteri
Iako su svi strogi u nasoj "dragoj" skoli jucer pod testom sam uzivao ! Al bas uzivao !
Pisali mi cijelo polugodiste iz onog mutavog knjigovodstva s otvorenim knjigama i biljeznicama ;)
Profesorka je ispravljala oba dva sata testove od nekog drugog razreda, a mi svi prepisivali..imam osjecaj da cu dobit 5 !
15 godina
Šalabahteri

Dali znate gdje stavit salic osim ispod testa,ispod klupe ,napisat na ruku,stavit mjesto coca cola naljepnice na boci i osim napisat na stol..Nesto drugo?

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com LOL CAT!!!! :D
15 godina
neaktivan
Šalabahteri

Ja sutra idem na direktan pristup.Šalići po klupi i jedan veliki na A4 papiru.Nemam što izgubit.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
Šalabahteri

ja napišem hrpu teksta u font 3 i isprintam

ili u font 8 pa držim u dlanu, te moj najinovativniji pristup za povjest kodirao sam godine

broj sam zamjenio sa znakom ili slovom

5-S E-3 6-G... nešto kao 1337 jezik i nešto tako slično za čemu je koja godina. kad me profa pitala kj je to ja reko šifre za igru, bio sam kod frenda i nije imao papir pa sam na ruku zapisao

15 godina
neaktivan
Šalabahteri

Kad ti u MIOCA u Splitu zabije kontrolni iz usr**og likovnog nece ti ni Bog pomoc a kamoli salabahter;a da ne govorim o matematici (ja idem u drugi razred niko nikada nije pokusa prepisat(odma dobijes 0%)) ili o nekom drugom predmetu ....

Ali za npr predmet ka hrvatski  svakako se slazem da se sta vise toga napise na klupu ili na papir koji se stavi u pernicu.Ili stavi salabahter ispod kontrolnog.

15 godina
neaktivan
Stick kaže...

Kad ti u MIOCA u Splitu zabije kontrolni iz usr**og likovnog nece ti ni Bog pomoc a kamoli salabahter;a da ne govorim o matematici (ja idem u drugi razred niko nikada nije pokusa prepisat(odma dobijes 0%)) ili o nekom drugom predmetu ....

Ali za npr predmet ka hrvatski  svakako se slazem da se sta vise toga napise na klupu ili na papir koji se stavi u pernicu.Ili stavi salabahter ispod kontrolnog.

E kad bi ucionice bile otkljucane kod nas nebi bilo problema.

BTW..to mi je bila navika radit u osnovnoj jer su stolovi bili tamni i cijeli iscrtani tak da profe nikad nisu skuzili.

Ovom liku sta je samnom u osnovnoj sjedio profa nasla salabahter izmedju dva lista papira, a kraj papira napisan šalabahter na pola stola i to ne skuzi xD

15 godina
neaktivan
Šalabahteri

ja pisem test iz povjesti u petak sve moguce salice koje ste naveli u ovoj temi cu iskoristit buahaha meni je povjest najgori predmet jer ga tesko ucim (dosadnoooo)

15 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

ja pisem test iz povjesti u petak sve moguce salice koje ste naveli u ovoj temi cu iskoristit buahaha meni je povjest najgori predmet jer ga tesko ucim (dosadnoooo)

Ako imas majcu sa dzepovima mozes i u nju lako spremiti salabahter..

A cuj meni su svi dosadni i losi.  Jedino mi je informatika perfektna jer sam najbolji u razredu Cool

Profa mi daje da vodim sat i svima pokazujem sto treba radit

15 godina
neaktivan
Šalabahteri

Ako imate dugu kosu stavite slušalice od mobitela, provedete ispod majice da se nevidi, mikrofon si stavite što bliže usta da možete šaptat u njega, i naravno trebate pomočnika na drugom kraju linije da vam čita iz knjige i ofc koju kunu na računu xD

I'm diggin' my way to somethin' better
15 godina
neaktivan

Evo moje tehnike.Ako nešto ne znam pokažem prijatelju na svom ispitu,on na svoj napiše odgovor,ja pročitam i on izbriše.To je već isprobano na oko 50 ispita i niti jedan profesor dosad nije skužil.

15 godina
neaktivan
nekitamo kaže...

Ako imate dugu kosu stavite slušalice od mobitela, provedete ispod majice da se nevidi, mikrofon si stavite što bliže usta da možete šaptat u njega, i naravno trebate pomočnika na drugom kraju linije da vam čita iz knjige i ofc koju kunu na računu xD

Onda bolje da kupite bubice, ne?

16 godina
neaktivan
nekitamo kaže...

nemora značit.....kuna na računu.

za šta služi bluetooth??

neznam šta da napišem
15 godina
neaktivan

Izmislite što hoćete ja sam vam samo dao provjereni šalabahter koji radi ;P, neznam sad kako možeš razgovarati putem bluetootha?.  Možeš npr i uzet one besplatne razgovore i tak te šeme, al point je u tome da sa mobitelom i skrivenom slušalicom napišeš test.

15 godina
neaktivan
car kaže...
nekitamo kaže...

za šta služi bluetooth??

za prenos podataka sa mobitela na računar, na mobitel, itd... i to bežično neš virovat, lol! ne znaš kaj je bluetooth, di ti živiš, u podrumu?

15 godina
neaktivan
car kaže...
nekitamo kaže...

za šta služi bluetooth??

za prenos podataka sa mobitela na računar, na mobitel, itd... i to bežično neš virovat, lol! ne znaš kaj je bluetooth, di ti živiš, u podrumu?

AHahhahahaaha xD

15 godina
neaktivan
nekitamo kaže...
car kaže...
nekitamo kaže...

za šta služi bluetooth??

AHahhahahaaha xD

to sam ja radio kad sam odgovaro

slušalicu u uho i neko mi iz zadnje klupe šapče

Neznam di se ide za to .
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice