Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.667.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb

moliako se na mene odnosilo.  isto ce ti samo na stranici objaviti uneses oib i vidis jesi pozvan ili ne

10 godina
neaktivan

Ja san 9.4 u 9:30

11 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

Dal je itko na internetu našao neki primjer približno sličan  onome što se piše na PA test inteligencije ? 

11 godina
neaktivan

Nema sličnih primjera

10 godina
neaktivan

dal mi moze netko reci kako cure prolaze?....... ;)

10 godina
neaktivan
To i mene zanima... Nadam se da ce neka cura napisat kako joj je bilo😊
14 godina
PLASMAorLCD kaže...
fila2208 kaže...
mar123 kaže...

Jebiga napisao sam bio reply od 5 redova i pobrisao se, uglavnom odlično. Taman workout usput. Btw ne djeluje mi nimalo malo, daleko sam od 25 pravo dubokih.

EDIT: Koliko bi po vama uopće trebao biti važan fizički dio?

Preduboko, danas toliko rame osjećam da ću lakše trenirati i to samo leđa. Prsa ću ostaviti za sutra

Pa ne znam, mislim da se može natući puno bodova i postaviti letvicu visoko, ali opet sve nosi svoje kad komisija ocijeni na kraju a svi znamo kako to ide.

Mogu miljardu dipseva, skakat 6 metara i biti hulk, odraditi sve testove do max ali nisam po njima za policiju i bok, yebga.

Rufis1996 kaže...

Dal su se dipsevi radili na onoj bijeloj spravi di se ujedno rade trbušnjaci i zgibovi?

Ne znam na koju spravu misliš, ali sprava ova ti je čini mi se zabijena za zid i imaš gore vratilo za zgibove, dolje ruče za dipseve iako su jako kratke i zaobljene prema van što mi je malo pigalo ruku, tj dlan.
Blesavo, ali ajde, ne žalim se.
nina19 kaže...

dal mi moze netko reci kako cure prolaze?....... ;)

Iz jučer viđenog palo ih je dosta. Jednu smo bodrili da napravi tri skleka, objasnio joj disanje i ljulanje itd i uspjela je proći da bi kasnije pala na trbušnjacima.
Cure se ne trude, bar koliko sam jučer vidio, niti jedna nije mogla minimum ono da ga je odradila, sve i jedna je bila toliko na knap da se ispitvač smilovao.
Moj savjet curama: znam da je mrsko vježbati (ma tko bi samo volio biti fit, imati lijepo tijelo kad se lako prekrije robom i tajicama jel tako) ali morate odraditi ta dva pravilna skleka i par trbupšnjaka. Stvarno nije teško i nebi smjelo biti teško.
Bez obzira na spol, norme su realne i treba ih moći proći ako želite to raditi.
Od grupe nekih 15 cura na kraju ako ih je 5 ''preživjelo''...
tako da cure spremite si sklekove i trbušnjake te trčanje.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
10 godina
neaktivan

Šta je s tim maksimumom na vježbama, ne razumijem koliki je on sada?
Npr. propadanja su i dalje 6 ponavljanja za ocjenu 5 ili šta?

14 godina
Dabar222 kaže...

Šta je s tim maksimumom na vježbama, ne razumijem koliki je on sada?
Npr. propadanja su i dalje 6 ponavljanja za ocjenu 5 ili šta?

Da, to nosi 5 bodova, ali, ako vas ima više sa 5 bodova na propadanjima i svi ste po bodovima isti, prevagnut će onaj koji napravi više propadanja.

Šta ćeš ako se desi da 500 ljudi ima iste bodove i 6 propadanja? Zvat ih da opet idu propadanja do max? {#}

10 godina
neaktivan

Tko ide 7.4. u 9:30? 

10 godina
neaktivan
Vidimo se
10 godina
neaktivan

Odakle si?

14 godina

Evo i ja danas bio na akademiji, od 68 proslo nas je 33.. dosta ih je otpalo. sve sam dobro prosao, mislim da je i za najeci broj bodova.. trbusnjaci 28, skok u dalj 280 cm, poligon 8 sec, dipsevi 15 s tim da mi lik nije priznao 4-5 jer mu nisam dodirnuo saku, doso sam na milimetar od nje -.- i trcanje 10:45... ovaj test opće informiranosti sam samo usro, gotovo nista nisam znao.. osim onih ocitih pitanja naravno. (treba malo knjizevnost ponovit :D)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 23:50 (maxy0).
10 godina
neaktivan

kako cure prolaze na testiranju? eto iskreno mene od svega najvise muce sklekovi.tj propadanja za zene....imam testiranje 9.4. sve se bojim da cu imat muskulfiber koliko vjezbam...
i da nazalost dosta njih pada na indexu tjelesne mase,ja zivim 5 minuta od akademije i vidim dosta njih koji se vracaju kuci zbog indexa,ja zaustavim covjeka pa pitam kako je i sta je ima nazalost puno njih koji padaju na tome sto je realno ako je neko presitne grade ili pretil.... samo ostaje potruditi se najvise sto se moze,dati maximum od sebe biti ustrojan i ne odustajati,jednom ce se vec trud isplatiti! SRETNO SVIMA

10 godina
neaktivan

i mene zanima..................sklekovi najvise

10 godina
neaktivan

koja si grupa?

10 godina
neaktivan
Gospic
16 godina
phoenix2003 kaže...

Ja zbog toga danas imam problem. Neću previše ulaziti u detalje (zbog samog sebe) ali....

Ja sam jedan od rukovodilaca u policiji direktno sam nadređen oko 80 policajaca. Dužnost sam obnašao u više PU i počeo kao "pješadija", nagledao se svega i svačega, umalo tri puta izgubio glavu što od noža što od M48. Danas kad se osvrnem a i uporedim sa trenutnim problemima sa kojim se borim znam da je najveći problem ljudski faktor. Velika je greška primati u policiju ljude koji samo hoće posao. Ne želim nikoga da uvrijedim, znam vremena su teška, ali velika većina tih ljudi nikada neće postati policajci. Ti ljudi su plodno tlo za korupciju, neefikasan rad i na žalost sve drugo što se danas (s pravom?) veže uz jednog prosječnog policajca. Ako ja moram većini službenika biti sjena i pratiti hoće li on spavati, obavljati neke svoje poslove ili čak činiti kaznena djela, kakvi su to ljudi odlučili ko će biti primljen? Ove ne krivim jer su oni i znali šta će i kako će kad ih se primi ali sustav je zakazao.

Svakodnevno pratim rad policije. Mislim da je rješenje ovog problema srednja policijska škola a ne policijska akademija(koja je dobro zamišljena ali ne može odgovoriti zahtjevima našeg mentaliteta).

Policija je ogledalo države i tu ne bi smjelo biti omaške. Zato i jesam prethodno stavio link kako je nekada policija prebila Kevina Kigena.

Sjećam se, jednom davno, u mojoj obitelji je kružila priča kako je jedna naša rodica rođenoj majci naplatila kaznu kad je prešla plešački prelaz na semaforu na crveno svjetlo. E to je policajac!

Malo je ljudi koji gaje ljubav prema tom poslu. U principu se slažem sa većinom tvog posta, ali ipak bih dodao da je presudni faktor profesionalnog funkcionisanja policije u onima koji upravljaju njom, od šefova smjena do načelnika. Oni moraju imati najizraženije kvalitete za taj posao kojima će "dirigirati" ostalo funkcionisanje, ako toga nema onda imamo scenarij iz tvog posta, da ne govorim o floskulama kao što su "depolitizacija" itd. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
10 godina
neaktivan

a kolko je cura proslo jucer?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 12:35 (nina19).
10 godina
neaktivan

Jel ima netko iz Makarske i okolice? :)

10 godina
neaktivan
eamane kaže...

Tko ide 7.4. u 9:30?

Idem ja, iz Os..

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 19:14 (Dabar222).
10 godina
neaktivan

Evo ja sam bio danas, od 80 prošlo nas je 34.

Prvo ujutro postrojavanje, nije došlo 20 ljudi- jer su grupe od 100.

Ideš nakon toga pisati testove osobnosti ili laganja- 2 ispita.

Nakon toga 4 testa inteligencija, i to prostorna, verbalna i numerička i apstraktna, svaki pišeš desetak minuta.

Numerički ili matemački prelagan- riješio ga i ostalo mi još par minuta, prostorni malo teže. Dok rješavaš ova 4 testa oni ispravljaju prva 2 ispita osobnosti, te kad završite pročitaju  one koji su

pali prva 2 ispita osobnosti- njih jedno 10. Ostali u svlačionice presvlačenje i bosi na mjerenje indeksa tjelesne mase, tu je palo još 7-8 ljudi, neshvatljivo mi je da dolaze cure od 50 kila i tipovi od 168, 169 cm ali ajde.

Zatim dvorana postrojavanje, i tu dođu rezultati od 4 testa inteligencije, tu nas je napustilo još 6-7 ljudi, zatim nas podijelili u 4 grupe od 12-15 ljudi, i kružno se izmjenjujete u poligonu, propadanjima, trbušnjacima i skoku u dalj.

Tu je otpalo još jedno 15-20 ljudi. Nakon toga ideš van na trčanje, tu je još 2 ljudi odustalo, jednoj curi bilo loše, a nekog tipa smo izgubili hahaha. Nakon svega toga malo opereš pazuhe i na 3 testa rangiranja, opća kultura, engleski i 

informatika- po meni informatika nešto malo zeznutija, ali ništa strašno. Od 11 cura na početku 2 su samo završile, morate se jednostavno pripremati. Što se tiče ovih napucanih likova i ostalih folirancija, većinom su oni padali na testovima inteligencije i 

indeksu tjelesne mase, 2 mala od 172-173 i 90 kila. Razlika se stvara na testovima opće kulture i motivacijskim razgovorima i vezama naravno ,  a ne u dipsevima, jer ako ti imaš maximum 6 ili 10, prvo gledaju testove opce kulture i jezika,  a tek onda razliku između nekih maximuma.

Moji rezultati, 10 propadanja, 24 trbušnjaka, poligon 9 sekundi, skok u dalj 215 cm.

Gledaju svaku sitnicu, tako meni nije priznao bar 7-8 propadanja i duplo toliko trbušnjaka, ni ne idite ako ste oko 170 cm muški, jer smo se danas uvjerili da kradu koji cm pri mjerenju, svi redom imali manju visinu nego što su mislili, u mom slučaju s 194 cm na 192 cm.

14 godina
erdutos kaže...

Evo ja sam bio danas, od 80 prošlo nas je 34.

Prvo ujutro postrojavanje, nije došlo 20 ljudi- jer su grupe od 100.

Ideš nakon toga pisati testove osobnosti ili laganja- 2 ispita.

Nakon toga 4 testa inteligencija, i to prostorna, verbalna i numerička i apstraktna, svaki pišeš desetak minuta.

Numerički ili matemački prelagan- riješio ga i ostalo mi još par minuta, prostorni malo teže. Dok rješavaš ova 4 testa oni ispravljaju prva 2 ispita osobnosti, te kad završite pročitaju  one koji su

pali prva 2 ispita osobnosti- njih jedno 10. Ostali u svlačionice presvlačenje i bosi na mjerenje indeksa tjelesne mase, tu je palo još 7-8 ljudi, neshvatljivo mi je da dolaze cure od 50 kila i tipovi od 168, 169 cm ali ajde.

Zatim dvorana postrojavanje, i tu dođu rezultati od 4 testa inteligencije, tu nas je napustilo još 6-7 ljudi, zatim nas podijelili u 4 grupe od 12-15 ljudi, i kružno se izmjenjujete u poligonu, propadanjima, trbušnjacima i skoku u dalj.

Tu je otpalo još jedno 15-20 ljudi. Nakon toga ideš van na trčanje, tu je još 2 ljudi odustalo, jednoj curi bilo loše, a nekog tipa smo izgubili hahaha. Nakon svega toga malo opereš pazuhe i na 3 testa rangiranja, opća kultura, engleski i 

informatika- po meni informatika nešto malo zeznutija, ali ništa strašno. Od 11 cura na početku 2 su samo završile, morate se jednostavno pripremati. Što se tiče ovih napucanih likova i ostalih folirancija, većinom su oni padali na testovima inteligencije i 

indeksu tjelesne mase, 2 mala od 172-173 i 90 kila. Razlika se stvara na testovima opće kulture i motivacijskim razgovorima i vezama naravno ,  a ne u dipsevima, jer ako ti imaš maximum 6 ili 10, prvo gledaju testove opce kulture i jezika,  a tek onda razliku između nekih maximuma.

Moji rezultati, 10 propadanja, 24 trbušnjaka, poligon 9 sekundi, skok u dalj 215 cm.

Gledaju svaku sitnicu, tako meni nije priznao bar 7-8 propadanja i duplo toliko trbušnjaka, ni ne idite ako ste oko 170 cm muški, jer smo se danas uvjerili da kradu koji cm pri mjerenju, svi redom imali manju visinu nego što su mislili, u mom slučaju s 194 cm na 192 cm.

dobro je, mislio sam da sam se smanjio {#} i meni su ukrali najmanje 2 cm

10 godina
neaktivan
Nacho95 kaže...

ja sam isto 11.4 u koliko si sati ja u 9 i pol

znači ti si druga grupa! Ja sam u 7h , od kuda si ti?
14 godina
erdutos kaže...

Što se tiče ovih napucanih likova i ostalih folirancija, Razlika se stvara na testovima opće kulture i motivacijskim razgovorima i vezama naravno ,  a ne u dipsevima, jer ako ti imaš maximum 6 ili 10, prvo gledaju testove opce kulture i jezika,  a tek onda razliku između nekih maximuma.

Lol kralju.

Prvo da fizičke norme nisu bitne nebi ni postojale.Drugo lažeš ili su nevjeorvatno nesposoban ići ramenom do njegove šake. Nije bilo niti jednog kome nije ''priznao'' toliko propadanja ili trbušnjaka. MOgao sam i ja reći,25 dipseva stime da mi nije priznao prvih 40 uopće jer sam išao previsoko.

Upute su jednostavne i lako je raditi pravilno kako traže. Na niti jednoj vježbi mi nije oduzimao ništa praktički, dva propadanja i to prva dva di nisam osjetio da udaram ramenompa je vikao niže niže i otad 25komada bez problema. NE razumijem zašto lažete ovdje,lažete sami sebi ionako nikog ne boli qurac.

Norme su ti smiješne, a pogotovo 215cm za čovjeka od 190cm. I ne oduzimaju niti jedan cm na mjerenjima,ja imam točno koliko sam i doma mjerio i kg i visinu.

UGl. samo se nadaj da su bitni bodovi na ispitima...zapitaj se samo ako su tako bitni zašto ti ispiti nisu eliminacijski...već se bodovi na njima računaju, ali opet i da sve ispite padneš opet te mogu spasiti odlične fizičke norme.

ugl. radite što više možete i nemojte izmišljati kako vam nisu priznavali ili su vam smanjili...

i btw. grupa od 100? Naše su bile 77 u 7 ujutro i 75 u 9.30 tako da mi je čudno da je grupa od 100.

Kad ste bili gotovi onda?

10 godina
neaktivan

Lažem? Daj ne budi smiješan, na mojih 100 kila ja i dobro skačem u dalj, a to što si ti frustrirani kepec to je tvoj problem, ja kažem kako je bilo.

A to je da je svaka grupa po 100, i dođe od 70- 80 ljudi. Odmah imaš prozivanja i uvijek ne dođe 20-tak ljudi...

Što se tiče propadanja, kažem da mi nije priznao 7-8 jer sam došao na cm od ruke i to jako gleda i u čemu je tu problem, ti meni kažeš smiješne norme, pa sve su za 5 osim poligona, a garantiram ti da sam bolje rješio testove opće kulture i jezika, a to se najviše gleda, zato i piše rangirajući pametnjakoviću.

A za mjerenje visine, svi od nas 15-20 s kojima sam bio dobar tamo su mislili da su viši za cm ili 2 pa tako i ja, i moguće je da su smanjili koji cm čisto zbog ovih od 170 cm.

I za kraj što ti vrijedi tvojih 28 dipseva kad je propuh u glavi, ili što ćeš na motivacijskom dobiti 2 boda, a ja 50...

Zato pozdrav, i neću reći vidimo se na akademiji jer za tebe nisam siguran.

A za vas ostale ljude, samo zadovoljite obične maximume i riješite ova 3 testa zadnja što bolje, jer tu se kupi puno više bodova, naravno uz motivacijski...

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 11:56 (erdutos).
14 godina
neaktivan

Neustavan je uvjet u konkursu da je donja granica visine za kandidate 170 cm. To pada na sudu odmah!

Europska Konvencija o ljudskim pravima i slobodama:

" Članak 14 Zabrana diskriminacije

Uživanje prava i sloboda predviđenih ovom konvencijom osigurava se bez diskriminacije po bilo kojoj osnovi, kao što su spol, rasa, boja kože, jezik, vjeroispovijest, političko ili drugo mišljenje, nacionalno ili socijalno podrijetlo, sveza sa nekom nacionalnom manjinom, imovno stanje, rođenje ili drugi status. "

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 12:32 (phoenix2003).
14 godina
erdutos kaže...

Lažem? Daj ne budi smiješan, na mojih 100 kila ja i dobro skačem u dalj, a to što si ti frustrirani kepec to je tvoj problem, ja kažem kako je bilo.

A to je da je svaka grupa po 100, i dođe od 70- 80 ljudi. Odmah imaš prozivanja i uvijek ne dođe 20-tak ljudi...

Što se tiče propadanja, kažem da mi nije priznao 7-8 jer sam došao na cm od ruke i to jako gleda i u čemu je tu problem, ti meni kažeš smiješne norme, pa sve su za 5 osim poligona, a garantiram ti da sam bolje rješio testove opće kulture i jezika, a to se najviše gleda, zato i piše rangirajući pametnjakoviću.

A za mjerenje visine, svi od nas 15-20 s kojima sam bio dobar tamo su mislili da su viši za cm ili 2 pa tako i ja, i moguće je da su smanjili koji cm čisto zbog ovih od 170 cm.

I za kraj što ti vrijedi tvojih 28 dipseva kad je propuh u glavi, ili što ćeš na motivacijskom dobiti 2 boda, a ja 50...

A za vas ostale ljude, samo zadovoljite obične maximume i riješite ova 3 testa zadnja što bolje, jer tu se kupi puno više bodova, naravno uz motivacijski...

Pozz

Ok, za tvoju visinu....koja je 194...ops ma uzeli su ti 2 cm da te syebu jer varaju ljude. lol.

Ja sa 185 sam skočio 280cm..ali tvojih 215cm je isto super za 192.

Ovo za propadanja, presmiješno je da možeš raditi i dalje i ne ići do šake kako ti čovjek kaže, nema mi smisla.

Norme su ti ok, ali su za tebe i tvoju konstituciju parodija, a garantiranje da si nešto riješio bolje od nekoga koga ne poznaš je defitivno najguplja izjava ikad.

A ovo za 28 dipseva, vidim da si sposoban, nisi uspio zbrojiti 25 i 2 a pričaš o mom propuhu u glavi, ni ne poznaš me, ne znaš koje sam škole išao ni koje sam godište.

Vjerovatno imaš 18 god i misliš da si poseban jako.

Ugl. koliko nepotrebnih uvreda si izrekao u ovom postu, ali ok, ne vrijeđam se ja na takve.

Moj savjet je isti kao što mi je rekao ispitivač tamo, idi jako i idi koliko ide. Kasnije kad se izračunuju bodovi i bude vas dosta sa istim brojem bodova, jedan dips može učiniti razliku.

A vi sad kako ćete.

Sretno svima!

phoenix2003 kaže...

Neustavan je uvjet u konkursu da je donja granica visine za kandidate 170 cm. To pada na sudu odmah!

Uživanje prava i sloboda predviđenih ovom konvencijom osigurava se bez diskriminacije po bilo kojoj osnovi, kao što su spol, rasa, boja kože, jezik, vjeroispovijest, političko ili drugo mišljenje, nacionalno ili socijalno podrijetlo, sveza sa nekom nacionalnom manjinom, imovno stanje, rođenje ili drugi status. "

Daj ne pričaj gluposti. Mogu što žele pa neće bit policajci patuljci koji ne vide preko vrata od auta,lol.

Kakva diskirminacija, na temelju čega? Citiraš zakone koji nemaju veze sa time.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 14:36 (fila2208).
10 godina
neaktivan
Imali NETKO da je propustio testiranje
Katarina bozic
10 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
erdutos kaže...

Pozz

Ok, za tvoju visinu....koja je 194...ops ma uzeli su ti 2 cm da te syebu jer varaju ljude. lol.

Ja sa 185 sam skočio 280cm..ali tvojih 215cm je isto super za 192.

Ovo za propadanja, presmiješno je da možeš raditi i dalje i ne ići do šake kako ti čovjek kaže, nema mi smisla.

Norme su ti ok, ali su za tebe i tvoju konstituciju parodija, a garantiranje da si nešto riješio bolje od nekoga koga ne poznaš je defitivno najguplja izjava ikad.

A ovo za 28 dipseva, vidim da si sposoban, nisi uspio zbrojiti 25 i 2 a pričaš o mom propuhu u glavi, ni ne poznaš me, ne znaš koje sam škole išao ni koje sam godište.

Vjerovatno imaš 18 god i misliš da si poseban jako.

Ugl. koliko nepotrebnih uvreda si izrekao u ovom postu, ali ok, ne vrijeđam se ja na takve.

Moj savjet je isti kao što mi je rekao ispitivač tamo, idi jako i idi koliko ide. Kasnije kad se izračunuju bodovi i bude vas dosta sa istim brojem bodova, jedan dips može učiniti razliku.

A vi sad kako ćete.

Sretno svima!

phoenix2003 kaže...

Daj ne pričaj gluposti. Mogu što žele pa neće bit policajci patuljci koji ne vide preko vrata od auta,lol.

Kakva diskirminacija, na temelju čega? Citiraš zakone koji nemaju veze sa time.

A možda su jednostavno odlučili 1 cm staviti manje, bađš zbog graničnih slučajeva.

S vrijeđanjem si prvi počeo da sam smiješan i ovo ono, meni su moje norme ok, sve maximumi osim poligona jer sam visok.

Jedno pitanje recimo, ako max iz propadanja nosi 5 bodova, ti napravio ne znam 25-26 (iznad max)  ja 10 (isto iznad max) , a ja riješim test iz opće 36/40, a ti npr. 30/40 tko je u prednosti?

Isto vrijedi i za tebe, nemaš pojma što sam završio i koliko godina imam, a vjeruj mi po tvom pisanju mi se činiš jako mlad.

Ono što sam htio reći jest, da ti i takvi koji tu plaše ljude da trebaju raditi po 20-30 svega jednostavno nisu u pravu, radi koliko možeš, sve max ako možeš, jer najbitnije je da dobiješ 5 iz toga, a onda kasnije možeš te napucane i jače stići na zadnja 3 testa. Jer propadanja nose 5 bodova i to je to, a pitanje je koliko bodova nose ocjene( svjedodžba, psiho testovi) i na kraju test opće kulture ako riješiš 37,38/ 40, a koliko ako riješiš 20 od 40.

Računica je jednostavna, 6 propadanja - 5 bodova, 12 propadanja -5 bodova jer su obje max, a kod testa opće kulture 30 i 37 od 40 nije isti broj bodova...

Normalno da trebaš svega što više, to stoji, ali kolika je vjerovatnost da ćete imati isti broj bodova u broj nakon svih testiranja, pazi na onom drugom papiru sam vidio da je upisivao samo ocjene...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice