Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.676.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija - Zagreb
Da ih nazove na telefon, rekli bi mu da nema nikakve pogreške s njihove strane, da su svi novi polaznici tu i to je to.
8 godina
neaktivan
Masa1950 kaže...
Night1337 kaže...
Nido dan ranije najbolje ici pa spavati na akademiji , barem cu tako ja

Jel se moze tako? Posto pise 5.9. do 12..

Moze moze , 40kn samo platis nocenje i toe to  . Samo moras rezervirati par dana prije smjestaj tipa zovnes u cetvrtak/petak.

9 godina
neaktivan
Mislim da se sada nista ne placa ako dodes ranije,jer si sada polaznik PA.
Placao si prije dok jos nisi upao,ovako ce te sada smjestiti odmah di trebaju dan prije i tjt.
8 godina
neaktivan
Policijska Akademija - Zagreb

Vjerovatno budu dali jos neke informacije u vezi toga?

9 godina
neaktivan
Je li mozda netko zvao i pitao za dan ranije kakva je procedura i to?
8 godina
neaktivan
Pa kazem ako se i plati 40kn nije uopce skupo , ako ne jos bolje. Pa vjerovatno ce biti kosto je natjecaju jer i ako dodes dan ranije msm da te nece odma smjestiti u tvoju sobu gdje ces spavati vec u onaj drugi paviljon gdje smo odili i za vrijeme natjecaja , no ne znam nista vec mislim tako pa cemo vidjeti , rano je jos za zvati ja cu zvati tek par dana prije za rezervirat
9 godina
neaktivan

Nebi tribali placat sad kad smo clanovi i to, ako neko nazove neka javi sto kazu.

9 godina
neaktivan

Receno mi je da se javim na ovaj broj: 2426305 ukoliko mislim ici dan ranije gori, pa eto ako neko jos bude isa dan ranije neka mi uleti u poruke, da se dogovorimo pa mozemo skupa.

9 godina
neaktivan
Ja idem dan ranije gore
9 godina
neaktivan
Nidooo kaže...

ok objavljeno je znaci tko ide, moze li netko pojasniti u koliko najbolje doci na akademiju i potreban pribor osim navedenoga?

Neke stvari koje ce vam olaksat zivot ako ih imate il bit zanimljive za ponjet(kad se sjetim napisat cu jos): ponesite si pribor za jelo koji cete drzat u sobi, ponesite kisobran neki mali jer cete morat ic u grad nekad i po kisi, od pribora za cipele dosta vam je ono u obliku spuzvice crno sta daje sjaj, ocistit cete ih sa krpom i vodom i proc sa tim i ko nove, bocu vecu za vodu, iglu i malo konca za gumbe kad vam pocnu ispadat, spuzvicu il nesto s cim se vam bit lako sa robe ocistit zemlju il zeleno od trave(dobit cete jednu za sobu al to se brzo izgubi), stolnu lampu kad vidite s kim ste u sobi pa se dogovorite da neko ponese puno ce vam pomoc, tablete za glavu bolove opcenito i nesto za proljev, ako ne namjeravate cesto ic doma onda i strik za susit ves, kupite dvije crne majce koje su usko oko vrata za ispod kosulje jer one koje dobijete nisu neke kvalitete i u njima se dosta znoji pogotovo u ljeti, od hrane za prvu pomoc nesto sta se ne kvari(konzerva pasteta i slicno), obavezno par kvalitetnih kemijskih olovki, neku britvicu ugodnu za brijanje, ako vas zapadne krevet do vrata produzni kabel, sitnih novaca za aparate, od vase robe netreba vam apsolutno nista osim onoga u cem mislite ic u grad, za treniranje navecer i za spavanje,i najbitnije ponesite puno puno zivaca i spremnosti na razne nelogicnosti i stvari koje vam se nece svidjat jer se ne dogadjaju u svakidasnjem zivotu ali to je jednostavno nesto sto se mora proc... trenirajte sto cesce bit ce vam sve lakse...

8 godina
neaktivan

Znam da je sad u startu troje ljudi odustalo od akademije, a vjerojatno neće biti jedini.

9 godina
neaktivan
Odustali, a nisu ni krenili sa akademijom?
9 godina
neaktivan
NumeroUno kaže...

A mozda su nasli nesto bolje u meduvremenu.

8 godina
neaktivan
Masa1950 kaže...
NumeroUno kaže...

A mozda su nasli nesto bolje u meduvremenu.

Da, tako je, imaju neke druge planove...

8 godina
neaktivan

Dug je put ali prebrodit cemo to zajedno ;)

9 godina
neaktivan
Ima tamo neki wfi u kantini ili negdje na koji se mozemo spojiti?
8 godina
neaktivan
Mislim da to nema nigdje!
8 godina
neaktivan
Uzmes 5gb i rokas xd
8 godina
neaktivan
Nitko nista ne pise pa reko budem ja :D . Zanima me jel ce bit slobodnog vremena, znam da nece bit puno u pocetku ali eto, kako ide raspored treninzi i ucenje i opcenito do kada sve to traje u danu? Jel mozda zna netko sta bi bilo pogodno uzeti jos za boravak i za kraj oce li jos tko ic ranije gore? :D
9 godina
neaktivan
Nidooo kaže...
Nitko nista ne pise pa reko budem ja :D . Zanima me jel ce bit slobodnog vremena, znam da nece bit puno u pocetku ali eto, kako ide raspored treninzi i ucenje i opcenito do kada sve to traje u danu? Jel mozda zna netko sta bi bilo pogodno uzeti jos za boravak i za kraj oce li jos tko ic ranije gore? :D

Traje ti sve frende od nekih 5ipo ujutro do 7,8 navecer.. S tim da imas i dorucak, rucak i sve to ukljuceno.. Ja mislim da idem dan ranije, pa eto, ako imas volje da se nademo isprid akademije javi. :)

Sto se tice slobodnog vremena, tesko, bar u pocetku.

11 godina

Hahah, oce li napravit meni cipele 48,5? :P

Kovačić
9 godina
neaktivan
acmilan2 kaže...

Hahah, oce li napravit meni cipele 48,5? :P

Oce li meni 49? haha

8 godina
neaktivan

da, niko nista ne pise pa idemo sa nekim glupim pitanjima da ne bude dosadno :D, zanima me jel se mjerimo tam za odjecu kad zaduzujemo ili oni vec imaju nase velicine sve pa mi biramo samo? poz , dosadno je i jedva se ceka pocetak :D

9 godina
neaktivan
sandala_isusova kaže...

da, niko nista ne pise pa idemo sa nekim glupim pitanjima da ne bude dosadno :D, zanima me jel se mjerimo tam za odjecu kad zaduzujemo ili oni vec imaju nase velicine sve pa mi biramo samo? poz , dosadno je i jedva se ceka pocetak :D

Kako mi je moj frend staklenko reka, idemo po 20 ljudi u grupi unutra i uzimas robu kako ti pase, sve je nabacano na hrpu i gledas po sebi sto ti pase i to uzmes

8 godina
neaktivan

Ja isto idem dan ranije , tj. u nedjelju :) , mislim da ce nas vecina tako doci , bar mi sto zivimo dosta dalje.  Jos samo da je docekati i taj dan :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 16:05 (Night1337).
8 godina
neaktivan
pozdrav ekipo, jel neko moze rec koji predmeti nas cekaju tamo i kako do knjiga? :) :)
9 godina
neaktivan
sendvic_4 kaže...
pozdrav ekipo, jel neko moze rec koji predmeti nas cekaju tamo i kako do knjiga? :) :)

Knjige i biljeznice ces dobit gori sve, ima 15ak predmeta.

8 godina
neaktivan
evo nesto sam nasla, jel su ti predmeti mozda?
9 godina
neaktivan
sendvic_4 kaže...
evo nesto sam nasla, jel su ti predmeti mozda?

Mislim da da.

9 godina
neaktivan
I obi seminari dolje su za nas ?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice