Promjena škole u prvom tjednu

poruka: 36
|
čitano: 3.777
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Promjena škole u prvom tjednu

Ti imaš 15 godina, nemisliš ti da ti je ona najvažnija već tvoj ku*ac

{#}

12 godina
neaktivan

Oke moguće je da govorite istinu :P al tema je škola a ne moja veza gledajte naslov teme hahahah tako da recite mi nešto o promjeni škole netrebam tu savjete za vezu

I dont have enough bullets for all stupid people
12 godina
neaktivan
rusovan kaže...

Oke moguće je da govorite istinu :P al tema je škola a ne moja veza gledajte naslov teme hahahah tako da recite mi nešto o promjeni škole netrebam tu savjete za vezu

Probaj. Raspitaj se, moli i traži.

Samo se nemoj na kraju i u mojoj školi pojaviti.

12 godina
neaktivan

oke izgleda da mi svi to govore

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 19:44 (rusovan).
14 godina

Imao ja frenda upsiao se u prvu ekonomsku u Zg i nakon dva tjedna se rpebacio u zrakoplovnu školu u razred di mu cura ide i cijelo vriejme govorio da nije zbog nje neg kao bliže mu je. Prekinuo sa curom u 11 mjesecu iste godine a na kraju prvog polugodišta se vratio natrag u ekonomsku i onda polagao ispite i sve žive gluposti. I dan danas ne želi priznat da je radi cure iako svi znamo da je. Tako da ak se prebacuješ radi cure nemoj ni pomišljati, ja sam sa curom već 4 godine pa nebi išao kamo  i ona ide ja idem svojim životom.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
12 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

Imao ja frenda upsiao se u prvu ekonomsku u Zg i nakon dva tjedna se rpebacio u zrakoplovnu školu u razred di mu cura ide i cijelo vriejme govorio da nije zbog nje neg kao bliže mu je. Prekinuo sa curom u 11 mjesecu iste godine a na kraju prvog polugodišta se vratio natrag u ekonomsku i onda polagao ispite i sve žive gluposti. I dan danas ne želi priznat da je radi cure iako svi znamo da je. Tako da ak se prebacuješ radi cure nemoj ni pomišljati, ja sam sa curom već 4 godine pa nebi išao kamo  i ona ide ja idem svojim životom.

Čitaj temu od početka...nije zbog cure...u ovu školu putujem 30 min autobusom a zlo mi je kad sam u autobousu tako da sam već prvi sat izmučen od vožnje...i škola mi se nimalo ne sviđa svi kao govorili dobra je a čisto je sranje da se barem nitko nije upletao u moju odluku

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice