Politika i gospodarstvo

poruka: 9
|
čitano: 2.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Politika i gospodarstvo

Pozdrav

Cudno da imam problema s tim ali profesor mi je zadao referat sabor ... a nigdje na internetu ne mogu naci točnu definicij usabora ..akda googlem samo prikazuej hrvatski sabor ..molim pomoc ..ekonomisti ??

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
15 godina
neaktivan
Politika i gospodarstvo
ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
14 godina
Re: Politika i gospodarstvo

jel parlament isto što i sabor

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
13 godina

da evo jucim pig i mislim da je isto, ista fora ko i u parlamentu, ali eto nikad neznas.

17 godina
14 godina

old  ..aj procitaj moju prvu poruku ....

15 godina
Politika i gospodarstvo

Pa sve ti pise samo sto necitas 

"Hrvatski je sabor jednodomno zakonodavno tijelo (parlament) "

Imena parlamenta u državama svijeta

Hrvatska - Sabor

17 godina
ante5656 kaže...

old  ..aj procitaj moju prvu poruku ....

Ajd pročitaj što piše na linku.

16 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

jel parlament isto što i sabor

Parlament je općeniti naziv koji većina država koristi, a kod nas se to naziva sabor

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice